SPORT

Kata tim juniora prvim mjestom gotovo osigurao nastup na Prvenstvu Europe!

Dan neovisnosti u našem gradu donosi sportske uspjehe! Nakon pobjede nad Hajdukom, donosimo vam još dobrih rezultata - ovog puta iz karate kluba Esseker.

  Objavljeno 08.10.2018
  Antonela Verković

  Karate klub Esseker iz Beograda se vraća s izvrsnim rezultatima! Nije iznenađenje jer su osječki kataši uvijek donosili izvrsne rezultate, imamo zaista jake snage u tom sportu na što smo zaista ponosni!

  Natjecatelji su, naime, nastupili u Beogradu na turniru koji se boduje za nastup u kadetskoj, juniorskoj i U21 reprezentaciji u katama.

  Kata tim juniora osvojio je prvo mjesto i s time gotovo osigurao nastup na Prvenstvu Europe početkom iduće godine!

  EKIPE

  Nastup na Prvenstvu Europe nikada im nije bio bliži – ekipa u sastavu Patrik Kokić, Dino Adamović i Ivor Premec idućeg mjeseca imaju nastup Sloveniji na kojem bi trebali potvrditi svoj nastup u reprezentaciji, u što ne sumnjamo!

  tim i trener

  FOTO: Karate Esseker

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  KK Hrvatski sokol najuspješniji je klub iz Slavonije i Baranje, a Katia i Fran donijeli su kući dva zlatna i jedno srebrno odličje! :)

  Fran i Katia ponovno kući nose odličja!

  Ponovno imamo priliku pisati o sportskim uspjesima najboljih mladih kataša Frana Selingmana i Katie Šegavčić na što smo izuzetno ponosni! Više…

  U ukupnom poretku klubova na prvom se mjestu nalazi Karate klub Max Ivankovo. Drugo mjesto zauzeo je karate klub Ictus iz Vinkovaca, a na trećem mjestu nalazi se karate klub Beli Manastir 98 ...

  Karate liga saveza OBŽ u Gradskom vrtu, Ivankovo vodi

  Jučer je u dvorani Gradski vrt u Osijeku održana Otvorena karate liga Karate saveza Osječko-baranjske županije. Liga je, pokazalo se, Više…

  Ponovno imamo priliku pisati o sportskim uspjesima najboljih mladih kataša Frana Selingmana i Katie Šegavčić na što smo izuzetno ponosni!

  Kataši Fran i Katia se ponovno kući vraćaju s odličjima!

  Nakon ljetnih opuštajućih trenutaka i odmora od napornih treninga – ovo je tek početak natjecateljske sezone za mlade kataše, a Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Otvaraju se Bijelo-plavima lijepe perspektive uoči posljednjeg jesenskog kola... U Gradski vrt stiže Inter - vjerujemo u pun pogodak! :)

  NK Osijek: Za potvrdu uspješne jeseni!

  Ne zaboravljamo ni mlade snage! Svih devet bodova pripalo je osječkim nogometašima na kraju jesenskog dijela natjecanja u HNL-u za mladež! Bravoo :)

  Pun pogodak! Maksimalni bodovi sve tri momčadi u HNL-u za mladež!

  Na turniru u Varaždinu je po prvi put nastupio Fran Seligman koji je ujedno bio jedini natjecatelj iz KK Hrvatski sokol...

  Fran Seligman ponovno zlatom okrunio svoju odličnu formu!