GOSPODARSTVO

Jeste li prijavili sve račune iz Portanove?

Ostalo vam je samo još par dana za sudjelovanje u Portanova nagradnoj igri

  Objavljeno 14.09.2023
  Matija Ivanković

  Još uvijek se stignete uključiti u Back to School nagradnu igru i osvojiti jednu od čak 100 vrijednih nagrada, ali ne čekajte predugo – jer igra traje do subote 16.9. u ponoć! Pretražite sve svoje torbe i vrećice, posegnite za računima od kupovina obavljenih u periodu od 16. kolovoza (u bilo kojem maloprodajnom, uslužnom ili ugostiteljskom objektu Portanove), ispunite online nagradni obrazac i čekajte 18. rujna kada će biti izvlačenje i kada ćemo saznati svih 100 sretnih dobitnika.

  A ovaj vikend u Portanovom će vladati mladi izviđači. Stjecanje vještina za život, avanture, razvoj svijesti o važnosti djelovanja u društvenoj zajednici… Kako bi sve navedeno približili djeci i mladima, Izviđački klub Javor Osijek ovu subotu, 16. rujna stiže u Portanovu i donosi šumu, šatore i izviđačke izazove! Najmlađe očekuje odlična zabava kroz upoznavanje s izviđačkim programom, zabavne zadatke za djecu i super nagrade! Subota, 16. rujna, od 10 do 12 sati, ispred Müllera!

  Iskoristite sljedećih par dana i da ulovite nešto iz velike Hervis šatorske rasprodaje na parkiralištu Portanove. Posjetite ih i istražite odličnu ponudu sportske obuće, opreme i tekstila po akcijskim cijenama! Rasprodaja traje do 17. rujna.

  Kolekcije jesen/zima 2023./2024. već vas čekaju u Portanovi i navještaju neke nove trendove ali i ponavljanje već provjereno dobrih trendova! Vibrantne nijanse, traper, džemperi, naglašene siluete i klasični vječni komadi – ono su što će obilježiti ovu sezonu! Uputite se u Portanovu i ne zaboravite… Svaki dan je modna revija, a svijet

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Portanova poklon karticu možete kupiti na dva načina: putem prodajnog automata koji se nalazi kraj Info pulta ili putem Web shopa

  Od sada postoji jedna kartica za cijelu Portanovu!

  Zašto? Zato što će svoj poklon moći izabrati sami! Svim mukama po darivanju sada je došao kraj! Od sada postoji Više…

  Trgovci u Portanovi spremni su i još uvijek nude fantastične Back to school akcije, ali i novitete u obliku Novih kolekcija koje su zavladale Portanovom

  Portastična srijeda za lakši povratak na posao i u školu

  Godišnji odmori su završili, nova školska godina je započela, a to znači samo jedno – vrijeme je za obnovu garderobe! Više…

  Ovu nedjelju Portanova radi prema redovnom radnom vremenu, a Portanova vas priprema i za povratak na posao i u školske klupe! Kako?

  Portanova i radna nedjelja – fantastične Back to school akcije!

  Iako se još čini daleko… početak nove školske godine je za manje od mjesec dana, a to i trgovci jako Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Sigurno ste se bar jednom našli u situaciji da vam na zabavi ponestane pića, grickalica ili leda. Ili možda nešto od higijenskih ili kozmetičkih sitnica, Store2Door je rješenje za vas!

  Store2Door otvoren u Osijeku

  Ugovor o zakupu državnog prostora sklapa se s najboljim ponuditeljem na vrijeme od 10 godina, a natječaj je otvoren do 27. listopada 2023. do 12 sati. 

  Državne nekretnine daju u zakup 34 poslovna prostora na deset godina

  Udruga Pobjede koja se brine za Azil za pse u Nemetinu traži radnika, novog vrijednog člana ekipe, a oglas za posao detaljno opisuje kakvu osobu traže. Javite se ako ste zaineresirani!

  Udruga Pobjede traži novog člana ekipe