GOSPODARSTVO

Kakav spektar poslova!!! Građevina, šumarstvo, marketing, auto-industrija … šivači, inženjeri, programeri, knjigovođe …

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

  Objavljeno 14.11.2018
  Alan Srčnik

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

  Titan Constructa d.o.o. ambiciozna tvrtka koja se odlikuje iskustvom i profesionalnošću svojih djelatnika, trenutno zapošljava Voditelja gradilišta (m/ž). Mjesto rada: Zagreb, Novalja, Zadar, Imotski, cijela Hrvatska. Imate li petogodišnje iskustvo i sposobnost rukovođenja? Ukoliko je vaš odgovor ‘da’, baš vi ste idealan kandidat za samostalno vođenje gradilišta te praćenje realizacije. Provjerite sve detalje na linku i pravovremeno se prijavite.

  Manpower za svog klijenta, tvrtku Neofyton iz Novog Sada, zapošljava Sales Managera za terenski rad na području RH. Pozicija uključuje direktnu prodaju i obilazak klijenata na području Hrvatske. Osoba nema podređene osobe i direktno odgovara regionalnom voditelju prodaje u Novom Sadu. Prijavite se klikom na link. 

  P.I.N. Personal GmbH zapošljava na radnom mjestu: Regruter za Homeoffice (m/ž), za područje cijele Hrvatske. Opis posla uključuje objavljivanje oglasa za slobodna radna mjesta, obradu prijava, selekciju kandidata, intervjuiranje te organiziranje dolazaka u Njemačku i cijelu logistiku u novoj državi. Provjerite detaljnije na linku.

  Boxmark Leather d.o.o., uspješna multinacionalna kompanija koja svoje proizvode plasira kupcima na inozemnim tržištima i predstavlja vodećeg svjetskog proizvođača kožnih sjedala za automobilsku industriju, traži Šivače (m/ž) u Trnovcu, Zlatar Bistrici i Gornjoj Vrbi. Očekuju vas dobri uvjeti i redovita primanja, a prijaviti se možete jednim klikom.

  Vaco d.o.o. u Bilju zapošljava Suradnika u marketingu (m/ž). Prednost imaju kandidati s iskustvom na polju digitalne promocije (Facebook, Instagram, Google AdWords), a poželjno je i iskustvo u direktnoj prodaji/promociji. Ako uz sve navedeno imate i vozačku dozvolu B kategorije, vi ste kandidat koji se traži. Klik na brzu prijavu.

  Abba d.o.o. u Bilju ima otvorene 3 pozicije: Programer c# (m/ž), Knjigovođa (m/ž), Kontrolor kvalitete/Tester aplikacija za Bankarsko poslovanje (m/ž). Rok prijave je 25.11., stoga provjerite za koju ste poziciju najkompetentniji i prijavite se na vrijeme. Detalji su na linku.

  Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu i trenutno zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada: Zagreb, Varaždin, Osijek, Pula, Rijeka, Zadar i Split. Ako ste marljivi i imate pozitivan pristup radu, a uz to ste usmjereni na prodajne rezultate, prijavite se ovdje.

  TELEOPTIMA d.o.o. za usluge ima raspisan natječaj na poziciji: Telefonsko-terenski agent (m/ž). Područje rada: Osijek, Osječko-baranjska županija. Želite svoj prvi ili pravi posao, dosta vam je povremenih i sezonskih poslova, ambiciozna ste, komunikativna i društvena osoba koja se kvalitetno snalazi u timskom okruženju i komunikaciji? Vas se traži, kliknite i prijavite se.

  BLAŠKO društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge zapošljava Diplomiranog inženjera/inženjerku šumarstva. Mjesto rada: Cage, naselje u općini Okučani u Brodsko-posavskoj županiji.  Potrebno vam je fakultetsko obrazovanje, a iskustvo nije uvjet za prijavu. Kliknite ovdje za više detalja.

  EM2 društvo s ograničenom odgovornošću za informatičke djelatnosti i usluge, zapošljava iskusnog Java programera (m/ž). Za ovaj posao trebate
  napredno poznavanje informatike, baza podataka i programskog jezika/skripti, kao i četverogodišnje iskustvo. Mjesto rada: Osijek. Prijavite se klikom na link.

  Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  Vaš posao.hr.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  U potrazi ste za novim poslom? Donosimo dobre vijesti…

  Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Više…

  Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  Koronakriza ni vas nije štedjela? Pregledajte ove poslovne prilike

  Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Više…

  Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  Ne propustite odličnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

  Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Prvi vinski susret zakazan je već ove srijede, 12. kolovoza u Regionalnoj vinoteci

  Regionalna vinoteka i TZ Osječko-baranjske županije organiziraju prezentacije vinara

  Piližota: "Sljedeća tri mjeseca most će biti zatvoren, a pozivam građane na strpljenje jer sve ovo što radimo radimo kako bi nam most bio siguran"

  Počela obnova pješačkoga mosta u Osijeku

  Za usporedbu, prošle je godine iz optjecaja izdvojeno 278 komada krivotvorenih novčanica kune...

  U prvoj polovini ove godine iz optjecaja izdvojeno 97 krivotvorenih novčanica kune i 129 eura