SPORT

Kataši Fran i Katia se ponovno kući vraćaju s odličjima!

Ponovno imamo priliku pisati o sportskim uspjesima najboljih mladih kataša Frana Selingmana i Katie Šegavčić na što smo izuzetno ponosni!

    Objavljeno 09.09.2018
    Antonela Verković

    Nakon ljetnih opuštajućih trenutaka i odmora od napornih treninga – ovo je tek početak natjecateljske sezone za mlade kataše, a nagrade i uspješni turniri samo se redaju. Već je osvojeno sedam odličja s dva turnira – prošlog tjedna održan je ”Grand Prix Međimurje”, a jučer ”Zagreb Grand Prix”.

    Najbolji mladi kataši Katia Šegavčić i Fran Seligman jučer su se proslavili s tri odličja, a četiri su ih donijeli i iz Čakovca.

    U vrlo zahtjevnoj konkurenciji osvojili su tri odličja, jedno zlatno i dva brončana. Ovaj puta uspješniji je bio mladi kataš Fran Seligman koji je osvojio zlatno i brončano odličje.

    Katia je u kategoriji Mlađe kadetkinje (12 i 13 godišnjakinje) u konkurenciji sa Slovačkim natjecateljicama osvojila brončano odličje.

    U kategoriji učenice svojom pogreškom izgubila je šansu za osvajanje odličja.

    Ponosni trener Zvonko Biondić rekao je kako je ovo tek početak nastavka natjecateljske sezone, a sada slijedi priprema kata natjecatelja za nastavak u stvaranju odličnih rezultata!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Na put za Istanbul u sastavu reprezentacije Hrvatske  krenulo je 5 članova Karate akademije Osijek koji su izborili nastup na navedenom prvenstvu

    Član Karate Akademije Osijek Petar Erdeši brončani na Balkanskom Karate prvenstvu u Turskoj

    Članovi Karate akademije Osijek nastupili su na  Balkanskom  karate prvenstvu koje se održalo u Turskoj u gradu Istanbulu od 29.5-2.6.2024. godine. Na Više…

    Zavidne karate vještine prikazali su učenici svih uzrasta. Polagalo se gotovo za sve pojaseve od žutog do smeđeg pojasa. Umjetnost, snaga i odlučnost krasile su polaganje za viši stupanj karate zvanja.

    Karatisti iz osječkog kluba Kuna položili za više stupnjeve zvanja

    Pod ravnanjem predsjednika karate kluba Kuna Domagoja Šustera održano je polaganje za više stupnjeve karate zvanja. Ispitnu komisiju činili su Više…

    U Zagrebu je održano Podravka prvenstvo Hrvatske u štafetama. Predstavnici AK Slavonija-Žito na ovom su natjecanju osvojili dvije medalje!

    Atletika – Srebro i bronca na državnom u štafetama

    U Zagrebu je održano Podravka prvenstvo Hrvatske u štafetama. Predstavnici AK Slavonija-Žito na ovom su natjecanju osvojili dvije medalje – jednu Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    U talijanskom gradu Pordenone proteklog vikenda održano je međunarodno natjecanje pod nazivom Alpe Adria Games na kojem je sudjelovala i hrvatska atletska reprezentacija.

    Dva zlata i jedna bronca na Alpe Adria Games

    PK Osijek je nastupio sa tri predstavnika od ukupno  367 plivačica i plivača iz 37 klubova koji su sudjelovali na natjecanju. Boje Osijeka uz vodstvo Trenera Mihaela Močkovića branili su Teo Janković, Ivor Gaće i Mia Mihić

    PK Osijek  na Prvenstvu Hrvatske za dobne skupine i seniore u 50m bazenu ostvario odlične rezultate – Imamo državnog prvaka!

    Ja sam stvarno ponosna i uvijek volim naglašavati da sam iz Osijeka i trudim se Osijek i županiju prikazati u najboljem svjetlu

    Prijem Donne Vekić povodom sjajnog rezultata na Wimbledonu