ŽIVOT

Ismijao današnje oglase za posao: “Tražim keramičara, bit će dva eliminacijska kruga i test osobnosti”

"Svaki kandidat dužan je proći eliminacijski prvi krug u kojem će postaviti 2 kvadrata pločica o svom trošku"

    Objavljeno 21.05.2022
    Ivona Amidžić

    Svi koji su nedavno tražili posao ili ga još uvijek traže prošli su nebrojeno oglasa za posao da bi pronašli one na koje se mogu prijaviti. U tim silnim oglasima može se naići na zaista svakakve uvjete.

    Dean Milekić, hrvatski glumac poznat po satiričnim emisijama News Bar: Prime Time i Montirani proces te autor na satiričnom istoimenom portalu News Bar na svojem je Facebook profilu objavio parodijski oglas za posao kako bi ismijao sve ostale oglase koji od kandidata traže zaista mnogo zadovoljenih uvjeta.

    Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

    “Negdje poslije ljeta zaposlit ću keramičara da mi postavi nove pločice u hodniku. Kako bih slijedio trenutne trendove pri oglašavanju ponuda za posao, moj oglas zvuči ovako:

    TRAŽI SE KERAMIČAR/KERAMIČARKA M/Ž

    Uvjeti su sljedeći:

    • završen tečaj za keramičara/oblagača
    • minimalno 5 godina rada u struci
    • minimalno dvije godine rada na sličnim projektima
    • poznavanje programa za planiranje i prezentaciju projekta postavljanja pločica u 3D prostoru
    • vozačka B kategorije (kako bi sami mogli dostaviti pločice i radni materijal te alat)
    • aktivno poznavanje minimalno dva strana jezika (3D programi nerijetko dolaze na stranom jeziku)
    • osnove rada na računalu (kako bi znali pokrenuti program za 3D prezentaciju pločica)

    Osim navedenih uvjeta poželjno je da je osoba komunikativna, kreativna i predana timskom radu i ostvarenju zajedničkog cilja popločavanja mog hodnika.

    Svaki kandidat dužan je proći eliminacijski prvi krug u kojem će postaviti 2 kvadrata pločica o svom trošku.

    Kandidati koji zadovolje prvi krug, u drugom eliminacijskom krugu morat će postaviti dodatna tri kvadrata pločica te ih i pofugirati, naravno o svom trošku.

    Nakon dva eliminacijska kruga, kandidati koji su zadovoljili kriterije prvog i drugog kruga bit će pozvani na razgovor na kojem će morati ispuniti test osobnosti kako bi supruga i ja ustvrdili je li osoba kompatibilna s našom idejom i vizijom.

    Osoba koja u ovim eliminacijskim postupcima zadovolji sve naše kriterije bit će pozvana na finalni test koji uključuje estetsku kohezivnost s našim željama te će ako zadovolji nakon toga s nama otići izabrati pločice.

    Nakon dostave pločica u naš stan, osoba će biti pozvana na finalni razgovor o plaćanju za dati projekt postavljanja pločica u našem hodniku.

    Ako si entuzijastičan, kreativan i želiš biti dio našeg projekta “hodnik” pošalji CV na želimlijepitploč[email protected]. Djeca branitelja imaju prednost te nisu nužna prisustvovati u prvom eliminacijskom krugu.

    Budi dio našeg tima!”

    foto: ilustracija

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Radna mjesta ovaj tjedan nude; Gi Group Staffing Solutions, Konzum, Tvrtka "From Sarajevo To Red Africa, Kristal... provjerite, možda se u ovim ponudama nalazi vaše buduće radno mjesto!

    Ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ – pogledajte!

    Gi Group Staffing Solutions traži Agente u call centru za privatne korisnike u Rijeci i Osijeku. Kvalifikacije uključuju poznavanje rada Više…

    Ovaj tjedan poslove nude Konzum, Studenac, Adecco, Kokor d.o.o., Vetti Group, Hervis, opcija ima puno a pogledajte koja odgovara baš vama.

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Posjetite posao.hr i otkrijte 10 pozicija koje su istaknute za vas ovaj tjedan. Vaša nova karijera može biti samo nekoliko Više…

    Udruga Pobjede koja se brine za Azil za pse u Nemetinu traži radnika, novog vrijednog člana ekipe, a oglas za posao detaljno opisuje kakvu osobu traže. Javite se ako ste zaineresirani!

    Udruga Pobjede traži novog člana ekipe

    Voditelji udruge Pobjede su na svoj orginalni ali i detaljan način pojasnili u svom oglasu na Facebook stranici Azil Osijek Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Tema ovogodišnjeg Festivala znanosti je “INTELIGENCIJA”. Radionice za djecu predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta na PTFOS-u počinju u ponedjeljak 22. travnja 2024. od 9 sati

    Festival znanosti (22. – 27. travnja 2024.) na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek

    Hrvatska i Slovenija, obilujući prirodnim ljepotama, kulturnim bogatstvima i gastronomskim čarolijama, nude nebrojeno mnogo načina za stvaranje nezaboravnih trenutaka tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci.

    100 najljepših doživljaja proljeće/ljeto 2024.

    Građani su na trgu imali priliku provjeriti različite rizične faktore svog zdravlja (tlak, vrijednost šećera u krvi, indeks tjelesne mase i dr.) te se upoznati s aktivnostima udruga u području zaštite zdravlja, socijalne djelatnosti, sporta i drugih srodnih udruga

    [FOTO] U Osijeku obilježen Svjetski dan zdravlja