SPORT

Katia i Fran u Osijek iz Čakovca nose 4 medalje

Na ovogodišnjem 22. Grand Prixu Međimurje Open, održanom jučer u Čakovcu, bilo je 1190 natjecatelja iz 127 klubova ...

    Objavljeno 02.09.2018
    Alan Srčnik

    Na ovogodišnjem 22. Grand Prixu Međimurje Open, održanom jučer u Čakovcu, bilo je 1190 natjecatelja iz 127 klubova, odnosno 15 zemalja. Osječani Katia Šegavčić i Fran Seligman uzeli su 4 medalje.

    Naime, u vrlo kvalitetnim i zahtjevnim natjecateljskim kategorijama, u kata disciplinama, za KK Hrvatski sokol nastupili su najbolji mladi kata natjecatelji Katia Šegavčić i Fran Seligman, donijevši u grad Osijek četiri (4) odličja.

    Fran Seligman u zahtjevnoj konkurenciji, u kategoriji mlađi učenici, između 9 natjecatelja, osvojio je zlato, a u još zahtjevnijoj kategoriji učenici, u konkurenciji  22 natjecatelja, osvojio je broncu.

    Ove godine opet odličan uspjeh , također je imala Katia Šegavčić, a njezina je konkurencija bila izuzetno kvalitetna. U kategoriji učenice, između 16 natjecateljica, osvojila je broncu, a u  kategoriji mlađe kadetkinje, između 28 vrlo kvalitetnih natjecateljica, osvojila je srebro.

    Nakon napornih ljetnih kondicijskih priprema Katie i Frana, tijekom mjeseca kolovoza, jučer ostvareni rezultati su još značajniji za nadolazeću natjecateljsku sezonu, koja će biti izuzetno izazovna i naporna.

    Foto: Aleksandar Šegavčić

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Rijeka je u subotu 23.3.24. bila organizator memorijalnog turnira, prvi puta s novčanom nagradom za kataše/ice u kata disciplini. U kategoriji juniorki Više…

    Katijin uspjeh ravan je osvajanju zlatnog odličja jer je Katia nastupila s neugodnom ozljedom, s kojom se morala nositi u konkurenciji 52 vrlo kvalitetne juniorke iz 11 zemalja

    Katia Šegavčić najuspješnija hrvatska katašica!

    Najbolja hrvatska katašica juniorka Katia Šegavčić članica karate kluba Hrvatski sokol prvi put je nastupila na 44. GRAND PRIX SLOVAKIA  Više…

    Uz Katiu na navedeno Prvenstvo otputovali su najbolji hrvatski natjecatelji u kategoriji Kadeta/kinja, Juniora/ki i U21( mlađi seniori/ke) sa željom ostvarenja svojih najboljih natjecateljskih rezultata i dostojnog prezentiranja hrvatskog karate sporta.

    Katia Šegavčić na Europskom prvenstvu u Gruziji

    Nakon turbulentnog razdoblja priprema, naša najbolja juniorska hrvatska katašica članica karate kluba Hrvatski sokol  KATIA ŠEGAVČIĆ  je otputovala na drugo Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Zaslužio je to Marin odličnim nastupima i ove sezone, pa se zasluženo našao na popisu hrvatskih reprezentativaca za njegovo dosad najjače natjecanje.

    Županović će nastupiti na Svjetskom prvenstvu!

    Mačevalački klub Dmitar Zvonimir Osijek uživa status ponajboljeg organizatora mačevalačkih natjecanja kako u zemlji tako i u cijeloj regiji

    7. Osijek Fencing Cup ponovo okuplja mačevalačku elitu u 7 kategorija: U9, U11, U14 EFC, U17, U21, seniori i veterani 

    Na natjecanju je sudjelovalo 28 plivačkih klubova sa gotovo 500 natjecatelja. Odličnim nastupima isplivani su osobni rekordi i norme za nastup na Kadetskom prvenstvu Hrvatske.

    PK Osijek na “Festivalu plivanja” u Zagrebu