ŽIVOT

Još jedan spektakularan timelapse Romulić & Stojčić studija TIMELESS BEAUTY – Hrvatska prirodna baština

Danas ta izložba putuje cijelom Europom, a nakon Italije i Austrije upravo se priprema njeno postavljanje u Ukrajini i Rusiji.

  Objavljeno 03.01.2018
  OsijekNews redakcija

  Novi timelapse iz male radionice velikih djela Romulić & Stojčić studija u Osijeku. Riječi su nepotrebne, pogledajte remek djelo pravih majstora timelapse umjetnosti!

  Ovi  višestruko nagrađivani osječki fotografi već godinama u svijetu predstavljaju ljepote Hrvatske svojim radovima, a osim timelapse filmovima velik su uspjeh postigli i izložbom panoramskih fotografija Hrvatska – bljesak raznolikosti, koju su u suradnji s Ministarstvom vanjskih poslova i europskih integracija izložili povodom ulaska Hrvatske u EU u zgradi Vijeća Europske zajednice u Bruxellesu.

  Danas ta izložba putuje cijelom Europom, a nakon Italije i Austrije upravo se priprema njeno postavljanje u Ukrajini i Rusiji.

  Inače, film Hrvatska prirodna baština – bezvremenska ljepota prvi je od dva filma koji će Romulić & Stojčić objaviti u suradnji s Ministarstvom turizma. Drugi film bavit će se kulturnom baštinom Hrvatske te će u njemu biti predstavljeni najpoznatiji hrvatski kulturno-povijesni motivi.

  ‘TIMELESS BEAUTY – Croatian natural heritage – Timelapse’ from Romulic & Stojcic on Vimeo.

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  A da znanje ne ostane samo teoretsko, pomoći će čašica, dvije u muzejskom baru i restoranu

  U Varšavi se otvara muzej posvećen votki

  Vjetar slab, u Slavoniji do umjeren sjeverozapadni

  Danas bez oborina u Osijeku, ali hladnije

  DC party je proslavio svoj 8. rođendan, a za dvostruko slavlje bila je zaslužna hrvatska nogometna reprezentacija!

  DC party u ozračju nogometnog ludila