GOSPODARSTVO

Imamo odlične vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

  Objavljeno 16.07.2021
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

  Weber Escal d.o.o. zapošljava dostavljača/ distributera (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 21.7. Potrebna je spremnost na terenski rad i NKV, a radno iskustvo nije potrebno. Posao obuhvaća preuzimanje materijala, distribuciju materijala na ugovorenom području i ostale poslove po nalogu nadređenog. Prijavite se.

  NTH Mobile d.o.o. zapošljava na pozicijama Frontend Web Developer (m/ž), Sales menadžer (m/ž), asistent u internacionalnoj prodaji (m/ž). Potrebni su uvjeti radno iskustvo od dvije godine, viša stručna sprema i napredno znanje engleskog jezika. Mjesto rada je Osijek. Aplicirajte.

  Novi Agrar d.o.o. zapošljava autoelektričara (m/ž). Mjesto rada je Čepin, a prijave su otvorene do 20.7. Uvjeti su srednja stručna sprema, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, vozačka dozvola B kategorije, informatička pismenost, odgovornost, samostalnost i pouzdanost. Provjerite više ovdje.

  Ralu Logistika d.d. traži skaldišne radnike (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 31.7. Očekuje se srednja stručna sprema, fleksibilnost i odgovornost te spremnost na rad u hladnom režimu i u smjenama. Provjerite detalje putem linka.

  Agraria d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) u Čepinu. Rok prijave je 23.7. Uvjet je poznavanje traktora i kombajna. Posao podrazumijeva prodaju poljoprivredne mehanizacije. Potrebna je minimalno srednja il viša stručna sprema te radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

  Ustanova Centar za pomoć u kući Osijek zapošljava administrativnog službenika u odjelu ljudskih resursa (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 2.8. Posao podrazumijeva provođenje poslova pismene i usmene korespodencije s poslovnim partnerima i zaposlenicima, ažuriranje i vođenje statistike, baze podataka i evidencije, prijave i odjave radnika i slično. Obvezno je znanje njemačkog jezika zbog komunikacije sa stranim klijentima. Očekuje se i izvrsno poznavanje rada na računalu, razvijene komunikacijske i organizacijske vještine, profesionalnost i kooperativnost u komunikaciji s poslovnim partnerima i suradnicima, spremnost na timski rad. Provjerite detalje ovdje.

  Hausengel International d.o.o. traži administratora za usmenu i pismenu komunikaciju na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 31.7. Potrebno je izvrsno poznavanje njemačkog jezika te minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

  Karolina d.o.o. traži poljoprivredne radnike (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 19.7. Potrebno je više osoba na poziciji. Radno iskustvo nije uvjet. Provjerite detalje ovdje.

  Ideal B zapošljava pekara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.7. Potrebna je minimalno osnovna škola i radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac nudi rad na neodređeno. Više na linku.

  Trinas projekt d.o.o. zapošljava poslovnog tajnika (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 1.8. Posao obuhvaća administrativne i uredske poslove te opću koordinaciju rada ureda i administracije, financijsko-računovodstvene poslove, suradnju s knjigovodstvom i relevantnim institucijama. Od kandidata se očekuje visoka stručna sprema, iskustvo u knjigovodstvenim poslovima, odlično poznavanje rada na računalu, aktivno znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

  Sretno kandidatima!

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: unsplash

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

  Tražite li posao? Otvorena su ova radna mjesta…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  "Smanjenju broja nezaposlenih pridonijeli su i projekti poticanja zapošljavanja, a koji su usmjereni na dodatno osposobljavanje i prekvalifikaciju dugotrajno nezaposlenih osoba"

  Na području Osječko-baranjske županije nastavljeno smanjivanje nezaposlenosti

  Prema najnovijim podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje 30. lipnja 2021. godine Osječko-baranjska županija imala Više…

  Smanjenje nezaposlenih, u odnosu na isti mjesec prethodne godine, zabilježeno je kod svih razina obrazovanja, a dominira kod osoba bez i s nezavršenom osnovnom školom

  Gase se tvornice, a nezaposlenih sve manje

  Unatoč nepovoljnom okružju nezaposlenost se prema statistici HZZ Osijek i dalje smanjuje, prenosi Radio Osijek. Krajem lipnja 2021. godine evidentirano Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

  Tražite li posao? Otvorena su ova radna mjesta…

  EU digitalne covid potvrde bit će kriterij za sudjelovanje na događajima...

  Od 26. srpnja kreću nove restrikcijske mjere za hrvatski Jadran

  "Cilj mi je da povećamo usluge Unikoma na korist građana, o svemu ću više reći kad vidim u kakvom je tvrtka stanju”

  Novi direktor Unikoma Mario Turalija