GOSPODARSTVO

Izdvojena nova slobodna radna mjesta u OBŽ

Zapošljavaju Studenac d.o.o., Konzum Plus d.o.o., Mamut Fortis, Učilište Potencijal, McDonalds...

  Objavljeno 31.01.2024
  Matija Ivanković

  Transcom WorldWide d.o.o. zapošljava Agenta u odjelu teleprodaje (m/ž), Administrativnog agenta u službi za korisnike na engleskom jeziku (m/ž) i na još nekoliko pozicija. Nudi se naknada za prijevoz, učenje novih vještina i atraktivna plaća. Prijavite se putem linka do 15.2.2024.

  Obrt MARKO traži 3 Konobara (m/ž) za sezonski rad u Karancu. Poželjna srednja škola ugostiteljske struke, rad vikendom i praznicima. Plaća 850€ neto. Prijavite se putem linka do 8.2.2024.

  B for Business d.o.o. zapošljava Rukovatelja – bušač geotehničkom bušaćom garniturom (m/ž), Mehaničara / Servisera agrađevinskih strojeva (m/ž) te na još pozicija. Mjesto rada je u cijeloj Hrvatskoj. Nudi se plaćen prijevoz na posao, plaćena prehrana, osiguran smještaj po potrebi na terenu i ugodna radna atmosfera. Prijavite se putem linka do 22.2.2024.

  Studenac d.o.o. zapošljava na pozicijama Voditelja prodavaonice (m/ž) i Specijalista novih otvaranja i preuređenja poslovnice (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se atraktivna plaća, mogućnost napredovanja i primanja mjesečnih stimulacija za ostvarene ciljeve. Prijavite se putem linka do 9.2.2024.

  Konzum Plus d.o.o. zapošljava Mesara (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Kandidati trebaju imati SSS/KV/VKV i 6 mjeseci iskustva na sličnim poslovima. Nude se mogućnosti stalnog zaposlenja, napredovanja te stimulacije ovisno o učinku. Prijavite se putem linka do 12.2.2024.

  Mamut Fortis traži Operatera/Blagajnika u automat klubu (m/ž) u Čepinu. Posao uključuje rad s gostima, blagajničke zadatke i rad s automatima. Nudi se stimulacija, mogućnosti napredovanja te obuka. Prijavite se putem linka do 19.2.2024.

  Vital Group d.o.o. zapošljava Agenta u call centru (m/ž) i Administratora (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Nude se razne nagrade i bonusi na plaću, osigurana sva potrebna edukacija, oprema i priprema za početak rada te ugodna radna atmosfera. Prijavite se putem linka do 5.2.2024.

  CCPORTER Sp. z o.o. traži Specijalista Prodaje (m/ž) za rad od kuće. Potrebno je iskustvo u call centru, odlično poznavanje hrvatskog i engleskog jezika, te vještine prodaje. Nude atraktivnu plaću, bonuse, rad od kuće, puno radno vrijeme od ponedjeljka do petka, opremu i obuku. Prijavite se putem linka do 23.2.2024.

  Globalna hrana d.o.o. traži studente za rad u McDonald’s restoranima diljem Hrvatske. Posao uključuje pripremu hrane, posluživanje gostiju i osnovna čišćenja. Fleksibilno radno vrijeme, mogućnost razvoja i edukacije. Prijavite se putem linka do 4.2.2024.

  Učilište Potencijal traži Nastavnika računalstva (m/ž) u Cret Bizovačkom. Potrebna viša ili prvostupanjska obrazovna razina, poznavanje engleskog jezika i napredno poznavanje informatike. Posao je na određeno, radno vrijeme je puno. Prijavite se putem linka do 8.2.2024.

  Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Želimo vam mnogo sreće u vašoj karijernoj potrazi!

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Pročitajte u nastavku kako biste istražili 10 posebno odabranih poslova za vas. Vaša sljedeća karijera može biti samo klik dalje!

  Nova ponuda slobodnih radnih mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

  Pročitajte u nastavku kako biste istražili 10 posebno odabranih poslova za vas. Vaša sljedeća karijera može biti samo klik dalje! Više…

  Želite li brzo pronaći zaposlenje? Istražite 10 pozicija koje su dostupne samo za vas ovog tjedna!

  Želite li brzo pronaći zaposlenje? Pogledajte što je u ponudi ovoga tjedna za OBŽ

  Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na Više…

  Ako želite brzo pronaći posao, svakako pročitajte naše nove preporuke. Otkrijte koje su 10 atraktivnih pozicija dostupne samo za vas ovog tjedna!

  Tražite posao? Imamo nove preporuke za vas

  Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Pročitajte u nastavku kako biste istražili 10 posebno odabranih poslova za vas. Vaša sljedeća karijera može biti samo klik dalje!

  Nova ponuda slobodnih radnih mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

  "Kroz Projekt Slavonija, Baranja i Srijem realizirano je 3 milijarde eura. Od 2013. godine BDP u Slavoniji se per capita povećao 50 posto, a klasični za nešto više od 40 posto."

  Optimalan razvoj Slavonije i Baranje – l. Znanstveno-stručni dijalog “Regionalni razvoj u Hrvatskoj – razvojna tranzicija Slavonije”

  Grad Osijek prihvatio je nagodbeni prijedlog tužitelja Saubermacher Dienstleistungs AG i Strabag AG te se obvezuje isplatiti iznos od 3.897.000,00 EUR, najkasnije do 30. studenoga 2024. godine.

  Osječki gradonačelnik Radić o slučaju Saubermacher-Strabag: Ovo je najštetnija sudska presuda protiv Grada Osijeka. Nemamo veze s njom, ali ćemo ju platiti a građani to neće osjetiti