KULTURA

”Kad programom rušimo internet”, što će vas to snaći ovog tjedna u kinu Urania?

Izvedbama možete saznati zašto je tako teško ne gledati u nudiste, vidjeti kako izgleda ''rušenje interneta'', ali i biti na proslavi dvadesetog rođendana!

Objavljeno 21.11.2018
Antonela Verković

”Programom ruše internet” kažu Kinematografi… Bogat program pripremljen je i za ovaj tjedan, a evo i ”što će vas snaći”?!

Filmovi, predstave, ali i obilježavanje velikog dvadesetog rođendana PRONI Centra.

RALPH RUŠI INTERNET

Svi se sjećamo Ralpha iz urnebesnog animiranog hita ”Krš i lom” iz 2012. godine, kada nas je poveo na nezaboravno putovanje kroz različite arkadne igre koje su uveseljavale generacije djece, kako bi nam pokazao da svatko ima ono nešto potrebno za postati herojem. Od četvrtka nam u Uraniju stiže drugi dio pod nazivom ”Ralph ruši internet”.

NEPONOVLJIVA ANĐA

Neponovljiva Anđelka Prpić je uspjela rasprodati kino Urania u čak 3 termina (a s obzirom na broj predrezervacija, bez sumnje bi rasprodala i još 2 izvedbe). Idući, također popunjen nastup je u nedjelju 25.studenog u 20 h.

IZVINJAVAMO SE, MNOGO SE IZVINJAVAMO

Novi termin je  četvrtak 29.11.2018. s početkom u 20 h. Svi koji ste karte već platili, možete ih sačuvati jer će one vrijediti za ovaj novi termin, a nešto slobodnih mjesta još uvijek ima, tako da primamo i nove rezervacije. Cijena ulaznice je 70 kn.

BOLJA POLOVICA

Prije božićne pauze s kazališnim predstavama, stiže nam i nezaobilazan Vlatko Štampar sa svojim novim, četvrtim po redu stand up-om ”Bolja polovica” u utorak 12. prosinca s početkom u 20 h. Ovo je show o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori. A usput ćete saznati i zašto je toliko prokleto teško ne buljiti u nudiste. Ulaznice su u prodaji na blagajni kina, pa požurite jer je još malo mjesta ostalo slobodno.

ROĐENDAN PRONI CENTRA

Velika nam je čast sudjelovati u proslavi dvadesetog rođendana PRONI Centra za socijalno podučavanje, poziv da  se pridružite prenosimo njihovim riječima: „Učili smo jedni od drugih, razvijali se međusobno, kao i zajednicu u kojoj smo djelovali. Svatko od nas ima svoj važan i značajan dio u životu vezan uz ovu dugotrajnu priču. Okupimo se, prisjetimo se dragih ljudi i predivnih trenutaka, podijelimo još jedanput ovom prilikom svoje misli, ideje, djela među onima koji će to znati cijeniti i prihvatiti. Veselimo se zajedničkom druženju.” Vidimo se u petak, 23. studenoga s početkom u 19 sati.

NIŠTA BEZ FILMOVA

Bohemian Rhapsody ne prestaje biti najgledaniji hit, a uz njega ćete moći pogledati još i ”Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela”, ”Što nas ne ubije”, ”Grinch”…

Detaljnije pročitajte u programu.

Program kina Urania 22.11.-28.11.2018 by OsijekNews on Scribd

FOTO: Pixabay

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black

U režiji Sama Taylor-Johnsona, glazbena biografija Back to Black prati život i glazbu Amy Winehouse (Marisa Abel) kroz njezino putovanje Više…

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! Počinjemo već u četvrtak kada nam se u goste vraća Kazalište Planet Više…

Kviz će biti moguće pratiti na hrvatskom, ali i engleskom jeziku, uživo ili online putem Google obrasca. U uskrsnom filmskom tjednu premijerno na film kina Urania stižu i 2 nova naslova

Filmski kviz kao poklon za Uskrs

Uoči Uskrsa, Urania vas poziva na 2. po redu Cinema4YOU(th) filmski kviz, koji će se održati u Kino klubu kina Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Noć knjige je manifestacija pokrenuta 2012. godine s ciljem da se kroz jedinstvenu manifestaciju potakne kultura čitanja i uvažavanja knjige kao civilizacijskog i kulturnog dosega, te da poticaj razgovoru o statusu i važnosti knjige u suvremenom društvu

[NAJAVA] Noć knjige u Muzeju Slavonije

Posjetitelji koncerta su dugotrajnim pljeskom nagradili sve izvođače, a zbor je zajedno sa svim nazočnima otpjevao skladbu Gospodin slavno uskrsnu

Uskrsni koncert Pjevačkoga društva sv. Josipa Osijek

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black