KULTURA

Izazov Vukovarcima – opišite “Ljubav u doba korone”

Rezultat natječaja objavit će se na web-stranici i Facebook stranici Hrvatskog doma Vukovar najkasnije 14. veljače 2021. godine

  Objavljeno 13.01.2021
  Ivona Amidžić

  Hrvatski dom Vukovar raspisao je nagradni natječaj za kratku priču, fotografiju ili videorad kojima je tema “Ljubav u doba korone”. Rok za prijavu je 5. veljače, prenosi Radio Osijek.

  “Zadana tema radova jest “Ljubav u doba korone”, a pristup temi je slobodan. Natječaj je otvoren za sve s prebivalištem ili boravištem u Vukovaru, pojedince ili skupine, bez obzira na dob. Svatko može prijaviti najviše tri (3) rada, i to najviše jednu kratku priču, jednu fotografiju i jedan videorad”, pojašnjavaju organizatori.

  Kratka priča mora biti u DOC ili DOCX formatu (dužine 1-3 kartice, tj. 1800-5400 znakova uključujući praznine, odnosno 300-900 riječi). Fotografije moraju biti u JPG formatu (u boji ili crno-bijele, najviše 10 MB). Videoradovi moraju biti u MP4 formatu (trajanja 1-2 minute, 16:9, 100 MB).

  Prijava mora sadržavati ime i prezime, adresu stanovanja, broj telefona prijavitelja te naslov rada i nekoliko rečenica koje opisuju rad i predstavljaju autora.

  Radovi se šalju isključivo u digitalnom obliku e-poštom na adresu: [email protected]

  (Kratke priče i fotografije šalju se u privitku, a videoradovi mogu i putem poveznice na online servis za slanje ili pohranu podataka.)

  Samim slanjem rada na natječaj prijavitelj organizatoru dopušta objavljivanje rada u svim medijima bez naknade i njegovo korištenje u marketinške i propagandne svrhe te u događanjima koja organizira Hrvatski dom Vukovar.

  Prosudbeno povjerenstvo Hrvatskog doma Vukovar od svih pristiglih radova odabrat će ukupno tri bez obzira je li riječ o kratkoj priči, fotografiji ili videoradu. Odabrani radovi bit će novčano nagrađeni, svaki s po 300 kuna.

  Rezultat natječaja objavit će se na web-stranici i Facebook stranici Hrvatskog doma Vukovar najkasnije 14. veljače 2021. godine.

  foto: sceenshot

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  U sklopu obilježavanja obljetnica međunarodnog priznanja Republike Hrvatske i početka i završetka mirne reintegracije hrvatskoga Podunavlja danas je u Vukovaru predstavljena knjiga "Mirna reintegracija - pobjeda razumom"

  Dan mirne reintegracije obilježen u Vukovaru

  U sklopu obilježavanja obljetnica međunarodnog priznanja Republike Hrvatske i početka i završetka mirne reintegracije hrvatskoga Podunavlja danas je u Vukovaru Više…

  Natječaj je završio 10. prosinca u ponoć, a pristiglo je 135 prijava i ukupno 140 pjesama

  Poznate pjesme i izvođači za Doru 2021.

  Za pobjednika Dore 2021. natjecat će se 13. veljače Filip Rudan, Bernarda, Ella Orešković, Sandi Cenov, Beta Sudar, Brigita Vuco, Više…

  Info-centar za mlade Osijek  te poziva na sudjelovanje u svojoj aktivnosti

  Osijek po tvojoj mjeri

  Voliš svoj grad i želiš u njemu što više sadržaja za mlade? Može li Osijek biti više po mjeri mladih? Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Program koji će Muzej likovnih umjetnosti ove godine prezentirati odvijat će se kroz on-line video zapise, putem muzejske Facebook stranice

  Dolazi i ovogodišnja 16. NOĆ MUZEJA: “Zadaće muzeja u uvjetima kriza”

  "Dragi korisnici! Presretni smo i zahvalni što prepoznajete naš trud i rad i uvijek brzo (prebrzo!) popunite sva mjesta na našim radionicama"

  Čepinska knjižnica popularnija nego ikad

  Dječje kazalište Branka Mihaljevića simbolično će, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera obilježiti 90. rođendan skladatelja, književnika i novinara Branka Mihaljevića čije ime kazalište i nosi.

  90. rođendan Branka Mihaljevića uz Zeko, Zriko i Janje