GOSPODARSTVO

Kada život postane mutan, prilagodite svoj fokus

Niste zadovoljni poslom, uvijek negdje trčite, ponedjeljkom se osjećate kao da je već petak? Imamo pravu stvar za vas!

  Objavljeno 13.03.2020
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom, a na kraju slijedeći poveznicu možete pronaći i ostatak poslova! Sretno!

  Mobile d.o.o. traži partner menadžera sa znanjem mađarskog jezika (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.3. Glavne odgovornosti su komunikacija s domaćim i inozemnim partnerima i operaterima, pregovaranje i dogovaranje komercijalnih i tehničkih uvjeta posla, dokumentiranje dogovorenh uvjeta i ostalo. Potrebno je poznavanje mađarskog i engleskog jezika u govoru i pismu, sistematičnost, analitičnost, organiziranost, temeljitost i preciznost u radu. Traže se izražene komunikacijske vještine i vještine pregovaranja. Prijavite se ovdje.

  Predstavnica Obiteljskog doma Mirela Grubić zapošljava njegovatelja u obiteljskom domu (m/ž). Mjesto rada je Tvrđavica. Rok prijave je 11.4. Potrebno je radno iskustvo od šest mjeseci. Poželjno je radno iskustvo na istim poslovima. Potražite kako se prijaviti putem linka.

  Modul d.o.o. traži specijalista komercijale (m/ž) u Dardi. Traži se radno iskustvo u komercijali i na administrativnim poslovima, aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, samostalnost i inicijativa, visoka razina odgovornosti. Poslodavac uvodi u posao. Rok prijave je 31.3. Više na linku.

  Obiteljski dom Sasha Uglik traži njegovatelja (m/ž) u Višnjevcu. Rok prijave je 8.4. Potrebna je srednja stručna sprema. Glavne odgovornosti su njega starijih i nemoćnih osoba. Provjerite detalje o prijavi ovdje.

  Krešimir-Futura zapošljava punitelja samoposlužnih aparata na terenu (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 1.4. Posao se sastoji od punjenja, čiišćenja i servisiranja samoposlužnih aparata na terenu. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu i stimulativna primanja. Poželjno je iskustvo rada u elektrostruci, ali nije uvjet. Pogledajte kako aplicirati.

  Baks j.d.o.o. zapošljava kozmetičara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 19.3. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Posao se sastoji od njege lica i tijela te ostalih kozmetičarskih poslova. Pogledajte kako ostvariti prijavu ovdje.

  Oscar design d.o.o. u potrazi je za autotapetarom (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Rok prijave je 5.4. Posao se sastoji od tapeciranja interijera automobila. Potrebno je iskustvo rada u tapeciranju interijera automobila. Potražite kako ostvariti prijavu putem linka.

  Boras d.o.o. zapošljava voditelja gradilišta (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Rok prijave je 21.4. Glavne odgovornosti su samostalno vođenje gradilišta, vođenje gradilišnje dokumentacije, praćenje realizacije, organiziranje i praćenje kooperanata. Potrebna su informatička znanja MS Office i Autocad. Potrebna je samostalnost i temeljitost u radu. Više o poslu pronađite ovdje.

  Galante d.o.o. u potrazi je za građevinskim radnicima (m/ž) u Ladimirevcima. Rok prijave je 5.4. Potrebno je više osoba za rad. Radno iskustvo nije važno, a traži se završena srednja stručna sprema. Provjerite kako aplicirati.

  Istok zapad d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 17.3. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Posao se sastoji od prodaje dječjih igračaka na štandu, utovara i istovara robe te postavljanja štanda. Detalje pronađite na linku.

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: pixabay (ilustracija)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

  Top 10 novih prilika za posao

  Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Više…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

  Top 10 novih prilika za posao

  Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Više…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu poslova

  Traže se radnici! Otvorena nova radna mjesta

  Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Nije sve tako crno... Ovakve nam vijesti dođu kao dašak svježeg zraka :D

  Završena energetska obnova devet zgrada škola Osječko-baranjske županije

  "Svim dućanima i trgovačkim lancima koji i dalje budu dizali marže javno će se navesti nazivi kako bi građani znali o kome je riječ"

  Mikulić: Zbog kršenja samoizolacije naplaćeno 130.000 kuna kazni

  Radi se o obustavi naplate parkiranja u razdoblju 30 dana, počevši od 23. ožujka 2020.

  Elektromodul ipak odlučio uvažiti preporuku Stožera o obustavi naplate parkiranja