ŽIVOT

Izolirka – odličan partner u građevini

Izolirka je pravi odabir za svegrađevinske zahvate, od izgradnje, dogradnje, adaptacije, dekoracije, renoviranja ili izoliranja, Izolirka je pravi profesionalac sa bogatim iskustvom i voljom za prilagođavanje svakom kupcu

Objavljeno 19.09.2022
Petar Tauković

Imati pravog partnera za bilo koji posao je bitno. A imati pravog partnera u građevinskim zahvatima je jako bitno. Baveći se prodajom građevinskog materijala već nekoliko desetljeća Izolirka je dokazala da je svojim kupcima pravi partner. Širinom asortimana, prihvatljivim cijenama, dogovornom isporukom i dostavom materijala na samo gradilište Izolirka sa svojim kupcima stvara dugoročnu povezanost koja ne prestaje završetkom investicijskih zahvata pojedinca.

Poslujući po principu „od podruma do krova” u ponudi imaju sve kategorije proizvoda: gruba gradnja, drvena građa, pokrovi, izolacije, fasadne sustave, suha gradnja, okućnica, podne obloge, odvodnja, boje i lakovi, te naravno alati i oprema. Nezaobilazni u bilo kojoj vrsti građevinskih zahvata, od izgradnje, dogradnje, adaptacije, dekoracije, renoviranja ili izoliranja, Izolirka je pravi profesionalac sa bogatim iskustvom i voljom za prilagođavanje svakom kupcu. Ponosni su što većina kupaca koji su kupovali kod njih, ostaju kod njih, a preporuka drugim investitorima osigurala im je dugoročno poslovanje i proširenje poslovanja na sedam poslovnica širom Slavonije i Baranje.

Novi Izolirka katalog donosi odlične ponude građevinskog materijala.

Posebno možemo istaknuti u novom katalogu proizvode kao što su Crijep Danubia i Renova plus, Žbuku CT 60 i BK-Plast te stiropor i to sve po najboljim cijenama.

Povezanost Izolirkinih trgovaca sa stalnim kupcima pretvara se u odnos koji traje godinama, a najbolja preporuka koju smo dobili od postojećih kupaca i koja može opisati taj odnos je da se na Izolirku uvijek može računati.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

10% popusta u prodaji  građevinskog materijala nije malo. A dodatnih 10% je puno, jer to više nije samo 10%, to je i 20% i 30% i više posto….!

Planirajte svoje investicije sa Crnim petkom u Izolirci

Na dan Crnog petka, 25.11.2022. Izolirka daje DODATNIH 10% popusta na cjelokupni asortiman građevinskog materijala za sva jednokratna plaćanja. I Više…

Katalog Izolirka donosi nove akcije

Proljetne radove lakše je obaviti uz pomoć Izolirke

Obogatite vaš vrt s vodenim parkom kojemu će se razveseliti i vaša djeca. Razni dijelovi koje možete kombinirati na vrtna Više…

10% popusta u prodaji  građevinskog materijala nije malo. A dodatnih 10% je puno, jer to više nije samo 10%, to je i 20% i 30% i 40%,….!

Izolirkin Crni petak uz dodatnih 10% popusta na cjelokupni asortiman

Jednom godišnje, i nikada više, Izolirka daje dodatnih 10% popusta na cjelokupni asortiman građevinskog materijala, za gotovinsko plaćanje. Ovaj put Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša