SPORT

Ivan Horvat po šesti put prvak Balkana

Horvatu je ovo već šesto zlato, a ukupno deveta medalja s balkanskih prvenstava. U svojoj kolekciji ima 3 zlata i 2 srebra na otvorenom te 3 zlata i 1 srebro u dvorani.

  Objavljeno 19.02.2018
  Nikolina Ćosić

  Osječki skakač s motkom Ivan Horvat uspješno je nastupio na Dvoranskom prvenstvu Balkana za seniore i seniorke održanom 17. veljače u Istanbulu i stigao do još jednog zlata s balkanskih prvenstava.

  Horvat je bez većih problema pobijedio s preskočenih 5,55m. Visine 5,20m i 5,30m preskočio je iz prvog, a pobjedničku visinu 5,55m iz drugog pokušaja. Drugi je bio Nikandros Stylianou iz Cipra s rezultatom 5,25m, a treći Andrei Razvan Deliu iz Rumunjske s 5,10m.

  Horvatu je ovo već šesto zlato, a ukupno deveta medalja s balkanskih prvenstava. U svojoj kolekciji ima 3 zlata i 2 srebra na otvorenom te 3 zlata i 1 srebro u dvorani.

  Inače, u Istanbulu su hrvatski atletičari osvojili 7 medalja (2 zlatne, 2 srebrne i 3 brončane) te se Hrvatska prema broju osvojenih medalja plasirala na 5. mjesto u konkurenciji 17 država. Najuspješnija je bila Rumunjska s 15 medalja (5+5+5), ispred Turske s 10 medalja (3+5+2) i Bugarske koja je prikupila također 10 medalja (3+3+4).

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Službena konferencija za novinstvo nakon utakmice Hrvatske i Argentine - govore izbornici i igrači

  Još malo nogometa: Konferencija za novinstvo iz Rusije (Eng)

  Kao i uvijek što smo pričali. I niti jednom nismo lagali. Mi možemo do kraja, do finala. I ne letim tu u izjavi, to je naša kvaliteta - veli Babić

  Marko Babić za OsijekNews: Hrvatska može do kraja! Valjda se i Onaj gore slaže s tim!

  Gospodine Plenkoviću, zapalite svijeću, molim Vas, gdjegod oko Kamenitih vrata, jer Hrvate danas i ovih dana neće zanimati pizdarije iz Sabora i Vlade - piše Alan Srčnik

  Hrvatska vs. Argentina: To su bili užitak, nogomet, romantika i poezija!