ŽIVOT

Informatička konferencija KulenDayz okuplja zaljubljenike u tehnologiju

Očekujemo 800 sudionika iz cijele Hrvatske i svijeta

Objavljeno 02.09.2019
Ivona Amidžić

Informatička konferencija KulenDayz već 11 godina okuplja zaljubljenike u tehnologiju. Održava se od 6. do 8. rujna 2019. u Rektoratu Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku i prostorima osječkog Kazamata.

Teme koje su pokrivene uključuju napredni razvoj aplikacija, cloud tehnologije, baze podataka, dizajn, game, ITPro, project management i posebne sadržaje u sklopu konferencije za djecu KulenDayz Kidz.

KulenDayz se zbog svog stila u mnogim stvarima razlikuje od uobičajenih konferencija. Dio program se odvija izvan klasičnih konferencijskih dvorana po metodi Chalk&Talk – bez projektora i Interneta. Ova metoda je rijetka i neuobičajena za informatičke stručnjake, ali su je sudionici KulenDayz-a jako dobro prihvatili jer omogućuje više interakcije i utjecaja na tijek predavanja te izravnu komunikaciju.

Glavni organizatori su MsCommunity, Osijek Software City, Project Management Institute Hrvatska te Poduzetnički Inkubator BIOS uz Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku i Akademiju za kulturu i umjetnost.

Volonterski duh zajednice i podrška Grada Osijeka omogućava da događaj poput ovoga opstane i raste. Očekujemo 800 sudionika iz cijele Hrvatske, a i svijeta, jer KulenDayz sadržajima prati uspjehe velikih svjetskih konferencija.

Sve dodatne informacije možete pronaći na službenoj Facebook stranici eventa.

foto: Facebook (screenshot – KulenDayz)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Tijekom konferencije održat će se više od 60 predavanja, koja će obraditi teme kao što su napredni razvoj web i mobilnih aplikacija, cloud tehnologije ...

Podsjetnik: U Osijeku 10. informatička konferencija “KulenDayz”

Više od 700 sudionika iz Hrvatske i inozemstva okupit će se od 31. kolovoza do 2. rujna u Osijeku na Više…

Pokrivene su teme iz naprednog programiranja, baza podataka, IT Pro, web-tehnologija, dizajna, projekt-menadžmenta, a neće proći ni bez kušanja slavonskih specijaliteta. :)

KulenDayz – kreativna IT konferencija uskoro počinje!

Kulen Dayz predstavlja zanimljivu IT konferenciju koja obuhvaća sve ljude iz IT zajednice. Ova konferencija već desetu godinu za redom skuplja više Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Krajnji rok za prijavu zračnog oružja "C" kategorije je 1. studenoga 2019.

Obavijest građanima – Obveza prijavljivanja zračnog oružja

Pretvarajući pdf format dokumenta u jpg pomozite globalnom pokretu "Posadimo milijardu stabala"

Kliknite mišem i posadite drvo – Zaista, tako je lako!

Izvadite dekice iz ormara i zabundajte se jer nas čeka veliko zahlađenje

Vrijeme danas: Kišno i hladno – Pad temperature i više od 10 stupnjeva