KULTURA

Kinematografi Osijek – U beskraj i onkraj!

U kinu Urania nas očekuju sami specijaliteti! Premijera filma "priča o mojoj ženi", u režiji Disney i Pixar studija, film "Svjetlosni", Maverick, nastavak Jurskog svijeta: Carstvo

Objavljeno 15.06.2022
Petar Tauković

Svjetlosni je nova priča studija Disney i Pixar o nastanku Buzza Svjetlosnog, svemirskog rendžera iz popularne franšize Priča o igračkama. Radnja filma istražuje priču o podrijetlu poznatog nam astronauta i njegov napredak kako bi postao kapetan Jedinice za zaštitu svemira – Space Rangersa, posvećene borbi protiv zlog cara Zurga. Nakon što je zajedno sa svojim zapovjednikom i posadom ostao na neprijateljskom planetu udaljenom 4,2 milijuna svjetlosnih godina od Zemlje, Buzz pokušava pronaći put kući kroz prostor i vrijeme, pridružuje mu se grupa ambicioznih novaka i njegov šarmantni robot, mačka Soks. Stvar se zakomplicira kada se pojavi najveća prijetnja misiji – Zurga i impozantne vojske nemilosrdnih robota.

Prvi dio dokumentarnog filma DGO osječkog autora Hrvoja Petrovića ponovno će biti prikazan u kinu Urania u četvrtak 16.6.2022. s početkom u 19:00h. Nakon prethodne dvije projekcije, ovo će biti posljednja kino projekcija prvog dijela filma na velikom platnu, a svi zainteresirani gledatelji svoje ulaznice u iznosu od 30,00 kn mogu kupiti svakim danom od 17h do 21h. na blagajni kina Urania.

Premijerno u novom tjednu na program Kino kluba stiže romantična drama Priča o mojoj ženi – adaptacija istoimenog romana mađarskog autora Milana Fusta iz 1942. godine. Sama priča, varijacija na legendu o Letećem Holandezu, radnjom je smještena u dvadesete godine prošlog stoljeća. U njoj se brodski kapetan Jakop Storr u lokalnom kafiću s prijateljem okladi da će oženiti prvu ženu koja će ući u bar… a tada ulazi mlada Lizzy.

Ne propustite pogledati novi sinkronizirani crtić Odvažna Iva i skriveno blago Maglograda, nastavak Jurskog svijeta: Carstvo i novi Top Gun-a u kojemu Tom Cruise ponavlja ulogu “Mavericka”. Nastavljamo i s projekcijama Suvremeni domaći film: dokumentarni film Tvornice radnicima i nogometna akcijska komediju Divljaci u Kino klubu.

Makedonski gitaristički virtuoz Vlatko Stefanovski i njegov kolega Miroslav Tadić, jedan od najboljih svjetskih gitarista, udružit će snage pred osječkom publikom te je počastiti svojim već svjetskim poznatim izvedbama flamenca, rock-a, bluesa, jazz-a i etno glazbe u kombinaciji s tradicionalnom makedonskom glazbom 23. lipnja, u našem kinu Urania u 20 h (ulaznica 190 kn). Virtuozni gitaristi sa svjetski priznatim statusom jamče nezaboravne gitarske koncerte, strastvenu energiju i ugodno druženje, pa svakako dođite i dobro se zabavite.

Ulaznice je potrebno unaprijed rezervirati:

➡ 031 205 501 – Uprava (pon-pet od 9:00-17:00 sati)

➡ 031 205 507 – Blagajna kina (svaki dan od 17:30:-21:30 sati)

➡ inbox poruka u Kino Urania & Kinematografi Osijek.

Proslavite rođendan u Uraniji i provjerite zašto svi kažu da su kod nas najbolje zabave. Posebne pogodnosti i povoljnije cijene možete iskoristiti uz studentsku i umirovljeničku iskaznicu te na dječjim matinejama i obiteljskim srijedama (cijena ulaznice 25 kn), uz grupne popuste (cijena ulaznice 20 kn za grupe od minimalno 10 osoba) i poklon vouchere (10 ulaznica za 200 kn). Detaljni cjenik ulaznica možete pročitati na LINKU.

Program Kina Urania 16.6.-22.6.2022 by OsijekNews on Scribd

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black

U režiji Sama Taylor-Johnsona, glazbena biografija Back to Black prati život i glazbu Amy Winehouse (Marisa Abel) kroz njezino putovanje Više…

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! Počinjemo već u četvrtak kada nam se u goste vraća Kazalište Planet Više…

Kviz će biti moguće pratiti na hrvatskom, ali i engleskom jeziku, uživo ili online putem Google obrasca. U uskrsnom filmskom tjednu premijerno na film kina Urania stižu i 2 nova naslova

Filmski kviz kao poklon za Uskrs

Uoči Uskrsa, Urania vas poziva na 2. po redu Cinema4YOU(th) filmski kviz, koji će se održati u Kino klubu kina Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Posjetitelji koncerta su dugotrajnim pljeskom nagradili sve izvođače, a zbor je zajedno sa svim nazočnima otpjevao skladbu Gospodin slavno uskrsnu

Uskrsni koncert Pjevačkoga društva sv. Josipa Osijek

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova