KULTURA

Kandžija i Gole žene na tajnoj lokaciji imaju intimni koncert

U Zagrebu je, ali je neodoljivo za najaviti ... onima koji se zateknu u Metropoli

Objavljeno 13.06.2018
Alan Srčnik

Istaknuti osječki reper Kandžija poziva fanove i znatiželjnike na druženje uz prigodni početak prodaje novog albuma „Beton”. Meet & Greet je zakazan ovog petka, 15. lipnja u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) s početkom u 18 sati. Svi koji na druženju kupe album dobit će i pozivnicu za intimni koncert Kandžije i Golih Žena koji će se održati istog dana na tajnoj lokaciji.

„Beton“ kao novo izdanje predstavlja još jedno u nizu njegovih samostalnih glazbenih putovanja u kojem ponovno potvrđuje da je u vrhu domaćih liričara s izraženom žicom za slikovito i istančanim smislom za humor.

Sniman u garaži bez ikakve izolacije, okružen samo betonskim zidovima, album donosi 10 pjesama u kojima Kandžija majstorski ovladava savršeno preciznim zvukovima matrica. Za tvrde, futurističke i prljave beatove zaslužni su Koolade, Sett (Krankšvester), Siky i Darkan Kingić (Gole žene). Na albumu gostuju poznata glumica i pjevačica Ivana Rushaidat i mladi reper Spinoza iz Našica te ekipa s basketa na „Ekipa s basketa“, dok je mix i master radio Luka Tralić Shot (Elemental).

Album je dostupan na svim digitalnim platformama te u svim boljim CD shopovima. Izdan je u suradnji Kandžijinog labela Zlatne žbice records i Dostave Zvuka.

„Beton“ popis pjesama:
1. Ko te šta pito
2. Bazuka
3. Beatbox Champion
4. Grah
5. Mast za duše
6. Trube
7. Muha ft. Spinoza
8. Sanjam ft. Ivana Rushaidat
9. Zaglavi
10. Ekipa s basketa

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Publika u KSET-u imat će prilike uživo čuti "Donji Miholjac"

Osječki reper Kandžija uskoro na svom prvom zagrebačkom solo nastupu

Slavonski prvak hip hopa Kandžija dolazi 24. studenog u KSET na svoj prvi zagrebački solo nastup. Jedan od vodećih hrvatskih repera Više…

Red Roostersi i Kandžija i Gole žene zabavljat će pivoljupce

3. Osijek Craft Beer festival uz osječke glazbene snage

Treći po redu Osijek Craft Beer festival poziva sve zaljubljenike u pivo i one koji to žele postati da i Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kviz će biti moguće pratiti na hrvatskom, ali i engleskom jeziku, uživo ili online putem Google obrasca. U uskrsnom filmskom tjednu premijerno na film kina Urania stižu i 2 nova naslova

Filmski kviz kao poklon za Uskrs

Bogat kazališni i filmski program u kinu Urania se nastavlja i narednih mjeseci, a u pripremi je mnoštvo novih i zabavnih naslova.

Kino Urania – 3 premijere, 7 novih predstava i 2. filmski kviz

Poziv je otvoren za sve mlade (i sve koji se tako osjećaju) raspoložene za timski i kreativni rad koji se ne ustručavaju istaknuti svoje mišljenje i žele naučiti nešto novo

Pridruži se Klubu kazališne publike u Osijeku!