KULTURA

Kemija u kuhinji u doba Strossmayera

Začinite si petak 13. neobičnom degustacijom hrane i pića

Objavljeno 12.09.2019
Ivona Amidžić

Europskoj je noći istraživača cilj približiti znanost javnosti te mnogim aktivnostima progovoriti o važnosti znanosti za društvenu zajednicu, o važnosti znanstveno-istraživačkoga rada te o europskim i nacionalnim politikama u znanosti.

Projekt “Europska noć istraživača” uključuje i predaktivnost koju organizira PTF Osijek 13. rujna 2019. u dvorištu Fakulteta pod šatorom od 19 do 21 sat, a tiče se teme „Kemija u kuhinji u doba Strossmayera“ (povratak u 1884. godinu).

U aktivnost je uključena prezentacija hrane i pića iz doba Strossmayera uz adekvatan ambijent.

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Ovotjedni premijerni naslovi filmovi su koji će vas podsjetiti na važnost obitelji, iskrenog prijateljstva i pravih vrijednosti u životu i malo koga će ostaviti ravnodušnim

Kino Urania – Feel good filmski tjedan

Ovaj poseban koncert posvećen je prikupljanju sredstava za Udrugu za Down sindrom Osječko-baranjske županije i grada Osijeka, koja svojim djelovanjem pruža ključnu podršku obiteljima djece s Down sindromom

Božićna čarolija dobrote: Martin Kosovec i Zrinka Posavec pjevaju za djecu s Downovim sindromom

Na audiciju možete doći samostalno ali i kao grupa. Prethodno iskustvo nije nužno, a audicija će trajati 10ak minuta, ovisno o vašem vremenu dolaska

[AUDICIJA] U Baranji se snima film “Buše”