GOSPODARSTVO

Kakav spektar poslova!!! Građevina, šumarstvo, marketing, auto-industrija … šivači, inženjeri, programeri, knjigovođe …

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

  Objavljeno 14.11.2018
  Alan Srčnik

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

  Titan Constructa d.o.o. ambiciozna tvrtka koja se odlikuje iskustvom i profesionalnošću svojih djelatnika, trenutno zapošljava Voditelja gradilišta (m/ž). Mjesto rada: Zagreb, Novalja, Zadar, Imotski, cijela Hrvatska. Imate li petogodišnje iskustvo i sposobnost rukovođenja? Ukoliko je vaš odgovor ‘da’, baš vi ste idealan kandidat za samostalno vođenje gradilišta te praćenje realizacije. Provjerite sve detalje na linku i pravovremeno se prijavite.

  Manpower za svog klijenta, tvrtku Neofyton iz Novog Sada, zapošljava Sales Managera za terenski rad na području RH. Pozicija uključuje direktnu prodaju i obilazak klijenata na području Hrvatske. Osoba nema podređene osobe i direktno odgovara regionalnom voditelju prodaje u Novom Sadu. Prijavite se klikom na link. 

  P.I.N. Personal GmbH zapošljava na radnom mjestu: Regruter za Homeoffice (m/ž), za područje cijele Hrvatske. Opis posla uključuje objavljivanje oglasa za slobodna radna mjesta, obradu prijava, selekciju kandidata, intervjuiranje te organiziranje dolazaka u Njemačku i cijelu logistiku u novoj državi. Provjerite detaljnije na linku.

  Boxmark Leather d.o.o., uspješna multinacionalna kompanija koja svoje proizvode plasira kupcima na inozemnim tržištima i predstavlja vodećeg svjetskog proizvođača kožnih sjedala za automobilsku industriju, traži Šivače (m/ž) u Trnovcu, Zlatar Bistrici i Gornjoj Vrbi. Očekuju vas dobri uvjeti i redovita primanja, a prijaviti se možete jednim klikom.

  Vaco d.o.o. u Bilju zapošljava Suradnika u marketingu (m/ž). Prednost imaju kandidati s iskustvom na polju digitalne promocije (Facebook, Instagram, Google AdWords), a poželjno je i iskustvo u direktnoj prodaji/promociji. Ako uz sve navedeno imate i vozačku dozvolu B kategorije, vi ste kandidat koji se traži. Klik na brzu prijavu.

  Abba d.o.o. u Bilju ima otvorene 3 pozicije: Programer c# (m/ž), Knjigovođa (m/ž), Kontrolor kvalitete/Tester aplikacija za Bankarsko poslovanje (m/ž). Rok prijave je 25.11., stoga provjerite za koju ste poziciju najkompetentniji i prijavite se na vrijeme. Detalji su na linku.

  Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu i trenutno zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada: Zagreb, Varaždin, Osijek, Pula, Rijeka, Zadar i Split. Ako ste marljivi i imate pozitivan pristup radu, a uz to ste usmjereni na prodajne rezultate, prijavite se ovdje.

  TELEOPTIMA d.o.o. za usluge ima raspisan natječaj na poziciji: Telefonsko-terenski agent (m/ž). Područje rada: Osijek, Osječko-baranjska županija. Želite svoj prvi ili pravi posao, dosta vam je povremenih i sezonskih poslova, ambiciozna ste, komunikativna i društvena osoba koja se kvalitetno snalazi u timskom okruženju i komunikaciji? Vas se traži, kliknite i prijavite se.

  BLAŠKO društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge zapošljava Diplomiranog inženjera/inženjerku šumarstva. Mjesto rada: Cage, naselje u općini Okučani u Brodsko-posavskoj županiji.  Potrebno vam je fakultetsko obrazovanje, a iskustvo nije uvjet za prijavu. Kliknite ovdje za više detalja.

  EM2 društvo s ograničenom odgovornošću za informatičke djelatnosti i usluge, zapošljava iskusnog Java programera (m/ž). Za ovaj posao trebate
  napredno poznavanje informatike, baza podataka i programskog jezika/skripti, kao i četverogodišnje iskustvo. Mjesto rada: Osijek. Prijavite se klikom na link.

  Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  Vaš posao.hr.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal - Pronađite za sebe najbolji mogući posao!

  Otvorena su nova radna mjesta! Donosimo popis…

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  Nije 8000 eura za rad kod kuće, ali ima odličnih prilika...

  Otvorena nova radna mjesta za zapošljavanje

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  Traže se asistenti, stolari, prodajni agenti, vozač, staklar, kuhar, armirači...

  Otvaraju se vrata za nove poslove

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Gari Cappelli: "Turistički djelatnici su prvi ljudi turizma – njihov profesionalizam, osmijeh i gostoljubivost po kojoj smo poznati"

  Osijek ponovno domaćin Dana poslova u turizmu

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal - Pronađite za sebe najbolji mogući posao!

  Otvorena su nova radna mjesta! Donosimo popis…

  Ti znaš kako da se gost osjeća kao doma – Izaberi posao u turizmu!

  Dani poslova u turizmu u Osijeku: više od 9.000 poslova traže najbolje radnike