ŽIVOT

Iskoristite akcije na klopu i cugu, slikajte ih i osvojite put u Barcelonu ili Lisabon

Pridružite se prvom Gastro Crawlu u Hrvatskoj - Akcije imaju Činkos, Hamburgilla, Fabrique, Merlon, Beckers...

Objavljeno 01.10.2019
Ivona Amidžić

U utorak, 8. listopada, METRO obilježava četvrti „Dan mojeg poslovanja“ prvim gastro Crawlom u Hrvatskoj posvećenim malim i srednjim poduzetnicima, a kojem su se pridružili i poduzetnici iz Osječko-baranjske županije te pripremili posebne ponude za građane i građanke kako bi zajedno proslavili svoj dan.

Među brojnim ponudama, na „Dan mojeg poslovanja“ palačinkarnica Mr. Činkos pripremat će palačinke s čokoladom, bananom i preljevom od šumskog voća za samo 15 kuna, dok će pub General von Beckers sve vrste koktela posluživati za samo 20 kuna. Posebna ponuda pivnice Merlon su burger i krumpirići po cijeni od 25 kuna, a za istu će cijenu Osječani moći pojesti veliku porciju ćevapa u Fabrique Osijek. „Danu mojeg poslovanja“ priključila se i osječka Hamburgilla koja će gostima pripremati burgere za samo 20 kuna.

METRO na Dan mojeg poslovanja organizira i prvi hrvatski Gastro Crawl u kojem Osječanke i Osječani mogu sudjelovati tako da 8. listopada iskoriste posebne ponude osječkih ugostitelja te na društvenim mrežama objave selfie uz #gastrocrawl koji prikazuje kako s društvom uživaju u posebnim ponudama. Društvo koje je objavilo najkreativnije selfije METRO će odvesti na putovanje u Lisabon ili Barcelonu. Za više informacija o sudjelovanju posjetite Gastro Crawl Facebook event.

METRO je za sve poduzetnike koji se pridruže “Danu mojeg poslovanja“ osigurao i digitalnu platformu za promociju te marketinšku podršku kako bi građanima zajedno približili ulogu i važnost malih i srednjih poduzetnika u društvu, kao i raznolikost ponude i usluga koje pružaju. Prošle godine u „Danu mojeg poslovanja“ sudjelovalo je 350 tisuća poduzetnika iz 25 zemalja, među kojima više od 3 tisuće malih i srednjih poduzetnika iz Hrvatske.

gastro_crawl_01102019_osijeknews (1)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Na ključno pitanje iz uvoda, sociologa Ozrena Bitija potaknula je Severina rečenicom koju je na Instagramu još prije nekoliko godina stavila pod svoju fotografiju ...

Promjene u shvaćanju rada: Tko se slika, ne boji se gladi!

Što bi to bio “kruh bez motike”, odnosno kako vrednovati rad celebrityja oko kojih se vrti veliki novac, a za Više…

Popularna osječka glumica 'selfie' štapom uhvatila trenutak između sebe i majke ...

Nalikuje li Katarina Baban na svoju mamu?

Hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica Katarina Baban objavila je na svom Instagram profilu popularni ‘selfie’ s majkom. Glumica rođena Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Čestitamo našim mladim sportašima na svim medaljama! Samo tako i dalje!

Mladi kataši/ce KK Hrvatski sokol u Osijek donijeli 5 odličja

Tražimo dodatnih dvoje lega/legica koji će nam pomoći u kreiranju sadržaja na portalu OsijekNews.hr kroz zabavne, aktualne i zanimljive fotke iz grada Osijeka.

Voliš fotkat lega?

Novi datum nije poznat - Provjerite mogućnosti vraćanja kupljenih ulaznica

City Show ODGOĐEN!