SPORT

Katiji Šegavčić dva srebra s Prvenstva Hrvatske

U vrlo zahtjevnoj konkurenciji  posebice kod kadetkinja i kadeta, Katia je izborila finale u obje kategorije(kadetkinje 14-15 godina i juniorke 16-17 godina)

  Objavljeno 09.05.2022
  Petar Tauković

  Ovogodišnje Prvenstvo Hrvatske za kadetkinje i juniorke održano je u Slavonskom Brodu u subotu 07.5.2022. Nije prošlo ni pola godine od zadnjeg PH (2021.) a HKS je morao požuriti s održavanjem PH u 2022. iz razloga što se ovogodišnje Prvenstvo Europe održava početkom mjeseca lipnja u Republici Češkoj.

  KK Hrvatski sokol nastupio je s dvoje natjecatelja KATIJOM ŠEGAVČIĆ i FRANOM SELIGMANOM, u tri natjecateljske kategorije.

  U vrlo zahtjevnoj konkurenciji  posebice kod kadetkinja i kadeta, Katia je izborila finale u obje kategorije(kadetkinje 14-15 godina i juniorke 16-17 godina). U svojoj primarnoj kategoriji kadetkinja nije uspjela ostvariti najbolji rezultat, gdje gubi u napetom finalu od natjecateljice iz Slavonskog Broda, pa se nažalost mora pomiriti sa drugim osvojenim mjestom! Katia je skupila je snagu i energiju te nastupila također u kategoriji juniorki (protivnice starije od nje dvije do tri godine godine), ali nažalost sudci joj ne dopuštaju osvajanje zlatnog odličja jer su pobjedu dosudili protivnici s vrlo malom bodovnom razlikom. I pored svega navedenog Katia i njen trener ne gube nadu ulaska u reprezentaciju Hrvatske i nazočenja na zajedničkim vikend pripremama koje će se uskoro održati u gradu Zagrebu gdje će se okupiti najuspješniji/e kadetkinje, kadeti, juniori, juniorke, mlađi seniori i mlađe seniorke iz cijele Hrvatske.

  Katia i nadalje ostaje NAJUSPJEŠNIJA KARATAŠICA grada Osijeka i županije Osječko-Baranjske! Franov nastup na ovogodišnjem PH bio je solidan ali konkurencija je bila izuzetno velika i nije mogao ostvariti bolji rezultat i plasman.

  Čestitke Katiji !!!!!!

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Sudjelovalo je 520 mladih natjecatelja iz Slovenije, BiH i Hrvatske. Osječani su ostvarili zapažene rezultate

  16. karate Cro Cup – Katia Šegavčić i Fran Seligman dvostruko zlatni, Elena Šegavčić brončana

  16. karate Crocup ove godine održan je simpatičnom malom međimurskom mjestu Mala Subotica. Sudjelovalo je 520 mladih natjecatelja iz Slovenije, Više…

  Očekujemo 300-tinjak karatista iz svih klubova Slavonije i Baranje...

  Otvorena karate liga OBŽ u Gradskom vrtu

  U nedjelju, 10. travnja 2022. godine, u vremenskom razdoblju od 9,00 do 14,00 sati u NŠD Gradski vrt (mala dvorana) u Više…

  U zahtjevnoj konkurenciji ostvareni su odlični rezultati

  Zlato i bronca na Prvenstvu Hrvatske u katama

  U subotu 6.11.2021. u Slavonskom Brodu održano je Prvenstvo Hrvatske u disciplini kata za kategoriju od 7 do 14 godina. Za Karate Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Cilj je prikupljanje sredstava za kupnju EKG uređaja i uređaja za mjerenje tlaka koji će se donirati Klinici za pedijatriju!

  Ekonomski fakultet povodom 61. obljetnice organizira humanitarnu akciju za osječku pedijatriju

  Dubrovnik, Osijek, Zagreb, Rijeka, Čakovec, Split i Zadar u subotu u 11 sati u zajedničkom pothvatu!

  Najduža gimnastička špaga na svijetu kroz sedam gradova uključujući i Osijek!

  PK Osijek je predstavljalo 43 plivačice i plivača. Osvojeno je 7 pojedinačnih i 2 štafetne medalje

  Plivački Sova kup 2022