GOSPODARSTVO

Imamo odlične vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

  Objavljeno 10.09.2021
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

  SOS Dječje selo Hrvatska zapošljava na poziciji SOS predstavnik – rad u pozivnom centru (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 12.9. Uvjeti su posjedovanje prodajnih vještina i proaktivan pristup, snalažljivost i ljubaznost u komunikaciji, pozitivan stav i spremnost na rad u timu. Aplicirajte.

  Terrapromo d.o.o. zapošljava djelatnika u korisničkoj podršci (m/ž) i prodavača u specijaliziranoj prodavaonici medicinskih proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 16.9.Uvjeti su izvrsne sposobnosti komunikacije i organizacije, preciznost, proaktivnost, samostalnost u radu,odlično poznavanje rada na računalu te visok stupanj odgovornosti prema imovini i resursima tvrtke. Prijavite se.

  Oaza d.o.o. zapošljava agenta u pozivnom centru (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 23.9. Posao podrazumijeva zadržavanje i prodaju postojećim korisnicima HT usluga. Poslodavac nudi iskren i profesionalan odnos u svim aktivnostima, svakodnevno unapređivanje vještina i rad na osobnom razvoju, motivirajuću plaću, fleksibilnost te dodatne stimulacije i bonuse. Provjerite kako aplicirati ovdje.

  Balsamico d.o.o. zapošljava dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 22.9. Potrebna je završena osnovna škola i radno iskustvo nije važno. Provjerite detalje ovdje.

  Apex j.d.o.o. zapošljava vulkanizera (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 19.9. Potrebno iskustvo ili želja za učenjem. Traže se osobe za pranje auta, tepiha i vulkanizerske poslove. Više na linku.

  Masterplast d.o.o. zapošljava komercijalista (m/ž). Lokacija rada je Duboševica, a prijave su otvorene do 15.9. Posao obuhvaća svakodnevni obilazak i direktan kontakt s postojećim i potencijalnim kupcima. Uvjeti su vozačka dozvola B kategorije, a poželjno je znanje engleskog i mađarskog jezika. Više na linku.

  Foto Art d.o.o. zapošljava djelatnika za aplikaciju/ montažu folija (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 30.9. Posao podrazumijeva aplikaciju i montažu PVC samoljepljivih folija na ravne i oble površine, tiskanje folija na solvent printerima, pripremu folija i slično. Potrebno je iskustvo od godinu dana. Više na linku.

  Mistik frizerski salon zapošljava frizera (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 15.9. Potrebno iskustvo i obavezna je samostalnost u radu, komunikativnost, kreativnost te odgovornost. Detalje provjerite ovdje.

  Luka tranzit Osijek d.o.o. zapošljava lučkog radnika (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 16.9. Potrebno je više osoba na poziciji. Potrebna je srednja stručna sprema tehničke struke, osposobljenost za rukovanje viličarem, buldožerom, utovarivačem, spremnost na timski rad i suradnju, vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi putne troškove dolaska na posao i odlaska s posla, regres, božićnicu, jubilarne nagrade, nagrade za radne rezultate, dinamično druženje i slično. Provjerite detalje ovdje.

  Folding d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) u Josipovcu. Rok prijave je 26.9. Posao obuhvaća popravak, održavanje i servisiranje voznog parka. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

  Sretno kandidatima!

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: unsplash

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Donosimo vam pregled slobodnih radnih mjesta gdje poslove nude Hervis, R&K Trade, Ljekarne Kalenić, Mlinar, Plodine, Monte-Mont...

  Tjedna ponuda poslova na posao.hr

  Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno! Gi Group Staffing Solutions Više…

  U nastavku pogledajte poslove koji se nude ovaj tjedan. Tu su ponude iz HT-a, Hervisa, Bođirković mesnica, Emaxa, Optime telekoma...

  Tjedna ponuda poslova za vas!

  Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno! Gi Group Staffing Solutions Više…

  Od kada se na statističkoj razini prati evidentirana nezaposlenost, nikad se još nije dogodilo da broj nezaposlenih padne ispod 14.000

  Na području Osječko-baranjske županije rekordno niska nezaposlenost

  Prema zadnjim podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Osijek, krajem lipnja ove godine na području Osječko-baranjske županije evidentirana je Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Donosimo vam pregled slobodnih radnih mjesta gdje poslove nude Hervis, R&K Trade, Ljekarne Kalenić, Mlinar, Plodine, Monte-Mont...

  Tjedna ponuda poslova na posao.hr

  Promet će se odvijati obilaznim cestama. Za vrijeme asfaltiranja cesta Nemetin-Aljmaš na dionici Bijelo Brdo bit će zatvorena za sav promet...

  Obavijest o radovima na cesti Nemetin-Aljmaš

  Daleko je to još od "psihološke" granice od 10,00 kn koju smo odavno prešli i nije nas baš previše pogodila očito. No idemo u dobrom smjeru :)

  U utorak značajno pojeftinjuje gorivo