ŽIVOT

Izviđački program za sve generacije: 21 godina tradicije Osječkih izviđača

"Nije važno koliko godina imaš, važno je da nam se možeš pridružiti"

Objavljeno 13.05.2022
Ivona Amidžić

Stigao nam je svibanj, koji je za izviđače iznimno lijep i slavljenički obojen. Povodom Dana Izviđača Hrvatske koji se obilježava 19. svibnja, osječki izviđači punih 21 godinu organiziraju izviđački tjedan za sve generacije lega i legica.

“Nije važno koliko godina imaš, važno je da nam se možeš pridružiti”, pozivaju organizatori.

Link za prijavu na aktivnosti nalazi se ovdje.

Partneri i suradnici manifestacije, uz Izviđački klub “Iktus” su UI Slavonski hrast, Edukacijsko posjetiteljski centar “Podravlje”, DV Jaglenac Osijek, OŠ Frana Krsta Frankopana, OŠ Dobriša Cesarića, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku, Tvrtka Inchoo Osijek, Gradsko društvo Crvenog križa u Osijeku te svi ostali koji će se pridružiti događaju.

Ukupni program izvode volonteri iz izviđačkih udruga Grada Osijeka UI Slavonski hrast i IK Javor, a program su podržali i Zaklada izviđačkog prijateljstva te predstavnici lokalne vlasti.

Sve dodatne detalje o događajima po danima možete provjeriti na službenim stranicama OVDJE.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

UI Slavonski Hrast poziva djecu i mlade u izviđače, a posebno volontere iznad 14 godina koji vole prirodu, timski rad i žele steći korisne vještine za život.

31. godina volontiranja Udruge izviđača “Slavonski hrast” Osijek

U utorak, 20. veljače 2024. godine Udruga izviđača „Slavonski hrast“ iz Osijeka održala je 31. redovnu izvještajnu godišnju skupštinu u Više…

Osječki Javorovci ovog su vikenda obilježili Svjetski dan bolesnika i družili se na Bajeru, a pozivaju zainteresirane da im se pridruže na nekoj od idućih aktivnosti.

Izviđači pomažu, volontiraju, druže se i brinu o drugima

Za Svjetski dan bolesnika članovi Izviđačkog kluba Javor posjetili su Dom za starije i nemoćne Osijek i korisnike darivali voćem. Više…

Predsjednik Saveza izviđača Osječko-baranjske županije Antun Šimić naglasio je kako Betlehemsko svjetlo već 30 godina preko Betlehema, Beča, Zagreba i đakovačke katedrale dolazi i u Osijek i Osječko-baranjsku županiju

Betlehemsko svjetlo 30. godinu zaredom došlo u Osječko-baranjsku županiju

Betlehemsko svjetlo, simbol mira, ljubavi i razumijevanja, pali se svake godine dva tjedna prije Božića na velikoj svečanosti na mjestu Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša