GOSPODARSTVO

Jeste li i vi u potrazi za poslom? Otvorena su ova radna mjesta…

Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

  Objavljeno 19.11.2021
  Ivona Amidžić

  Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno!

  Poljoprivredni institut Osijek traži Asistenta promotora (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Kandidat mora imati završenu visoku stručnu spremu iz područja agronomije ili poljoprivrednih znanosti, poznavanje rada na računalu i vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se putem linka.

  NTH Mobile d.o.o. zapošljava customer care agenta za slovački jezik (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Kandidat treba posjedovati napredne komunikacijske vještine i poznavati slovački te engleski jezik, potrebno je znanje rada na računalu te inicijativa i ustrajnost. Prijavite se putem brze prijave na linku.

  Thermia kamini d.o.o. traži referenta na poslovima uvoza/izvoza (m/ž). Mjesto rada je Donji Miholjac. Poslodavac zahtijeva petogodišnje radno iskustvo, višu stručnu spremu te razvijene komunikacijske i pregovaračke vještine. Prijave se zaprimaju putem linka.

  MONTER d.o.o. zapošljava 5 zidara (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Završeno obrazovanje nije bitno, samo je potrebno jednogodišnje radno iskustvo i želja za radom. Kako se prijaviti potražite ovdje.

  Thermia kamini d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž). Mjesto rada je Donji Miholjac. Posao obuhvaća slaganje, skladištenje, zaprimanje, čuvanje i idavanje robe, a rad se obavlja u jutarnoj smjeni. Zahtijeva se organiziranost, odgovornost i savjestan pristup poslu te petogodišnje radno iskustvo. Prijavite se ovdje.

  NOVA OPTIKA d.o.o. traži dva optičara optometrista (m/ž). Mjesto rada je Đakovo. Potrebna je završena srednja, viša ili visoka stručna sprema te dobre komunikacijske vještine pri radu s kupcima. Više informacija za prijavu pronađite na linku.

  MACAKLIN d.o.o. traži dostavljača hrane (m/ž). Područje rada je Osijek. Posao se obavlja u novim službenim vozilima restorana uz to poslodavac omogućuje napredovanje u plaći i statusnim pravima. Informacije za prijavu potražite na linku.

  Dom zdravlja Osječko-baranjske županije traži radiološkog tehnologa (m/ž). Mjesto rada je Beli Manastir. Zapošljava se viši radiološki tehničar, inženjer medicinske radiologije ili prvostupnik radiološke tehnologije. Potrebne kvalifikacije i kako se prijaviti pročitajte na linku.

  KADRA JOBS zapošljava vozača C kategorije (m/ž). Područje rada je Slavonija. Posao obuhvaća dostavu robe kupcima, istovar i utovar robe, povratne ambalaže i ambalažnog optpada te slaganje ambalaže. Prijavite se jednostavno putem brze prijave na linku.

  AA Euro Croatia d.o.o. traži osobu za radno mjesto front end developer (m/f) koji će rad vršiti od kuće. Posao zahtijeva izuzetno dobre informatičke vještine, dobro poznavanje algoritama i sposobnost rješavanja problema vezanih za grafiku. Ljubav prema 3D modeliranju, računalnoj geometriji i razvoju računalnih grafičkih algoritama potrebna je za istinsko uživanje u radu. Prijave se zaprimaju putem linka.

  Ostatak ponude poslova potražite na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!

  foto: unsplash

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

  Donosimo vam odlične vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za Više…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

  Ako ste i vi u potrazi za novim poslom donosimo odlične vijesti…

  Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude Više…

  Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

  Koronakriza nikako da prođe? Pogledajte ove poslovne prilike

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Vrijednost investicije je oko 2 milijuna kuna, asfaltirana je ulica u dužini od 212 metara i nogostup u dužini 450 metara te je riješeno pitanje javne rasvjete

  Gradonačelnik obišao rekonstruiranu Podravsku ulicu

  Nekorišteno zlato je uz pomoć otkupa pretvoreno u novac koji onda omogućuje bezbrižnije planiranje troškova i povećanje kućnog budgeta

  Neočekivani troškovi bujaju a minusi su blokirani? Srećom, tu je otkup zlata!

  Zamjena spojnog vrelovoda u Osijeku dovest će do značajnih ušteda...

  Za obnovu toplinske mreže u Osijeku 78 milijuna kuna