ŽIVOT

“Kaj bre?” – Hit “borba” hrvatske i srpske komičarske scene

"Prošlo je više od 20 godina od rata i možda je vrijeme da se neke stvari stave iza nas..."

Objavljeno 10.10.2019
Ivona Amidžić

Napokon u Osijek stiže i regionalni “stand up comedy” hit s više od 80 izvedbi – stand up „borba” simboličnog naziva “Kaj bre?” priprema se za petak, 6. prosinca u 20 sati u kinu Urania.

Spoj je to najboljih stand up fora s naglaskom na hrvatsko-srpske odnose.

“Do ideje je došlo nakon tri godine zajedničkog rada autora i shvaćanja da još uvijek postoje tenzije između našeg i srpskog naroda, što nije baš najbolje za budućnost mladih obje države. Prošlo je više od 20 godina od rata i možda je vrijeme da se neke stvari stave iza nas…”

Marina Orsag (HR) i Aleksandar Perišić (SRB) oboje su bili u pionirima, samim time odrasli u bivšoj Jugoslaviji, doživjeli raspad iste te stvaranje novih država. Kako se to na njih odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dvije države dvadeset godina kasnije može se vidjeti i čuti u ovom nastupu, uz cijenu ulaznice od 50 kuna u pretprodaji te 60 kuna na dan nastupa.

“Ne propustite show koji je rasprodao svaku dvoranu gdje se održao, a kroz koji ćete se nasmijati do suza uz nostalgiju te pogled na bolju budućnost!” pozivaju organizatori.

Sve dodatne detalje i informacije pogledajte na službenoj Facebook stranici eventa.

Ulaznice za sve događaje mogu se rezervirati putem e-maila: info@kinematografi-osijek.hr i ulaznice@kinematografi-osijek.hr, telefonskog broja Uprave 205-501 (pon-pet od 9.00 do 17.00 sati) ili broja blagajne kina Urania 205-507 (svaki dan od 17.00 do 21.30 sati) te Facebook profila Kino Urania & Kinematografi Osijek i grupe Kinematografi Osijek.

foto: youtube (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Urnebesni duo nasmijat će Vas još jednom ovog četvrtka :)

Comedy Show – Zvonko Kožić i Pedja Bajović

U četvrtak, 20. lipnja 2019. godine s početkom u u 20 sati u kafiću The Kavana u Osijeku, održava se Više…

Sutra će se u kinu Urania obilježiti Međunarodni dan rijetkih bolesti. U video spot uključeni su brojni hrvatski 'celebrityji'.

VIDEO: ”Rijetki inspiriraju. Ostavi trag!”

Obilježavanje Međunarodnog dana rijetkih bolesti u Osijeku održat će se u Kinu Urania, 12. veljače 2019. godine. Tim povodom napravljen je Više…

Radionica je tu također i za sve one koji se žele prijaviti na večer otvorenog mikrofona, a ne znaju odakle krenuti!

Smijehom protiv treme

Imate problema sa tremom? Strah vas je govoriti pred drugima? Najgora stvar na svijetu su vam prezentacije? Ne očajavajte više! Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Čestitamo našim mladim sportašima na svim medaljama! Samo tako i dalje!

Mladi kataši/ce KK Hrvatski sokol u Osijek donijeli 5 odličja

Tražimo dodatnih dvoje lega/legica koji će nam pomoći u kreiranju sadržaja na portalu OsijekNews.hr kroz zabavne, aktualne i zanimljive fotke iz grada Osijeka.

Voliš fotkat lega?

Novi datum nije poznat - Provjerite mogućnosti vraćanja kupljenih ulaznica

City Show ODGOĐEN!