KULTURA

Iz dječjeg kazališta poručuju “Mi se vuka ne bojimo”

Predstava o tri praščića ponovno u dječjem kazalištu!

Objavljeno 17.04.2018
Nikolina Ćosić

“Mi se vuka ne bojimo” predstava je dječjeg kazališta Branka Mihaljevića, rađena prema pripovijetki o tri praščića, koja je od ove nedjelje, 22. travnja, ponovno dostupna svim malim i onim malo većim ljubiteljima basni.

Ova dobro poznata priča, u izvedbi osječkog Dječjeg kazališta jedna je od omiljenih predstava njihovoj publici, što dokazuje činjenica da je na repertoaru neprestano od 2006. godine. Ipak, od tada su se neke stavke u predstavi ipak promijenile pa će tako u ovoj predstavi igrati i neka ova lica. Uz Aretu Čurković, Aleksandru Colnarić i Ivicu Lučića igra i mlada Ivana Vukičević, koja će zamijeniti Snježanu Ivković, a kostime je obnovila Maja Marković.

Predstavu “Mi se vuka ne bojimo” je režirao Vladimir Predmersky, a svi zainteresirani mogu ju pogledati upravo ove nedjelje, 22. travnja, u 10.30 sati.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Kazališta radnim danom od 8 do 15 sati i sat uoči predstave ili rezervirati na telefon 501-485 ili na mail marketing@djecje-kazalište.hr.

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Naše "malo" kazalište, kako ga Osječani iz milja vole zvati privelo je kraju sezonu 2017./2018., na puno toga su radili, a mi im čestitamo na ostvarenim uspjesima!

Uspješno završena još jedna sezona u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića

Ljeto označava kraj sezone i u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića koji mogu biti ponosni na odrađenu sezonu. Kroz sezonu ostvarili Više…

Dva tjedna manifestacije približava svoje izdanje kraju, a danas je pred nama 14. dan koji je ujedno i pretposljednji dan ovogodišnjeg izdanja.

OLJK – dan za kulturu, ujedno i predzadnji dan ovogodišnjeg izdanja

Najveća kulturna manifestacija u istočnoj Hrvatskoj, Osječko ljeto kulture, građanima nudi zanimljiv i bogat program. Dva tjedna manifestacije približava svoje Više…

Predstave, festival, radionica i plesna produkcija

Dječje kazalište ovoga tjedna nudi zanimljiv program za najmlađe

Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku svakoga tjedna u svom programu ima zanimljive dječje predstave. Ovoga tjedna u programu se, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Crna komedij redatelja i scenografa Damira Mađarića biti će izvedena u sklopu programa Noćne scene,

HNK u Osijeku počinje u petak sa praizvedbom predstave “Richard III. Grbavi”

Vaša uloga je podijeliti ovu objavu na svom zidu na Facebook-u, javno ... a potom u komentaru označiti osobu s kojom želite u HNK u ponedjeljak

NAGRADNI NATJEČAJ – OsijekNEWS Vas vodi ‘Kod bijelog konja’ – Share i tag :) za 2×2 ulaznice

Publika u KSET-u imat će prilike uživo čuti "Donji Miholjac"

Osječki reper Kandžija uskoro na svom prvom zagrebačkom solo nastupu