GOSPODARSTVO

Kakav spektar poslova!!! Građevina, šumarstvo, marketing, auto-industrija … šivači, inženjeri, programeri, knjigovođe …

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

    Objavljeno 14.11.2018
    Alan Srčnik

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

    Titan Constructa d.o.o. ambiciozna tvrtka koja se odlikuje iskustvom i profesionalnošću svojih djelatnika, trenutno zapošljava Voditelja gradilišta (m/ž). Mjesto rada: Zagreb, Novalja, Zadar, Imotski, cijela Hrvatska. Imate li petogodišnje iskustvo i sposobnost rukovođenja? Ukoliko je vaš odgovor ‘da’, baš vi ste idealan kandidat za samostalno vođenje gradilišta te praćenje realizacije. Provjerite sve detalje na linku i pravovremeno se prijavite.

    Manpower za svog klijenta, tvrtku Neofyton iz Novog Sada, zapošljava Sales Managera za terenski rad na području RH. Pozicija uključuje direktnu prodaju i obilazak klijenata na području Hrvatske. Osoba nema podređene osobe i direktno odgovara regionalnom voditelju prodaje u Novom Sadu. Prijavite se klikom na link. 

    P.I.N. Personal GmbH zapošljava na radnom mjestu: Regruter za Homeoffice (m/ž), za područje cijele Hrvatske. Opis posla uključuje objavljivanje oglasa za slobodna radna mjesta, obradu prijava, selekciju kandidata, intervjuiranje te organiziranje dolazaka u Njemačku i cijelu logistiku u novoj državi. Provjerite detaljnije na linku.

    Boxmark Leather d.o.o., uspješna multinacionalna kompanija koja svoje proizvode plasira kupcima na inozemnim tržištima i predstavlja vodećeg svjetskog proizvođača kožnih sjedala za automobilsku industriju, traži Šivače (m/ž) u Trnovcu, Zlatar Bistrici i Gornjoj Vrbi. Očekuju vas dobri uvjeti i redovita primanja, a prijaviti se možete jednim klikom.

    Vaco d.o.o. u Bilju zapošljava Suradnika u marketingu (m/ž). Prednost imaju kandidati s iskustvom na polju digitalne promocije (Facebook, Instagram, Google AdWords), a poželjno je i iskustvo u direktnoj prodaji/promociji. Ako uz sve navedeno imate i vozačku dozvolu B kategorije, vi ste kandidat koji se traži. Klik na brzu prijavu.

    Abba d.o.o. u Bilju ima otvorene 3 pozicije: Programer c# (m/ž), Knjigovođa (m/ž), Kontrolor kvalitete/Tester aplikacija za Bankarsko poslovanje (m/ž). Rok prijave je 25.11., stoga provjerite za koju ste poziciju najkompetentniji i prijavite se na vrijeme. Detalji su na linku.

    Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu i trenutno zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada: Zagreb, Varaždin, Osijek, Pula, Rijeka, Zadar i Split. Ako ste marljivi i imate pozitivan pristup radu, a uz to ste usmjereni na prodajne rezultate, prijavite se ovdje.

    TELEOPTIMA d.o.o. za usluge ima raspisan natječaj na poziciji: Telefonsko-terenski agent (m/ž). Područje rada: Osijek, Osječko-baranjska županija. Želite svoj prvi ili pravi posao, dosta vam je povremenih i sezonskih poslova, ambiciozna ste, komunikativna i društvena osoba koja se kvalitetno snalazi u timskom okruženju i komunikaciji? Vas se traži, kliknite i prijavite se.

    BLAŠKO društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge zapošljava Diplomiranog inženjera/inženjerku šumarstva. Mjesto rada: Cage, naselje u općini Okučani u Brodsko-posavskoj županiji.  Potrebno vam je fakultetsko obrazovanje, a iskustvo nije uvjet za prijavu. Kliknite ovdje za više detalja.

    EM2 društvo s ograničenom odgovornošću za informatičke djelatnosti i usluge, zapošljava iskusnog Java programera (m/ž). Za ovaj posao trebate
    napredno poznavanje informatike, baza podataka i programskog jezika/skripti, kao i četverogodišnje iskustvo. Mjesto rada: Osijek. Prijavite se klikom na link.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Vaš posao.hr.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ