SPORT

Jubilarni 20. Pannonian Challenge – datumi su vani!

Pannonian Challenge, pripremio je osječkoj publici selekciju vrhunskih vozača BMX-a, inlinea i skateboarda, a u večernjim su satima za zabavu zaduženi najbolji glazbeni izvođači

Objavljeno 24.09.2018
Josipa Maksimović

Pannonian Challenge je osječki festival, koji već 19 godina ujedinjuje ekstremne sportove, glazbu, modu i zabavu.

Nakon što su se slegli dojmovi s 19. Pannonian-a u nizu, organizatori su datume ove godine odlučili “servirati” ranije, kako bismo ih svi što prije zabilježili u svojim kalendarima.

Nije 20. bilo koji rođendan – ovakvo se iskustvo ne smije propustiti! Nagodinu nas čeka više od 300 vrhunskih sportaša koji će se natjecati za brojne nagrade.

Ako niste upućeni, vrijeme je da vas obavijestimo da se napokon dogodilo sljedeće – BMX i skate, uvršteni su kao sportovi za predstojeće ljetne Olimpijske igre koje će se održati 2020. u Tokiju. To znači da će Pannonian Challenge omogućiti ljudima da vide Olimpijce na djelu.

Kao što je već spomenuto (i doživljeno), osječka publika može očekivati selekciju vrhunskih vozača BMX-a, inlinea i skateboarda, a u večernjim su satima za zabavu zaduženi najbolji glazbeni izvođači.

“Smatram da smo zajedno s našim legicama i legama stvorili jedan brend, koji ne ostavlja ravnodušnim ni najveće svjetske face bilo u sportu, glazbi ili poslovnom svijetu. Pannonian Challenge je organiziran zbog mladih, grada i poruke koja glasi: „Može se, treba probati, ne smije se odustati.” Iduće godine bilježimo 20. godišnjicu, za koju unaprijed garantiramo da će biti najveća i najekstremnija do sada.” – ističe Jurica Barać, voditelj projekta Pannonian Challengea, naglašavajući da je urbani sport zasluženo skupina “lifestyle” sportova jer ga se živi cijele godine.

A sada dosta okolišanja – u svoje kalendare zabilježite razdoblje od 5. do 9. lipnja, jer upravo su ti dani određeni za naše jubilarno 20. Pannonian Challenge izdanje!

party

 

skate

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Najveće urbano-sportsko i glazbeno događanje u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi najavljuje vruće ljeto u Osijeku

Znamo datum Pannonian Challengea 2020.!

Nakon što je ovogodišnje izdanje jubilarnog 20. Pannonian Challengea oduševilo sve posjetitelje, doznaju se i datumi idućeg, 21. izdanja urbanih Više…

Bijelo-plavi će i na ovom gostovanju tražiti put do punog bodovnog plijena - piše NK Osijek

Osijek protiv Intera danas u Zaprešiću

Svaka je utakmica nova prilika za osvajanje bodova, pa su s takvim razmišljanjem nogometaši Osijeka krenuli put Zaprešića gdje ih Više…

Nagrada Jump za sportski turizam otišla u ruke Pannonian Challenge festivala urbanog sporta

Pannonian Challenge dobio još jednu nagradu!

Sport je već jako dugo grana koja katalizira veliki turistički potencijal, a oko velikih sportskih manifestacija bore se jedinice lokalne Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Titula jesenskih prvakinja je vraćena u Osijek, a "zečice" su zadržale maksimalni učinak u Prvoj ligi

ŽNK Osijek osvojile naslov jesenskih prvakinja

Osječke navijačice donose pet pehara iz Velike Gorice!

Cheerleading klub Midal otvara vrata novim članovima i članicama

City Fitness opet nudi najbolje pogodnosti na dvogodišnju članarinu, te vas poziva da postanete ekskluzivan gold član!

Postani ekskluzivni City fitness GOLD član