KULTURA

Kemija u kuhinji u doba Strossmayera

Začinite si petak 13. neobičnom degustacijom hrane i pića

Objavljeno 12.09.2019
Ivona Amidžić

Europskoj je noći istraživača cilj približiti znanost javnosti te mnogim aktivnostima progovoriti o važnosti znanosti za društvenu zajednicu, o važnosti znanstveno-istraživačkoga rada te o europskim i nacionalnim politikama u znanosti.

Projekt “Europska noć istraživača” uključuje i predaktivnost koju organizira PTF Osijek 13. rujna 2019. u dvorištu Fakulteta pod šatorom od 19 do 21 sat, a tiče se teme „Kemija u kuhinji u doba Strossmayera“ (povratak u 1884. godinu).

U aktivnost je uključena prezentacija hrane i pića iz doba Strossmayera uz adekvatan ambijent.

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Petak na OLJK-u završava ljetnom filmskom večeri koju priprema Savjet mladih Grada Osijeka i Savjet mladih Osječko-baranjske županije

Petak na OLJK-u donosi Čuvare priča, okrugli stol HDLU-a, Potpune strance i projekciju filmova

Autorica je članica Reda vitezova Ružice grada, gdje je službena fotografkinja te iz čijih viteških igara crpi veliku inspiraciju za svoje fotografije...

Izložba fotografija “Ljepota zaustavljena u vremenu”

"U parteru i na tribini drži se propisani razmak, na ulazu se provodi dezinfekcija ruku, svatko od posjetitelja dobije zaštitnu masku"

Rade Šerbedžije velikim koncertom otvorio 20. Osječko ljeto kulture