GOSPODARSTVO

Izdvojili smo posebnu ponudu slobodnih radnih mjesta za vas, pogledajte!

Pročitajte koje smo vam poslove izdvojili ovaj tjedan. Sretno u ostvarivanju novih profesionalnih izazova!

    Objavljeno 03.07.2024
    Darija Kovačić

    Wax d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) za rad na cijelom području Hrvatske, sa sjedištem u Osijeku. Odgovornosti uključuju terenski rad, s radom na određeno i stalno, u Brodsko-posavskoj, Osječko-baranjskoj, Požeško-slavonskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji. Tražimo pouzdane i odlučne kandidate sa spremnošću za rad na terenu (11 dana) i vozačkom dozvolom B kategorije. Prijavite se putem linka do 21.7.2024.

    MD konstrukcije d.o.o. traži Monter(a) metalnih konstrukcija (m/ž) za rad na terenu u Hrvatskoj. Početna plaća je 1750 eura neto, uz osiguran prijevoz, smještaj, topli obrok, božićnicu i uskrsnicu. Potrebna je spremnost za terenski rad, sposobnost rada na visini, samostalnost, te srednja škola i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 26.7.2024.

    Promo Top d.o.o. traži Trgovačkog administratora (m/ž) za rad na cijelom području Hrvatske s radnim mjestom u Osijeku. Posao uključuje stalni radni odnos ili rad na određeno vrijeme, a kandidati trebaju biti spremni za rad na terenu, pouzdani, odlučni i imati vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se putem linka do 18.7.2024.

    Home Plus d.o.o. traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za rad u Osijeku, pokrivajući područje čitave države. Nudimo primamljivu fixnu plaću, dodatne bonuse, osiguran smještaj, službeno vozilo, laptop i mobitel, te kompletnu obuku posla. Prijavite se putem linka do 18.7.2024.

    Hervis d.o.o. traži Prodavača u sportskoj trgovini (m/ž) za nepuno radno vrijeme u Osijeku – Gacka Park. Hervis nudi fleksibilno radno vrijeme (20, 30 ili 40 sati tjedno), redovitu isplatu plaća, regres za godišnji odmor, naknadu za prijevoz, te posebne pogodnosti za zaposlenike, uključujući testiranja proizvoda i sudjelovanje na sportskim događajima. Prijavite se putem linka do 27.7.2024.

    BELJE plus d.o.o. traži Radnika u stočarstvu (m/ž) za farme u Dardi, Osječko-baranjska županija. Posao uključuje brigu o životinjama, pripremu hrane i održavanje higijene. Nudi se ugovor na određeno s mogućnošću stalnog zaposlenja i plaćeni putni troškovi. Prijavite se putem linka do 8.7.2024.

    Gastro Gerila Assets d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) za dostavu hrane iz centralne kuhinje u restorane, s povremenim prijevozom u Osijek. Rad je na neodređeno uz probni rok od 6 mjeseci, u jutarnjoj smjeni s početkom u 06:00h, šest dana u tjednu. Nudi se stalni radni odnos, božićnica, uskrsnica i bonusi. Prijavite se putem linka do 25.7.2024.

    Tehmont-Gradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

    CGP d.d. zapošljava ne nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu, ali se posao odrađuje i terenski po potrebi. Poslodavac nudi prilika za dugoročnu suradnju, ugodnu radnu atmosferu, društvene aktivnosti za zaposlene te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

    Future Machines d.o.o. traži Montera poljoprivrednih strojeva (m/ž)za rad u Osijeku, Osječko-baranjska županija. Traži se osoba s minimalno završenom srednjom školom (3 ili 4 godine), bez obzira na radno iskustvo. Radni odnos je na neodređeno, u punom radnom vremenu. Prijavite se putem linka do 2.8.2024.

    Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Odabrali smo za vas ponude slobodnih radnih mjesta od raznih poslodavaca, pogledajte što se nudi ovaj tjedan

    Tražite posao? Imamo prijedloge novih radnih mjesta za ovaj tjedan!

    BELJE plus d.o.o. traži Radnika u stočarstvu (m/ž) za farme u Dardi, Osječko-baranjska županija. Posao uključuje brigu o životinjama, pripremu Više…

    Ako želite ubrzati svoju potragu za poslom, pročitajte ovaj članak, istražite 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

    U potrazi ste za poslom? Pogledajte ovdje!

    Wax d.o.o. traži Trgovačkog administratora (m/ž) i Dostavljača (m/ž) za rad na području cijele Hrvatske, sa sjedištem u Osijeku. Posao Više…

    Pogledajte 10 poslova koje su posebno odabrani za vas ovog tjedna. Možda vas čeka nova prilika za uzbudljivo radno mjesto!

    Nova ponuda poslova, pogledaje koja su radna mjesta u OBŽ slobodna!

    Zagrebački radio Plavi 9 traži Radijskog voditelja (m/ž) u Osijeku. Posao obuhvaćuje vođenje jutarnjeg programa, pripremu emisija, komunikaciju s timom, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Vodovod – Osijek d.o.o. započet će radove na sanaciji kanalizacijskog kolektora...

    Zatvara se za promet prometni trak u Ulici Sv. Roka,  od križanja s Ilirskom do križanja s Ružinom ulicom

    Posjetite OlyBet Casino na 1. katu Avenue Mall centra

    Avenue Mall Osijek je postao bogatiji za još jedan atraktivni sadržaj

    Kapacitet komora s kontroliranom atmosferom sustava U.L.O. i dinamičkom atmosferom (DA) je 2.910 tona, a 318 tona odnosi se na komore s normalnom atmosferom (NA)

    Javni poziv za korištenje skladišno-uslužnih kapaciteta RDC OBŽ za voće i povrće