KULTURA

Kemija u kuhinji u doba Strossmayera

Začinite si petak 13. neobičnom degustacijom hrane i pića

Objavljeno 12.09.2019
Ivona Amidžić

Europskoj je noći istraživača cilj približiti znanost javnosti te mnogim aktivnostima progovoriti o važnosti znanosti za društvenu zajednicu, o važnosti znanstveno-istraživačkoga rada te o europskim i nacionalnim politikama u znanosti.

Projekt “Europska noć istraživača” uključuje i predaktivnost koju organizira PTF Osijek 13. rujna 2019. u dvorištu Fakulteta pod šatorom od 19 do 21 sat, a tiče se teme „Kemija u kuhinji u doba Strossmayera“ (povratak u 1884. godinu).

U aktivnost je uključena prezentacija hrane i pića iz doba Strossmayera uz adekvatan ambijent.

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Festivalski video najavljuje novo izdanje, u prodaji early, early, early bird ulaznice ;)

FERRAGOSTO JAM 13 (5.-9. 8. 2020.) NAJAVA, ULAZNICE

Narodni običaji i proslave na kojima sudionici nose bajkovite, ponekad strašne maske poput onih u pohodu bušara...

Doktori za baštinu: likovna radionica Maske i običaji (19.10. u 11.00) PRIJAVA

Radionica je namijenjena djeci osnovnoškolskog uzrasta

Mali prijatelji muzeja (19.10. u 13.30)