KULTURA

Kemija u kuhinji u doba Strossmayera

Začinite si petak 13. neobičnom degustacijom hrane i pića

Objavljeno 12.09.2019
Ivona Amidžić

Europskoj je noći istraživača cilj približiti znanost javnosti te mnogim aktivnostima progovoriti o važnosti znanosti za društvenu zajednicu, o važnosti znanstveno-istraživačkoga rada te o europskim i nacionalnim politikama u znanosti.

Projekt “Europska noć istraživača” uključuje i predaktivnost koju organizira PTF Osijek 13. rujna 2019. u dvorištu Fakulteta pod šatorom od 19 do 21 sat, a tiče se teme „Kemija u kuhinji u doba Strossmayera“ (povratak u 1884. godinu).

U aktivnost je uključena prezentacija hrane i pića iz doba Strossmayera uz adekvatan ambijent.

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Trotjedni filmski program, od 18. prosinca do 7. siječnja, donosi najbogatiji i najiščekivaniji program godine — program koji slavi film, publiku i zajedničke trenutke u dvorani

Kino Urania – Avatar se vraća. Spužva Bob stiže. Blagdani u Kinu Urania počinju

Ovaj jedinstveni dan Sv. Stjepana spojit će energiju i glazbu jednog od najkarizmatičnijih izvođača domaće scene u Stjepkovo!

Koncertno slavlje Kandžije drugog dana Božića u klubu Oxygen

Izložba Atelje+ otvara prostor za novo iskustvo skulpture, na razmeđi tradicije, osobne povijesti i suvremenih umjetničkih praksi

Osječka kiparica Josipa Stojanović izlaže u Galeriji Kulturnog centra