GOSPODARSTVO

Izdvojena nova slobodna radna mjesta u OBŽ

Zapošljavaju Studenac d.o.o., Konzum Plus d.o.o., Mamut Fortis, Učilište Potencijal, McDonalds...

    Objavljeno 31.01.2024
    Matija Ivanković

    Transcom WorldWide d.o.o. zapošljava Agenta u odjelu teleprodaje (m/ž), Administrativnog agenta u službi za korisnike na engleskom jeziku (m/ž) i na još nekoliko pozicija. Nudi se naknada za prijevoz, učenje novih vještina i atraktivna plaća. Prijavite se putem linka do 15.2.2024.

    Obrt MARKO traži 3 Konobara (m/ž) za sezonski rad u Karancu. Poželjna srednja škola ugostiteljske struke, rad vikendom i praznicima. Plaća 850€ neto. Prijavite se putem linka do 8.2.2024.

    B for Business d.o.o. zapošljava Rukovatelja – bušač geotehničkom bušaćom garniturom (m/ž), Mehaničara / Servisera agrađevinskih strojeva (m/ž) te na još pozicija. Mjesto rada je u cijeloj Hrvatskoj. Nudi se plaćen prijevoz na posao, plaćena prehrana, osiguran smještaj po potrebi na terenu i ugodna radna atmosfera. Prijavite se putem linka do 22.2.2024.

    Studenac d.o.o. zapošljava na pozicijama Voditelja prodavaonice (m/ž) i Specijalista novih otvaranja i preuređenja poslovnice (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se atraktivna plaća, mogućnost napredovanja i primanja mjesečnih stimulacija za ostvarene ciljeve. Prijavite se putem linka do 9.2.2024.

    Konzum Plus d.o.o. zapošljava Mesara (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Kandidati trebaju imati SSS/KV/VKV i 6 mjeseci iskustva na sličnim poslovima. Nude se mogućnosti stalnog zaposlenja, napredovanja te stimulacije ovisno o učinku. Prijavite se putem linka do 12.2.2024.

    Mamut Fortis traži Operatera/Blagajnika u automat klubu (m/ž) u Čepinu. Posao uključuje rad s gostima, blagajničke zadatke i rad s automatima. Nudi se stimulacija, mogućnosti napredovanja te obuka. Prijavite se putem linka do 19.2.2024.

    Vital Group d.o.o. zapošljava Agenta u call centru (m/ž) i Administratora (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Nude se razne nagrade i bonusi na plaću, osigurana sva potrebna edukacija, oprema i priprema za početak rada te ugodna radna atmosfera. Prijavite se putem linka do 5.2.2024.

    CCPORTER Sp. z o.o. traži Specijalista Prodaje (m/ž) za rad od kuće. Potrebno je iskustvo u call centru, odlično poznavanje hrvatskog i engleskog jezika, te vještine prodaje. Nude atraktivnu plaću, bonuse, rad od kuće, puno radno vrijeme od ponedjeljka do petka, opremu i obuku. Prijavite se putem linka do 23.2.2024.

    Globalna hrana d.o.o. traži studente za rad u McDonald’s restoranima diljem Hrvatske. Posao uključuje pripremu hrane, posluživanje gostiju i osnovna čišćenja. Fleksibilno radno vrijeme, mogućnost razvoja i edukacije. Prijavite se putem linka do 4.2.2024.

    Učilište Potencijal traži Nastavnika računalstva (m/ž) u Cret Bizovačkom. Potrebna viša ili prvostupanjska obrazovna razina, poznavanje engleskog jezika i napredno poznavanje informatike. Posao je na određeno, radno vrijeme je puno. Prijavite se putem linka do 8.2.2024.

    Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Želimo vam mnogo sreće u vašoj karijernoj potrazi!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Rekonstrukcija i izgradnja vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Gundulićevoj ulici u Osijeku - od Ulice Stjepana Radića do Vukovarske ulice te dio Vukovarske ulice i Ulice kardinala A. Stepinca

    Potpuno se za promet zatvara dio Gundulićeve ulice

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike