GOSPODARSTVO

Kada život postane mutan, prilagodite svoj fokus

Niste zadovoljni poslom, uvijek negdje trčite, ponedjeljkom se osjećate kao da je već petak? Imamo pravu stvar za vas!

  Objavljeno 13.03.2020
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom, a na kraju slijedeći poveznicu možete pronaći i ostatak poslova! Sretno!

  Mobile d.o.o. traži partner menadžera sa znanjem mađarskog jezika (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.3. Glavne odgovornosti su komunikacija s domaćim i inozemnim partnerima i operaterima, pregovaranje i dogovaranje komercijalnih i tehničkih uvjeta posla, dokumentiranje dogovorenh uvjeta i ostalo. Potrebno je poznavanje mađarskog i engleskog jezika u govoru i pismu, sistematičnost, analitičnost, organiziranost, temeljitost i preciznost u radu. Traže se izražene komunikacijske vještine i vještine pregovaranja. Prijavite se ovdje.

  Predstavnica Obiteljskog doma Mirela Grubić zapošljava njegovatelja u obiteljskom domu (m/ž). Mjesto rada je Tvrđavica. Rok prijave je 11.4. Potrebno je radno iskustvo od šest mjeseci. Poželjno je radno iskustvo na istim poslovima. Potražite kako se prijaviti putem linka.

  Modul d.o.o. traži specijalista komercijale (m/ž) u Dardi. Traži se radno iskustvo u komercijali i na administrativnim poslovima, aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, samostalnost i inicijativa, visoka razina odgovornosti. Poslodavac uvodi u posao. Rok prijave je 31.3. Više na linku.

  Obiteljski dom Sasha Uglik traži njegovatelja (m/ž) u Višnjevcu. Rok prijave je 8.4. Potrebna je srednja stručna sprema. Glavne odgovornosti su njega starijih i nemoćnih osoba. Provjerite detalje o prijavi ovdje.

  Krešimir-Futura zapošljava punitelja samoposlužnih aparata na terenu (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 1.4. Posao se sastoji od punjenja, čiišćenja i servisiranja samoposlužnih aparata na terenu. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu i stimulativna primanja. Poželjno je iskustvo rada u elektrostruci, ali nije uvjet. Pogledajte kako aplicirati.

  Baks j.d.o.o. zapošljava kozmetičara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 19.3. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Posao se sastoji od njege lica i tijela te ostalih kozmetičarskih poslova. Pogledajte kako ostvariti prijavu ovdje.

  Oscar design d.o.o. u potrazi je za autotapetarom (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Rok prijave je 5.4. Posao se sastoji od tapeciranja interijera automobila. Potrebno je iskustvo rada u tapeciranju interijera automobila. Potražite kako ostvariti prijavu putem linka.

  Boras d.o.o. zapošljava voditelja gradilišta (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Rok prijave je 21.4. Glavne odgovornosti su samostalno vođenje gradilišta, vođenje gradilišnje dokumentacije, praćenje realizacije, organiziranje i praćenje kooperanata. Potrebna su informatička znanja MS Office i Autocad. Potrebna je samostalnost i temeljitost u radu. Više o poslu pronađite ovdje.

  Galante d.o.o. u potrazi je za građevinskim radnicima (m/ž) u Ladimirevcima. Rok prijave je 5.4. Potrebno je više osoba za rad. Radno iskustvo nije važno, a traži se završena srednja stručna sprema. Provjerite kako aplicirati.

  Istok zapad d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 17.3. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Posao se sastoji od prodaje dječjih igračaka na štandu, utovara i istovara robe te postavljanja štanda. Detalje pronađite na linku.

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: pixabay (ilustracija)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno

  Život je prekratak za dosadan posao. Donosimo pregršt poslovnih prilika

  Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude Više…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada

  Ostali ste bez posla ili razmišljate o mijenjanju starog? Imamo priliku za vas!

  Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno. Špedicija Devetak d.o.o. iz Osijeka Više…

  Tržište se polako oporavlja, a nadamo se da će se pozitivan trend i nastaviti...

  Dobre vijesti: U posljednja dva tjedna zabilježen značajan rast potražnje za radnicima

  Kriza, neizvjesnost i potreba za ostankom kod kuće izazvana koronavirusom dovela je do značajnog pada broja oglasa za posao. No, Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno

  Život je prekratak za dosadan posao. Donosimo pregršt poslovnih prilika

  Dezinfekcija ruku pri ulasku ostaje na snazi, a edukacija i proslave rođendana se do daljnjega ne održavaju

  Akvarij i terarij ZOO vrta otvoreni, mjere na kompi ostaju…

  Mediji i relevantni stručnjaci upozoravaju da nakon zdravstvene krize slijedi svjetska ekonomska kriza koja će zahvatiti i Hrvatsku

  Okrugli stol pod nazivom „Što s mladima? – Utjecaj COVID-19 na mlade u Hrvatskoj”