KULTURA

Kemija u kuhinji u doba Strossmayera

Začinite si petak 13. neobičnom degustacijom hrane i pića

Objavljeno 12.09.2019
Ivona Amidžić

Europskoj je noći istraživača cilj približiti znanost javnosti te mnogim aktivnostima progovoriti o važnosti znanosti za društvenu zajednicu, o važnosti znanstveno-istraživačkoga rada te o europskim i nacionalnim politikama u znanosti.

Projekt “Europska noć istraživača” uključuje i predaktivnost koju organizira PTF Osijek 13. rujna 2019. u dvorištu Fakulteta pod šatorom od 19 do 21 sat, a tiče se teme „Kemija u kuhinji u doba Strossmayera“ (povratak u 1884. godinu).

U aktivnost je uključena prezentacija hrane i pića iz doba Strossmayera uz adekvatan ambijent.

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Treće izdanje donosi novo glazbeno poglavlje - uz temeljne blues i rock korijene, festival ove godine obogaćuju jazz i soul nijanse

#DravaBlues – 3. osječki rock-blues festival 2025.

Osječka udruga Koturaljke i Valpovačka udruga Revolution udružuju snage i 13. prosinca 2025. donose koncert koji će obilježiti kraj godine

Smoke Mardeljano dolazi u Osijek — Koturaljke x Revolution u Clubu Epic

Radionica povezuje književnost i likovnu umjetnost kroz razgovor, interpretaciju i stvaranje

Tematska književna radionica – “Od teksta do crteža: radionica izrade ilustracija”