Arhiva

Igor Medić dolazi na peti Bookmarkov Smart Caffe

  Objavljeno 10.05.2016
  OsijekNews redakcija

  Udruga studenata marketinga Bookmark, u srijedu (11. 05.) u 20 sati, u prostorijama Caffe Bara Peppermint, organizira svoj peti Smart Caffe s Igorom Medićem.

  Već tradicionalno, svakog mjeseca udruga studenata marketinga Bookmark organizira Smart Caffe događaj na kojeg dovodi najuspješnije osječke stručnjake s područja marketinga. Ovoga puta gost predavač bit će Igor Medić.

  Medić je jedan od najzaslužnijih za pokretanje Poduzetničkog inkubatora BIOS u sklopu kojeg danas djeluje četrdesetak malih poduzeća. Radio je kao asistent na Posljedipomoskom studiju poduzetništva na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, kao trener u osječkom Centru za poduzetništvo, te kao predavač u Poslovnoj školi Experta u Zagrebu.

  Profesionalno znanje brusio je u nizu poduzeća, a Eurolink, Panturist, GPP – Gradski prijevoz putnika Osijek, Lateran i Color trgovina su samo neki od njih.
  Zanimljiva je anegdota da je Medić, dok je bio na čelu GPP-a smanjio broj lažnih bolovanja vrlo smionom metodom. Svakog radnika koji je bio na bolovanju posjetio je s vrećicom naranči i kavom. Tim načinom je gotovo prepolovio broj bolovanja u poduzeću. Također, GPP je tada bio u velikim gubicima, a nakon što je gubitke smanjio za čak 22 milijuna kuna, povukao se i otišao se okušati u novim poslovnim izazovima.
  Danas radi u Roaming Electronics kao development menadžer za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

  Medić će na nadolazećem Smart Caffeu posjetiteljima predstaviti svoj poslovni put i otkriti male tajne marketinške profesije.

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Pišite nam u komentar na Facebook-u - rezultat, ili tagirajte svoj kafić za gledanje, ekipu ... :)

  Gdje gledate utakmicu sutra u 20? Tagirajte Vaše kafiće, ekipu …

  Nogometaši Osijeka igrat će protiv moldavskog Petrocuba iz Sarata-Galbene u 1. pretkolu Europske lige. Tako je odlučio ždrijeb u Nyonu

  Osijek ide u Moldaviju, potom na škotski Rangers

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”