ŽIVOT

Ines Novak, predsjednica Dokkice – Buduća najljepša mama Hrvatske!?

Ines Novak je diplomirana pravnica s Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičkom izobrazbom na Odsjeku za cjeloživotno obrazovanje Filozofskog fakulteta u Osijeku

Objavljeno 16.08.2018
Antonela Verković

Ines Novak će se odmjeriti ljepotom i osobnošću s ostalim finalisticama izbora Najljepša mama Hrvatske u Šibeniku 1. rujna. Ona je jedna od tri osječke finalistice i osječki izbor za utrku s najljepšim mamama Hrvatske. Nije što je naša, ali sjajna je. I po našem skromnom sudu – juriša na titulu.

Ines Novak inače je predsjednica Udruge Dokkica u Osijeku, udruge koja strahovito puno radi s mladima, s djecom, za kojom je izniman broj programa i edukacija.

Ines Novak ima impresivan CV, a kojeg u cijelosti prenosimo sa stranica Dokkice … Pročitajte CV i pogledajte ‘fotke’ i recite – Nije li Naj Mama!?

Foto: Instagram

INES NOVAK

Ines Novak je diplomirana pravnica s Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičkom izobrazbom na Odsjeku za cjeloživotno obrazovanje Filozofskog fakulteta u Osijeku.

Aktivna je civilnom sektoru od 2008. godine. Suosnivačica je 3 organizacije civilnog društva.

Dvije godine radila je kao tv-voditeljica informativnog programa na lokalnoj televiziji.

Trenutno obnaša funkciju predsjednice Dječje osječke kreativne kućice (od 2015. godine), a unazad dvije godine intenzivno radi na strateškom razvoju udruge.

Provela je 100-injak radionica za djecu i mlade te sudjelovala na 10-ak konferencija, skupova i edukacija u području rada civilnog društva, odgoja i obrazovanja i dr.

Unazad 10-ak godina osmišljava, piše i vodi razne projekte i aktivnosti za djecu i mlade. Kao predstavnica organizacije civilnoga društva gostovala je na fakultetima, u školama i na javnim događanjima.

Posjeduje komunikacijske i organizacijske vještine, vještine vođenja organizacije, programa, edukacija i radionica, prezentacijske vještine i javnog nastupa, kreiranja i vođenja televizijskih emisija.

Tijekom rada u civilnom sektoru razvila je brojne suradničke i partnerske odnose s lokalnim institucijama, ustanovama i drugim organizacijama. U okviru predstavljanja udruge i njenih aktivnosti gostovala je u brojnim televizijskim i radijskim medijima.

Uspješno je provela brojne projekte u lokalnoj zajednici.

#startforchange #readytogo #newprojects #newplacetowork #newinspirations #goingmore

A post shared by Inness (@ines.0301) on

#buisnesstyle

A post shared by Inness (@ines.0301) on

#oldtown #smellofsummer #sundayfun

A post shared by Inness (@ines.0301) on

#photosession #fluffydog

A post shared by Inness (@ines.0301) on

#chillout #summerstyle #ilovesun

A post shared by Inness (@ines.0301) on

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Dječji kreativni centar DOKKICA uoči obilježavanja Dana očeva u suradnji s Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti organizira ovaj zanimljiv panel

Dokkica uoči Dana očeva poziva na panel ravnopravno roditeljstvo: Moguća stvarnost ili nedostižni ideal

Dječji kreativni centar DOKKICA uoči obilježavanja Dana očeva u suradnji s Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti organizira panel Ravnopravno Više…

Od ove godine festival je nacionalan, te će petominutni igrokazi POZOR! Plivamo sceni izvesti osnovnoškolske dramske skupinae iz cijele Hrvatske!

[NAJAVA] Festival učeničkih igrokaza POZOR! Plivamo na sceni 12

Dječji kreativni centar DOKKICA organizira 12. Festival učeničkih igrokaza POZOR! Plivamo na sceni koji će se održati 19. i 20. svibnja Više…

Roditelji se često pronalaze u situaciji ispravljanja negativnih obrazaca ponašanja kroz različite oblike kazni. Griješe li u tome? Trebaju li nam kazne da bismo odgojili dijete?

Dokkica – poziv na besplatno predavanje za roditelje, “Nagrade i kazne”

Svako naše ponašanje ima posljedice. Djeca, nakon treće godine života, postepeno postaju sve svjesnija kako dobra i očekivana ponašanja dovode Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Motociklisti će se okupiti u caffe baru B.M.W. (Vukovarska cesta 152) od 8, 30 sati, a polazak za Aljmaš organiziranom defileu je predviđen u 10,00 sati.

Blagoslov motora i vozača Aljmaš 2024.

Bogat izbor ornamentalnih i tropskih biljaka, proizvoda i opreme za hortikulturu i florikulturu, cvijeće, ukrasno bilje, vrtne sadnice, med i slično tome kao i zanimljive radionice i gastro ponuda vas očekuju na Proljetnom festivalu u Čepinu

[NAJAVA] Proljetni festival u Čepinu

Informirani, zainteresirani i aktivni građani mogu imati ključnu ulogu u poboljšanju sustava gospodarenja otpadom, donoseći pozitivne promjene u svojim zajednicama

Participacija građana kao ključ ekološki održivog upravljanja otpadom: Primjer iz Osijeka