ŽIVOT

Kad’ je Mia Dimšić zadnji puta bila kod kuće?

Otkako je objavila fotografiju s dočeka hrvatskih nogometnih reprezentativaca turneja Mije Dimšić po Hrvatskoj ne staje

Objavljeno 07.08.2018
Alan Srčnik

Sinoć je to bila Blatnica, prije toga Bol, ranije Dubrovnik … Osječka ponajbolja pjevačica i osvježenje nacionalne ženske vokalne scene ovo ljeto ne prestaje s radom i koncertima.

Otkako je objavila fotografiju s dočeka hrvatskih nogometnih reprezentativaca u Zagrebu polovicom srpnja, njezina turneja po Hrvatskoj ne staje.

Bila je u Županji, prije toga u Istri, opet prebacila se na more … Gdje joj je kraj?

Instagram profil s više od 14.000 pratitelja samo puni fotografijama s koncerata. Kako je naša, osječka, nema nam druge nego biti ponosni na naš ‘izvozni proizvod’ u nacionalnim okvirima.

Foto izvor: Instagram

I am sailin ❤ …

A post shared by Mia (@miadimsic) on

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Manifestacija koja je prije deset godina započela kao skromno druženje cijele zajednice, prerasla je u manifestaciju na koju je cijela zajednica iznimno ponosna!

[FOTO] Održan Božićni sajam u Čepinu

Prosinac u Čepinu ove godine ne protiče samo u ozračju Božićnog sajma u Čepinu. Naime, prva je ovo godina kada Više…

Tijekom press-konferencije nakon prve tonske probe Mia je dobila pitanje što je njen "guilty pleasure" kad je riječ o hrani... Slažete li se s odgovorom?

Miju Dimšić u Torinu pitali što je njen “guilty pleasure”, odgovor nasmijao mnoge

Mia Dimšić nasmijala je mnoge odgovorom na pitanje što je njen “guilty pleasure”, odnosno “slatki grijeh”, prenio je Index. Tijekom Više…

Besplatni topli napitci uz ponoćni valcer i vatromet...

Osječani će u novu godinu uz koncert Ivana Zaka, najmlađi Adventiraju s Mijom Dimšić

Osječani će Novu 2022. godinu uz koncert Ivana Zaka tradicionalno dočekati na središnjem gradskom Trgu Ante Starčevića. Program dočeka uz Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Motociklisti će se okupiti u caffe baru B.M.W. (Vukovarska cesta 152) od 8, 30 sati, a polazak za Aljmaš organiziranom defileu je predviđen u 10,00 sati.

Blagoslov motora i vozača Aljmaš 2024.

Bogat izbor ornamentalnih i tropskih biljaka, proizvoda i opreme za hortikulturu i florikulturu, cvijeće, ukrasno bilje, vrtne sadnice, med i slično tome kao i zanimljive radionice i gastro ponuda vas očekuju na Proljetnom festivalu u Čepinu

[NAJAVA] Proljetni festival u Čepinu

Informirani, zainteresirani i aktivni građani mogu imati ključnu ulogu u poboljšanju sustava gospodarenja otpadom, donoseći pozitivne promjene u svojim zajednicama

Participacija građana kao ključ ekološki održivog upravljanja otpadom: Primjer iz Osijeka