GOSPODARSTVO

Informativna radionica „ EVS Volonterske priče“

Ova neformalna radionica je namijenjena mladima od 18 do 30 godina, koji žele saznati više o Europskoj volonterskoj službi (EVS-u)

    Objavljeno 14.07.2018
    Alan Srčnik

    Želiš li unaprijediti svoje vještine i znanje, a pritom i ostvariti pozitivan utjecaj u zajednici? Želiš li osjetiti vjetar u kosi, zaraditi džeparac, okusiti drugu kuhinju i iskusiti druge običaje? Možeš li biti promjena koju želiš vidjeti? Ako si dao/la potvrdan odgovor na prethodna pitanja, onda je ova radionica upravo za tebe!

    RADIONICA

    Informativna radionica EVS Volonterske priče, koju provodi PRONI Centar/Regionalni info-centar za mlade Osijek, kao Eurodesk multiplikator,  održat će se u suradnji s Volonterskim centrom Osijek, akreditiranom organizacijom Europske volonterske službe (EVS) u srijedu 18. srpnja 2017., u Osijeku, Stjepana Radića 16 s početkom u 10 sati.

    Ova neformalna radionica je namijenjena mladima od 18 do 30 godina, koji žele saznati više o Europskoj volonterskoj službi (EVS-u), što je to, kako iskoristiti ovu mogućnost i gdje se i na koji način prijaviti.

    Također, mladi će iz prve ruke čuti iskustvo svojih vršnjakinja, EVS volonterki Roxane Mihaele Barb i Debbie Van Kerckem; zašto su se odlučile na sudjelovanje, njihovo EVS iskustvo, volonterske aktivnosti koje provode, ali i kako provode slobodno vrijeme (nova prijateljstva, druženja, putovanja), što im osobno znači sudjelovanje u EVS-u.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI