CRNA KRONIKA

Iz obiteljske kuće u Tenji ukraden veliki novčani iznos

U Tenji je provalnik ukrao 100000 kn, a maloljetnik koji je operirao po Briješću je uhvaćen. Policija daje savjete kako čuvati svoje dragocjenosti

    Objavljeno 28.06.2022
    Petar Tauković

    IZ OBITELJSKE KUĆE UKRADEN VEĆI NOVČANI IZNOS

    Početkom ovog mjeseca u Tenji iz obiteljske kuće 72-godišnjaka nepoznati počinitelj ukrao je više od 100.000,00 kuna. Policijski službenici tragaju za kradljivcem.

    Ovim putem Vas upozoravamo da ne držite novac i dragocjenosti u posudama na kuhinjskim policama, pod jastukom, među rubljem i na sličnim mjestima u obiteljskim kućama jer lopovi znaju da ondje treba prvo tražiti.

    Novac i vrijednosti se čuvaju u bankovnim sefovima.

    PRONAĐEN VIŠESTRUKI PROVALNIK

    Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je maloljetni počinitelj unazad šest mjeseci počinio tri kaznena djela „Teška krađa“. Naime, početkom prosinca prošle godine na području Belišća pod okriljem noći maloljetnik je provalio u trgovinu mješovite robe i ukrao duhanske proizvode, novac i prehrambene proizvode čime je pravnu osobu oštetio za nekoliko tisuća kuna.

    Nakon nekoliko dana maloljetnik je tijekom dvije noći pokušao provaliti u više privatnih objekata na području Belišća u čemu nije uspio. U vremenu od mjeseca ožujka do lipnja ove godine, u Belišću maloljetnik je provalio u obiteljsku kuću 67-godišnakinje iz koje je ukrao televizor, zvučnik i nakit.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Provalio je u kuću u vlasništvu 28-godišnjakinje iz koje je ukrao sat, nakit i novac, čime je vlasnici pričinio materijalnu štetu u iznosu od oko 2.800 eura.

    Provalio u kuću na širem području Osijeka

    Nepoznati počinitelj je jučer na širem području Osijeka provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 28-godišnjakinje iz koje je ukrao sat, Više…

    38-godišnjak je u studenom 2023. godine te siječnju i veljači 2024. godine na postajnom području počinio 11 provala.

    Otkriven višestruki provalnik

    Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđena je osnovana sumnja da je 38-godišnjak u studenom 2023. godine Više…

    Šteta koju je izazvao provalama, krađom i paležom se procjenjuje na više od 40 000 eura

    Otkriven višestruki provalnik, koji je pokušao zapaliti kuću u Belom Manastiru

    Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Beli Manastir utvrđena je osnovana sumnja da je 35-godišnjak počinio kazneno djelo „Teška Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Nepoznati počinitelj je 60-godišnjoj djelatnici pravne osobe na službeni mobitel poslao poruku upozorenja da paket ne može biti isporučen jer nedostaje neki od podataka, nakon čega je ona u dostavljenu poveznicu unijela bankovne podatke tvrtke!?

    Tvrtka oštećena za gotovo 3.500 eura

    72-godišnjak je kod sebe imao pravi arsenal exploziva, streljiva, dijelova za pravljenje bombi...

    Osječaninu oduzeta hrpa eksploziva, oružja, streljiva koje je nelegalno posjedovao

    Stupila je u kontakt s nepoznatom osobom s ciljem povrata izgubljenog novca te joj ustupila svoje osobne podatke i broj mobitela, skinuo joj je 10 500 eura!!

    60-godišnjakinja Prevarena putem Interneta