KULTURA

Kerovi u kinu Urania

Predstava “KEROVI“ urnebesna je komedija, koja je u kratkom razdoblju osvojila mnogobrojne nagrade na festivalima

Objavljeno 02.04.2019
Tamara Lemajić

Predstava “KEROVI“ urnebesna je komedija, koja je u kratkom razdoblju osvojila mnogobrojne nagrade na festivalima, a čija je najveća nagrada i priznanje – dva sata neprekidnog smijeha do suza gdje god je predstava do sada odigrana.

Glumci – Aleksandar Srećković Kubura i Srđan Timarov obiluju spretnim glumačkim umijećem, a predstava je u stalnoj komunikaciji i interakciji s publikom.

Neobičnost ove kazališne priče je što po prvi put možemo čuti monologe, i to 14 različitih pasmina pasa. Neki od tih monologa su najizvođeniji monolozi na prijemnim ispitima prestižnih kazališnih akademija.

Gledajući predstavu, gledatelj po prvi put ima priliku na originalan način saznati što to psi misle o nama – ljudima, pričajući o ljubavi, prijateljstvu i odanosti. Također, shvatit ćemo za što nas psi optužuju te kako mi ljudi zloupotrebljavamo njihovu dobrotu, lojalnost i vjernost.

Najveći uspjeh glumaca iz predstave „Kerovi“ je što je predstava postala omiljena svakom gledatelju, što će vas istovremeno nasmijati, rasplakati i natjerati da se zapitate kakvi smo „ljudi“ svom kućnom ljubimcu.

Ovo je druga izvedba predstave „Kerovi“ u osječkom kinu Urania, a prva je bila rasprodana neposredno nakon objave.
Predstava „Kerovi“ nastala je prema tekstu „The Dog Logs“ australskog redatelja i glumca Christophera J. Johnsona. Redatelj predstave je Erol Kadić čijih je već nekoliko predstava izvedeno u rasprodanoj dvorani kina Urania u Osijeku.

Predstavu “Kerovi” u kinu Urania možete pogledati dana 7.3.2019. i 5.4.2019. s početkom u 20 sati.
Ulaznice po cijeni od 70 kn možete rezervirati putem:
– maila: info@kinematografi-osijek.hr i ulaznice@kinematografi-osijek.hr,
– telefonskog broja Uprave 205 501 (pon-pet od 9:00-16:30 sati) ili broj blagajne kina Urania 205 507 (svaki dan od 16:30-23:00 sata)
– našeg Facebook profila Kinematografi Osijek i grupe Kinematografi Osijek.

 

Foto: Kino Urania & Kinematografi Osijek

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Najbolji splitski stand up komičari po prvi put dolaze u Osijek!

Osijek: Dalmatinska stand-up comedy večer

Najbolji splitski stand up komičari po prvi put dolaze u Osijek! Do sada su punili klupske prostore po Splitu, dvorane Više…

Na komičan način obrađuje temu koja je vrlo aktualna u današnjem društvu...

Komična predstava “Brak za ručak, ručak za seks”

Kino Urania vas poziva vas na predstavu Brak za ručak, ručak za seks, autora Stanka Holcera, koja na komičan način obrađuje temu Više…

Na programu je ove godine šest vrsnih naslova – dva klasika, dva suvremena naslova te po jedan dokumentarni i nagrađivani animirani

Rendez-vous au cinema – peti put u kinu Urania!

Od 12. do 25. rujna u kinu Urania će se zavrtjeti Rendez-vous au cinéma, program probranih ostvarenja klasične i suvremene francuske Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Najbolji splitski stand up komičari po prvi put dolaze u Osijek!

Osijek: Dalmatinska stand-up comedy večer

Začinite si petak 13. neobičnom degustacijom hrane i pića

Kemija u kuhinji u doba Strossmayera