GOSPODARSTVO

Izabrano novo rukovodstvo Udruženja stanara grada Osijeka

"Udruženje promiče zaštitu i interese svih vlasnika stanova te im pomaže u rješavanju poteškoća s kojima se stanari susreću"

    Objavljeno 28.01.2020
    Ivona Amidžić

    Pored izvještaja o radu i usvajanju programa rada u 2020. godini, na Izbornoj skupštini Udruženja stanara grada Osijeka jučer je izabrano novo rukovodstvo te su uručena priznanja članovima za višegodišnji kontinuirani rad.

    Za predsjednika u idućem četverogodišnjem mandatu izabran je Milan Kamenko, dok je Dubravka Borovac izabrana za zamjenicu predsjednika. Za članove Izvršnog odbora, uz predsjednika i zamjenicu predsjednika, izabrani su Jasna Gorupić, Domagoj Šuster, Marica Đačić, Ivica Đeri i Vlasta Auguštin, a članovi Nadzornog odbora su Zdenko Šimunović, Sunčica Stanić i Alen Vukašinović. Likvidator je Nikola Kamenko.

    Skupštini je nazočio i zamjenik gradonačelnika Boris Piližota koji je naglasio ponos Grada Osijeka na Udruženje stanara koje, kako navodi, već 27 godina neprekidno obavlja svoju dužnost, odnosno razvija kvalitetu i kulturu stanovanja.

    “Udruženje promiče zaštitu i interese svih vlasnika stanova te im pomaže u rješavanju poteškoća s kojima se stanari susreću, na čemu im iskreno zahvaljujem”, kazao je Piližota.

    Na kraju sjednice pojedini su članovi dobili priznanje za godine kontinuiranog članstva i volonterskog rada u udruženju: za 10 godina rada priznanje je dobio Zdenko Šimunović, za 20 godina Gordana Barjaktarić, a za 25 godina Pavo Pavoković i Vladimir Stanić.

    Udruženje stanara grada Osijeka utemeljeno je 1993. godine i od tada kontinuirano djeluje kao nestranačka i neprofitna udruga u životu grada s temeljnim zadaćama savjetovanja, educiranja i informiranja građana. Udruženje je samo u novije vrijeme izdalo pet priručnika: Korisna znanja o stanovanju, Vodič kroz stambeno zakonodavstvo, Stanovanje i zaštita okoliša, Spasimo naše bunare i Svakom smeću njegovu vreću.

    foto: Grad Osijek

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    "Nismo čekali mjere na razini države, nego smo se usmjerili lokalnim gospodarstvenicima zbog očuvanja radnih mjesta za što smo osigurali više 20 milijuna kuna"

    Piližota potvrđuje: Ukinuti su porezi na potrošnju i korištenje javnih površina

    Zamjenik gradonačelnika Boris Piližota gostovao je u programu Radio Osijeka. Potvrdio je nova porezna rasterećenja za gospodarstvenike pogođene pandemijom. Riječ Više…

    Spremnike će korisnicima individualnog i kolektivnog stanovanja kroz nekoliko navrata isporuke podijeliti Unikom.

    Osijeku prvome u Hrvatskoj smeđe i žute kante

    Grad Osijek prvi je veliki grad u Republici Hrvatskoj koji je s Fondom za zaštitu okoliša u srpnju 2018. godine Više…

    Od travnja 2017. godine u roku 3 godine trebali su započeti radovi na izgradnji gimnazije, grad darovao zemljište vrijedno 3,7 milijuna kuna, radovi nisu počeli

    Boris Piližota: Grad Osijek je izdvojio 6 milijuna kuna za izgradnju I. Gimnazije, umjesto nje – “šikara”

    Danas je održana presica za novinare pod nazivom “Zašto projekti stoje”, na kojoj su se mr.sc. Boris Piližota, predsjednik Gradske Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI