SPORT

Kataši Fran i Katia se ponovno kući vraćaju s odličjima!

Ponovno imamo priliku pisati o sportskim uspjesima najboljih mladih kataša Frana Selingmana i Katie Šegavčić na što smo izuzetno ponosni!

  Objavljeno 09.09.2018
  Antonela Verković

  Nakon ljetnih opuštajućih trenutaka i odmora od napornih treninga – ovo je tek početak natjecateljske sezone za mlade kataše, a nagrade i uspješni turniri samo se redaju. Već je osvojeno sedam odličja s dva turnira – prošlog tjedna održan je ”Grand Prix Međimurje”, a jučer ”Zagreb Grand Prix”.

  Najbolji mladi kataši Katia Šegavčić i Fran Seligman jučer su se proslavili s tri odličja, a četiri su ih donijeli i iz Čakovca.

  U vrlo zahtjevnoj konkurenciji osvojili su tri odličja, jedno zlatno i dva brončana. Ovaj puta uspješniji je bio mladi kataš Fran Seligman koji je osvojio zlatno i brončano odličje.

  Katia je u kategoriji Mlađe kadetkinje (12 i 13 godišnjakinje) u konkurenciji sa Slovačkim natjecateljicama osvojila brončano odličje.

  U kategoriji učenice svojom pogreškom izgubila je šansu za osvajanje odličja.

  Ponosni trener Zvonko Biondić rekao je kako je ovo tek početak nastavka natjecateljske sezone, a sada slijedi priprema kata natjecatelja za nastavak u stvaranju odličnih rezultata!

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Zavidne karate vještine prikazali su učenici svih uzrasta. Polagalo se gotovo za sve pojaseve od žutog do smeđeg pojasa. Umjetnost, snaga i odlučnost krasile su polaganje za viši stupanj karate zvanja.

  Karatisti iz osječkog kluba Kuna položili za više stupnjeve zvanja

  Pod ravnanjem predsjednika karate kluba Kuna Domagoja Šustera održano je polaganje za više stupnjeve karate zvanja. Ispitnu komisiju činili su Više…

  U Zagrebu je održano Podravka prvenstvo Hrvatske u štafetama. Predstavnici AK Slavonija-Žito na ovom su natjecanju osvojili dvije medalje!

  Atletika – Srebro i bronca na državnom u štafetama

  U Zagrebu je održano Podravka prvenstvo Hrvatske u štafetama. Predstavnici AK Slavonija-Žito na ovom su natjecanju osvojili dvije medalje – jednu Više…

  KK Esseker su predstavljale kadetkinje i juniorke pojedinačno i ekipno

  Karate klub Esseker na prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore u katama

  U Zagrebu je u subotu 13. 4. 2024. održano Prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore u katama. KK Esseker su Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  PK Osijek je osvojio ukupno 28 medalja, od toga 24 pojedinačnih (13 zlatnih, 8 srebrnih, 3 brončane) te 3 zlatne i srebrna štafetna medalja

  Plivački klub Osijek na Sova kup 2024. u Vinkovcima

  Tribina je za ovu godinu sprema, a spreman je i sportski i glazbeni program festivala koji će se održati od 24. do 26. svibnja ove godine

  [NAJAVA] Pannonian Challenge

  11 članova kluba koji su nastupili, osvojili su ukupno 9 medalja

  9 medalja za Karate Akademija Osijek na Dunav kupu 2024 Trofej Srbije