GOSPODARSTVO

Javni poziv poduzetnicima sa sjedištem u Osijeku – odlazak na regionalni sajam DIGITAL TAKEOVER 2020.

Ovaj poziv odnosi se na sve poduzetnike sa sjedištem u Osijeku, bez obzira na pravni oblik (trgovačko drušvo, obrt), koji su okrenuti inovacijama i digitalnoj transformaciji

  Objavljeno 12.02.2020
  Petar Tauković

  Ukoliko se pokaže dovoljan interes, Grad Osijek omogućit će vam besplatan odlazak na najveći regionalni sajam & expo Digital Takeover 2020, koji se održava 13. ožujka na Zagrebačkom velesajmu.

  Ovaj poziv odnosi se na sve poduzetnike sa sjedištem u Osijeku, bez obzira na pravni oblik (trgovačko drušvo, obrt), koji su okrenuti inovacijama i digitalnoj transformaciji.

  Digital Takeover tematski pokriva mnoge aspekte inovacija i digitalne transformacije – od inovacijskog menadžmenta, kulturnih/konzumerističkih smjena, poslovne organizacije, tehnoloških infrastruktura, ljudskih resursa, marketinga i mnogih drugih područja. Mjesto je okupljanja svih lidera industrije koje nudi jedinstveno iskustvo edukacije, inspiracije i networkinga.
  Više informacija o DT2020 možete pronaći na: DigitalTakeover.hr

  Ovim putem Grad Osijek poziva sve zainteresirane poduzetnike da iskažu svoj interes za odlazak na Digital Takeover 2020, prijavom na email adresu gospodarstvo@osijek.hr.

  Prijava mora sadržavati:
  – naziv poslovnog subjekta (tvrtke, obrta), adresu sjedišta i OIB subjekta
  – ime i prezime osobe koja bi išla na Digital Takeover, kontakt mobitel i email adresa
  NAPOMENA: Po jednom poslovnom subjektu maksimalno se mogu prijaviti dvije osobe.

  Iskaže li se dovoljan interes, Grad Osijek snosit će trošak organizacije putovanja autobusom, a u suradnji sa organizatorom, 24sata d.o.o., osigurana je besplatna kotizacija.

  Prijave se zaprimaju najkasnije do nedjelje 16.2.2020., isključivo na email adresu gospodarstvo@osijek.hr.

  NAPOMENA: Budući da je broj mjesta u autobusu ograničen, mjesta će se popunjavati prema redoslijedu podnesene prijave te iz tog razloga ne možemo jamčiti da prijava znači i osigurano mjesto u autobusu.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Ime je osnovno obilježje tvrtke, ali zaposlenici su oni koji jamče njen uspješan rast" - izjavio je predsjednik Uprave Peveca, Jurica Lovrinčević

  Nema više Peveca – odsada idemo u Pevex!

  Trogodišnji Ugovor o sufinanciranju Programa izgradnje Sustava navodnjavanja Puškaš, vrijedan je 17 milijuna kuna, a prema današnjem ugovoru koji su potpisali župan Ivan Anušić i generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković

  Potpisani novi ugovori za izgradnju sustava navodnjavanja

  Prostor je opremljen najmodernijom IT opremom za jednostavnije i efikasnije obavljanje svakodnevnih zadataka te potpuno novom konferencijskom dvoranom

  Novi pozivni centar u Osijeku – inspirativan radni prostor za djelatnike Hrvatskog Telekoma