GOSPODARSTVO

Kako je osječki prodajni tim oborio rekorde i prodao 50.000 usluga

Ovaj uspjeh ne predstavlja samo brojku, već i prekretnicu u načinu na koji se telekom usluge u Hrvatskoj nude i koriste

    Objavljeno 19.09.2024
    Matija Ivanković

    U srcu Slavonije, telekomunikacijska industrija doživjela je pravi procvat. Rezultat je to marljivog rada 29 osječkih kompare.hr agenata koji svakodnevno postavljaju nove standarde. Koliko su u tome uspješni potvrđuje i poslovni rezultat od 50.000 ugovorenih telekom usluga.

    Ovaj uspjeh ne predstavlja samo brojku, već i prekretnicu u načinu na koji se telekom usluge u Hrvatskoj nude i koriste.

    Promjena u načinu ugovaranja usluga

    Beskrajni sati scrollanja po web shopovima, vrijeme potrošeno na čekanje u redovima i stresiranje oko ugovaranja usluge sada su stvar prošlosti. Korisnici sada mogu u svega par klikova, pristupiti svim relevantnim informacijama i donijeti informiranu financijsku odluku.

    Osječki agenti surađuju sa svim nacionalnim telekom operaterima pa tako na jednom mjestu pružaju uvid u sve ponude na tržištu, štedeći istovremeno i vrijeme i novac. Njihova usluga krajnjem je korisniku u potpunosti besplatna, a prihodi se ostvaruju kroz proviziju od telekom operatera. Tako korisnici imaju pristup neovisnim i transparentnim savjetima bez ostvarivanja dodatnih troškova.

    Uspon komparatora na hrvatskom tržištu

    Usluge komparatora u Hrvatskoj više nisu stran pojam, a sve se više ljudi okreće ka ugovaranju usluga putem istih. Razlozi su brojni – od uštede novca i vremena, do jednostavnosti i brzine ugovaranja.

    Kompare.hr prilagodio se potrebama modernih potrošača, nudeći brz, praktičan i transparentan način ugovaranja usluga. Tajnu uspjeha otkrila nam je Dubravka Mirić, voditeljica odjela telekomunikacija u kompare.hr.

    Svjesni smo da polako, ali sigurno mijenjamo tržište telekom usluga jer razgovaramo samo s korisnicima koji su to od nas tražili, ne radimo cold-calling i djelujemo uvijek u službi kupca. Kao i za sve ostale usluge koje kompare.hr nudi, za kupce jesmo i ostat ćemo besplatni, financiramo se kroz provizije koje nam isplaćuju operateri za svaku ugovorenu uslugu. 

    Svijetla budućnost telekom industrije u Hrvatskoj

    Da su korisnici prepoznali vrijednost ove usluge govori i brojka od 50.000 ugovorenih telekom usluga. Kompare.hr i njegov osječki tim nastavlja s inovacijama. Njihov rad ne mijenja samo način na koji korisnici biraju svoje telekom usluge, već i budućnost telekom industrije u Hrvatskoj, čineći je dostupnijom i prilagođenom stvarnim potrebama korisnika.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Kompare.hr je vodeća web stranica za usporedbu osiguravajućih društava u Hrvatskoj. Njihov cilj je pružiti vam najkvalitetnije informacije o osiguranju i omogućiti vam da jednostavno usporedite različite ponude na tržištu

    Najpovoljnija ponuda svih vrsta osiguranja samo na Kompare.hr

    U potrazi za osiguranjem, jedan od ključnih faktora koji nas zanima je cijena. Svi želimo pronaći najpovoljniju ponudu koja će Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Obavite kupovinu, sačuvajte račun, na Info pultu preuzmite kupon, ispunite ga i ubacite u za to predviđenu kutiju na Info pultu i čekajte izvlačenje!

    Nagradna igra Portanove još nije gotova – Sakupljajte račune od svake kupovine i na Info pultu preuzmite kupone za sudjelovanje

    Jesenski sajam u Osijeku poznat je po svojoj bogatoj ponudi i raznolikim aktivnostima koje uključuju izlaganje roba i usluga iz domene poljoprivrede, prehrane, obrtništva, graditeljstva i stanovanja, s osobitim naglaskom na domaće, autohtone proizvode naše regije

    [NAJAVA] 27. Jesenski sajam u Osijeku

    Ako biste, dakle, voljeli popuniti svoj kućni budžet i sigurni ste u svoje bicepse i tricepse – dođite na Trg Ante Starčevića u četvrtak i iskoristite priliku za odlijepiti!

    [FOTO/VIDEO] Prilika za odlijepiti (10.000 EUR) stiže u Osijek!