GOSPODARSTVO

Imamo odlične vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

    Objavljeno 10.09.2021
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

    SOS Dječje selo Hrvatska zapošljava na poziciji SOS predstavnik – rad u pozivnom centru (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 12.9. Uvjeti su posjedovanje prodajnih vještina i proaktivan pristup, snalažljivost i ljubaznost u komunikaciji, pozitivan stav i spremnost na rad u timu. Aplicirajte.

    Terrapromo d.o.o. zapošljava djelatnika u korisničkoj podršci (m/ž) i prodavača u specijaliziranoj prodavaonici medicinskih proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 16.9.Uvjeti su izvrsne sposobnosti komunikacije i organizacije, preciznost, proaktivnost, samostalnost u radu,odlično poznavanje rada na računalu te visok stupanj odgovornosti prema imovini i resursima tvrtke. Prijavite se.

    Oaza d.o.o. zapošljava agenta u pozivnom centru (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 23.9. Posao podrazumijeva zadržavanje i prodaju postojećim korisnicima HT usluga. Poslodavac nudi iskren i profesionalan odnos u svim aktivnostima, svakodnevno unapređivanje vještina i rad na osobnom razvoju, motivirajuću plaću, fleksibilnost te dodatne stimulacije i bonuse. Provjerite kako aplicirati ovdje.

    Balsamico d.o.o. zapošljava dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 22.9. Potrebna je završena osnovna škola i radno iskustvo nije važno. Provjerite detalje ovdje.

    Apex j.d.o.o. zapošljava vulkanizera (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 19.9. Potrebno iskustvo ili želja za učenjem. Traže se osobe za pranje auta, tepiha i vulkanizerske poslove. Više na linku.

    Masterplast d.o.o. zapošljava komercijalista (m/ž). Lokacija rada je Duboševica, a prijave su otvorene do 15.9. Posao obuhvaća svakodnevni obilazak i direktan kontakt s postojećim i potencijalnim kupcima. Uvjeti su vozačka dozvola B kategorije, a poželjno je znanje engleskog i mađarskog jezika. Više na linku.

    Foto Art d.o.o. zapošljava djelatnika za aplikaciju/ montažu folija (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 30.9. Posao podrazumijeva aplikaciju i montažu PVC samoljepljivih folija na ravne i oble površine, tiskanje folija na solvent printerima, pripremu folija i slično. Potrebno je iskustvo od godinu dana. Više na linku.

    Mistik frizerski salon zapošljava frizera (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 15.9. Potrebno iskustvo i obavezna je samostalnost u radu, komunikativnost, kreativnost te odgovornost. Detalje provjerite ovdje.

    Luka tranzit Osijek d.o.o. zapošljava lučkog radnika (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 16.9. Potrebno je više osoba na poziciji. Potrebna je srednja stručna sprema tehničke struke, osposobljenost za rukovanje viličarem, buldožerom, utovarivačem, spremnost na timski rad i suradnju, vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi putne troškove dolaska na posao i odlaska s posla, regres, božićnicu, jubilarne nagrade, nagrade za radne rezultate, dinamično druženje i slično. Provjerite detalje ovdje.

    Folding d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) u Josipovcu. Rok prijave je 26.9. Posao obuhvaća popravak, održavanje i servisiranje voznog parka. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

    Sretno kandidatima!

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Ako želite efikasno pronaći posao, pogledajte ponude u nastavku. Tu vas čeka 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna!

    Nova ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kada završimo modernizaciju tramvajske infrastrukture nećemo stati. Planiramo i radimo na preseljenju remize na Zeleno polje, a uskoro ćemo javnosti predstaviti idejno rješenje – istaknuo je gradonačelnik

    Završetak radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture se očekuje do kraja ove godine

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Ukupno je u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2024. za provedbu ovih mjera osigurano 834.300 eura što je povećanje za 520.000 eura u odnosu na prethodnu godinu.

    Otvoreni javni pozivi iz poljoprivrede i ruralnog razvoja