ŽIVOT

Iznimani interes izlagača za nadolazeći WineOS sajam

WineOS osječki sajam vina, delicija i ugodnog življenja po osmi put u našem gradu a interes izlagača je veći no ikada, naglasak je na lokalnim vinarima

Objavljeno 05.12.2022
Mihael Šilac

Osmo izdanje osječkog sajma vina, delicija i ugodnog življenja WineOS održat će se, već uobičajno, na samom početku godine, točnije 13. i 14. siječnja 2023. u dvorani Gradski vrt.  Premda je i prethodnih godina zanimanje izlagača bilo veliko, ovaj put potražnja za izlagačkim mjestima nadmašila je očekivanja.

Ljubitelji vina i delicija polovinom siječnja će moći uživati u vinima i delicijama istoka Hrvatske te brojnih gostiju iz drugih hrvatskih regija i inozemstva na 1.900 četvornih metara izložbenog prostora. I ovaj put za goste je pripremljeno više od 90 izlagačkih mjesta, a na njima će se predstaviti preko 110 proizvođača vina i delicija.

Naglasak je, kao i uvijek na lokalnim vinarima, odnosno onima koji proizvode u vinogorjima Slavonije i Podunavlja. Osim njih posjetitelje očekuju i brojni gosti iz drugih hrvatskih regija. Neki od njih već su ranije nastupili na WineOS-u, a neki će se po prvi put predstaviti osječkoj publici.

Od gostiju iz Hrvatske posebno izdvajamo vinare iz Istre, koji će doći u većem broju nego do sada. Ponovno će se predstaviti proizvođači s Kvarnera, a uz sada već tradicionalne goste iz Moslavine nastupit će i članovi udruge Bregovita Hrvatska.

Kada su u pitanju inozemni gosti, ponovno nas očekuje velik broj izlagača iz Bosne i Hercegovine, a niti ovaj WineOS neće proći bez vinara iz Mađarske. Također dolaze i brojni izlagači iz susjedne Srbije, a u dosad najbrojnijoj postavi stižu proizvođači s Fruške gore.

Ulaznice za sajam će se moći kupiti na ulazu u dvoranu, a bit će ih moguće nabaviti i u pretprodaji. Više detalja o ulaznicama, popratnim programima i radionicama bit će dostupno kroz nekoliko dana.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

WineOS je privukao najviše izlagača do sada. Tijekom dva sajamska dana, 12. i 13. siječnja, na 101 izlagačkom mjestu u glavnoj dvorani, pet u maloj dvorani te na sajamskoj pozornici predstavilo se više od 130 proizvođača vina, žestokih pića, delicija te drugih proizvoda i usluga iz sedam zemalja.

[FOTO] Velika fotogalerija – WineOs nastavio rušiti vlastite rekorde

Iza nas je deveto izdanje WineOS-a, najveće i najznačajnije vinske manifestacije u istočnoj Hrvatskoj. Selidba u novi prostor, a riječ Više…

Ilok – grad koji će od 19. do 22. siječnja 2024. ugostiti više od 3500 posjetitelja tih će siječanjskih dana posebno živjeti svoju dugogodišnju tradiciju.

Tijekom siječnja jedan gradić na istoku Hrvatske postaje prava zimska destinacija za sve vinoljupce – saznajte koji

Nakon što se ugase sve blagdanske lampice i polako izblijedi sva božićno-novogodišnja čarolija i tek kada pomislimo da nam slijedi Više…

Program je pun, a izložbena dvorana se postavlja pored nas. Stotinjak proizvođača vina i žestokih pića uz proizvođače hrane i slastica te tvrtke koje pružaju razne usluge u vinogradarstvu, vinarstvu, voćarstvu i poljoprivredi, kao i izlagači iz drugih povezanih sektora, garancija su da nas ponovno očekuje uzbudljiv sajam

Sve je spremno za dosad najveći i najsadržajniji WineOS

Sve je spremno za deveti WineOS koji nas očekuje predstojećeg vikenda u Gospodarskom centru Osječko – baranjske županije. U petak Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša