KULTURA

Kemija u kuhinji u doba Strossmayera

Začinite si petak 13. neobičnom degustacijom hrane i pića

Objavljeno 12.09.2019
Ivona Amidžić

Europskoj je noći istraživača cilj približiti znanost javnosti te mnogim aktivnostima progovoriti o važnosti znanosti za društvenu zajednicu, o važnosti znanstveno-istraživačkoga rada te o europskim i nacionalnim politikama u znanosti.

Projekt “Europska noć istraživača” uključuje i predaktivnost koju organizira PTF Osijek 13. rujna 2019. u dvorištu Fakulteta pod šatorom od 19 do 21 sat, a tiče se teme „Kemija u kuhinji u doba Strossmayera“ (povratak u 1884. godinu).

U aktivnost je uključena prezentacija hrane i pića iz doba Strossmayera uz adekvatan ambijent.

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Radi se o prikupljanju novca za plaćanje vozačkih ispita štićenicima doma

(VIDEO) OsijekNews TV – Humanitarni koncert za dječji dom Klasje

Nakon održanog koncerta u Vikarijatu uslijedit će prigodni razgovor s glazbenicima u organizaciji Glazbene mladeži Osijek

Koncert kubanskog ansambla Ars longa u osječkom Vikarijatu

Radi se o jednoj od vrhunskih dječjih priča – predstavi pod nazivom Vitez bez konja

Dječje kazalište Branka Mihaljevića izvodi predstavu u Portanovi