ŽIVOT

Još jedan odličan event za vikend: Bajsom u Azil

Azil i GSSR Osijek smislili su dvostruko bolju biciklijadu nego što je ikada bila...

Objavljeno 15.09.2021
Ivona Amidžić

Dvije pune godine apstinencije od velikih evenata učinilo je da su Azil i GSSR Osijek smislili dvostruko bolju biciklijadu nego što je ikada bila, a ako izuzmemo prošlogodišnju rupu u organizaciji iste, onda njihov zajednički event pod nazivom “Bajsom u Azil” ima već i status tradicije.

Objavu o eventu “Bajsom u Azil” prenosimo u cijelosti:

“A ako i vi volite pse i volite biciklirati onda je 18. rujna vaš dan jer tu subotu imate priliku doći do Azila za pse u Nemetinu organizirano i to biciklom i to u svim pratnjama koje su uobičajene za takve evente što znači da će na vas paziti i policijska i servisna i medicinska pratnja.

Start će biti u 10 sati na Trgu V. Lisinskog, tj. kod stare pekare gdje će okupljanje GSSR Osijek i njihova maskota Zdravko otpočeti već u 9:30 i tako vam dati pola sata fore za osvježenje i nabavku majica Azila.

Po dolasku u Azil dočekat će vas osvježenje i kerovci kojima ste obećani za šetnje taj dan a zauzvrat će vas organizatori počastiti najfinijim veganskim kotlićima na ovim prostorima.

I to nije sve!

Volonterke će napeći zavidnu količinu kolača koju ćete moći pojesti cijelu al u zamjenu za donacije za kerovce u Azilu, i tako skupiti energije malim slatkim bombama jer je baš tu subotu World Clean Up Day što čini savršen trenutak da se taj dan, uz šetnje i uživanje u klopi, cugi i odličnom društvu, očisti i azilska šetnica, sve što je potrebno za čišćenje osigurao je Grad Osije, a a Decathlon je obećao da će ukoliko se napuni kontejner ovu zimu volonterke obuti i obući u radnu odjeću dostojnu slavonskih zima kako bi kerovcima bile još radišnije.

I to je otprilike to za BAJSOM U AZIL, ovu subotu.

Organizirani povratak za biciklistice i bicikliste biti će u 14 sati a vi možete, naravno ostati koliko vam srce želi, i naravno ne morate doći biciklom do Azila, možete kako god želite, al kad je već biciklijada, pa što ne biste. Sve kalorije potrošene na pedaliranje, šetnju i čišćenje šetnice nadoknadit ćete kolačima i kotlićima u Azilu.

A kerovci će vam napuniti srcem takvom zahvalnošću da ćete se kući vratiti i umorni i siti i sretni, što je zapravo cilj ovoga eventa.”

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

U nedjelju, 28. travnja 2024. održat će se tradicionalna FFOS-ova biciklijada na ruti Osijek – Kopački rit. Biciklijada se i ove godine Više…

Programom je predviđena lagana vožnja uz zaustavljanje na mjestima bivših Pustara uz kratku priču o svakoj od njih.

10. Rekreativno – edukativna biciklijada “Tragom pustara”

U subotu, 13.  travnja 2024. godine, udruga „Korijeni pustare“ u suorganizaciji s GSSR „Sport za sve“ Osijek i uz pokroviteljstvo Više…

Kalendar za 2024. uz 12 prelijepih i fotogeničnih četveronožnih zvijezda donosi i njihove priče skupljene pod imenom "Još se nije rodio ko bi svima ugodio" i iz prve ruke, ili ako vam je draže - šape

Promocija najljepšeg kalendara na svijetu

“U Osijeku, uz riječ kalendar najčešće se veže pridjev najljepši, a kad se to desi svi već znaju o kojemu Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje