CRNA KRONIKA

Jučer se dobro slavilo! Policija zaustavila 5 vozača s alkoholom u krvi, a 2 su bila na biciklu

Jučerašnji rekorder iz Đakova imao je 1,53 promila.

    Objavljeno 14.06.2018
    Nikolina Ćosić

    Naš narod je poznat po tome da je uvijek dobro raspoložen za slavlje, a o kojem god obliku slavlja bila riječ, alkohol je uvijek prisutan. Prisutan je bio alkohol i jučer kada su brojni vjernici slavili Antunovo, a neki od njih, čini se, malo sa slavljem i pretjerali. Konkretno, radi se o 5 vozača, koliko je policija jučer na području Policijske uprave osječko-baranjske zaustavila i utvrdila nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Tri su vozača osobnog automobila i dva vozača bicikla.

    Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u Đakovu kada je u poslijepodnevnim satima zaustavljen 58-godišnji hrvatski državljanin koji je upravljao osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,53 g/kg.

    Prometne nesreće:

    Isto poslijepodne, u Đurđenovcu se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom, a kod 48-godišnjeg vozača osobnog automobila je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,24 g/kg. Nakon prometne nesreće napustio je mjesto događaja te je naknadno pronađen.

    Osim navedene, jučer je evidentirano još 5 prometnih nesreća na području Policijske uprave osječko-baranjske, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Tri su se dogodile na području Našica, dvije na području Osijeka i jedna na baranjskom području.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća, 175 prometnih prekršaja, prometnih nesreća...

    Tijekom vikenda evidentirano 38 alkoholiziranih vozača + još 175 različitih prekršaja u prometu!

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća u kojima je nastala materijalna šteta. Više…

    U jednoj prometnoj nesreći četiri osobe zadobile su lake tjelesne ozlijede dok je u devet prometnih nesreća nastala materijalna šteta.

    Tijekom protekla 24 sata deset prometnih nesreća

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je deset prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći četiri osobe Više…

    Tijekom vikenda na području PU osječko-baranjske evidentirano je čak 200 prekršaja i 26 alkoholiziranih vozača

    Rezultati vikend-akcije prometne policije

    Tijekom protekla 24 sata pet prometnih nesreća U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je pet prometnih Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Nepoznati počinitelj je 60-godišnjoj djelatnici pravne osobe na službeni mobitel poslao poruku upozorenja da paket ne može biti isporučen jer nedostaje neki od podataka, nakon čega je ona u dostavljenu poveznicu unijela bankovne podatke tvrtke!?

    Tvrtka oštećena za gotovo 3.500 eura

    72-godišnjak je kod sebe imao pravi arsenal exploziva, streljiva, dijelova za pravljenje bombi...

    Osječaninu oduzeta hrpa eksploziva, oružja, streljiva koje je nelegalno posjedovao

    Stupila je u kontakt s nepoznatom osobom s ciljem povrata izgubljenog novca te joj ustupila svoje osobne podatke i broj mobitela, skinuo joj je 10 500 eura!!

    60-godišnjakinja Prevarena putem Interneta