GOSPODARSTVO

Javni poziv poduzetnicima sa sjedištem u Osijeku – odlazak na regionalni sajam DIGITAL TAKEOVER 2020.

Ovaj poziv odnosi se na sve poduzetnike sa sjedištem u Osijeku, bez obzira na pravni oblik (trgovačko drušvo, obrt), koji su okrenuti inovacijama i digitalnoj transformaciji

    Objavljeno 12.02.2020
    Petar Tauković

    Ukoliko se pokaže dovoljan interes, Grad Osijek omogućit će vam besplatan odlazak na najveći regionalni sajam & expo Digital Takeover 2020, koji se održava 13. ožujka na Zagrebačkom velesajmu.

    Ovaj poziv odnosi se na sve poduzetnike sa sjedištem u Osijeku, bez obzira na pravni oblik (trgovačko drušvo, obrt), koji su okrenuti inovacijama i digitalnoj transformaciji.

    Digital Takeover tematski pokriva mnoge aspekte inovacija i digitalne transformacije – od inovacijskog menadžmenta, kulturnih/konzumerističkih smjena, poslovne organizacije, tehnoloških infrastruktura, ljudskih resursa, marketinga i mnogih drugih područja. Mjesto je okupljanja svih lidera industrije koje nudi jedinstveno iskustvo edukacije, inspiracije i networkinga.
    Više informacija o DT2020 možete pronaći na: DigitalTakeover.hr

    Ovim putem Grad Osijek poziva sve zainteresirane poduzetnike da iskažu svoj interes za odlazak na Digital Takeover 2020, prijavom na email adresu [email protected].

    Prijava mora sadržavati:
    – naziv poslovnog subjekta (tvrtke, obrta), adresu sjedišta i OIB subjekta
    – ime i prezime osobe koja bi išla na Digital Takeover, kontakt mobitel i email adresa
    NAPOMENA: Po jednom poslovnom subjektu maksimalno se mogu prijaviti dvije osobe.

    Iskaže li se dovoljan interes, Grad Osijek snosit će trošak organizacije putovanja autobusom, a u suradnji sa organizatorom, 24sata d.o.o., osigurana je besplatna kotizacija.

    Prijave se zaprimaju najkasnije do nedjelje 16.2.2020., isključivo na email adresu [email protected].

    NAPOMENA: Budući da je broj mjesta u autobusu ograničen, mjesta će se popunjavati prema redoslijedu podnesene prijave te iz tog razloga ne možemo jamčiti da prijava znači i osigurano mjesto u autobusu.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kada završimo modernizaciju tramvajske infrastrukture nećemo stati. Planiramo i radimo na preseljenju remize na Zeleno polje, a uskoro ćemo javnosti predstaviti idejno rješenje – istaknuo je gradonačelnik

    Završetak radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture se očekuje do kraja ove godine

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Ukupno je u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2024. za provedbu ovih mjera osigurano 834.300 eura što je povećanje za 520.000 eura u odnosu na prethodnu godinu.

    Otvoreni javni pozivi iz poljoprivrede i ruralnog razvoja