KULTURA

Kino Urania – Filmski ulazak u Novu godinu

Na Silvestrovo i Novu godinu (nedjelja 31. prosinca 2023. i ponedjeljak 1. siječnja 2024.) kino Urania neće raditi, a projekcije se ta 2 dana neće održavati.

Objavljeno 28.12.2023
Darija Kovačić

U novom filmskom tjednu stiže biografski film nastao prema knjizi Brocka Yatesa “Enzo Ferrari – The Man and the Machine” o talijanskom proizvođaču trkaćih automobila i poduzetniku Enzu Ferrari te njegovim profesionalnim i osobnim borbama tijekom 1957. godine, redatelja i koscenarista Michaela Manna, jednog od najznačajninih redatelja današnjice i sa Adamom Driverom u glavnoj ulozi.

Koga pozivamo u pomoć kada misteriozni super-zlikovac prekrije džunglu ružičastom pjenom koja eksplodira pri dodiru s vodom? Ekipu iz džungle 2 naravno! Manje od mjesec dana prije sezone kiša, utrka s vremenom je počela. Od Sjevernog pola do Dalekog istoka, prelazeći planine, pustinje i oceane, naši junaci će daleko od svoje omiljene džungle morati napraviti Svjetsku turneju u potrazi za protuotrovom!

Na Silvestrovo i Novu godinu (nedjelja 31. prosinca 2023. i ponedjeljak 1. siječnja 2024.) kino Urania neće raditi, a projekcije se ta 2 dana neće održavati.

Neka vam nova godina bude ispunjena zdravljem, veseljem, uspjehom, ljubavlju… i naravno dobrim predstavama, koncertima i filmovima.

Ne propustite pogledati ni obiteljsku sinkroniziranu avanturu Medino božićno čudo, nastavak najuspješnijeg DC filma svih vremena Aquaman i izgubljeno kraljevstvo,  pobjednika festivala u Cannesu i dobitnika glavne nagrade Europske filmske akademije Anatomija pada i biografsku romantičnu dramu Jeanne du Barry.

Program kina Urania 28.12.2023.-3.1.2024 by OsijekNews on Scribd

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Doznati ćemo "Tko je ovdje lud" zašto netko ima a "Nit' ora nit' kopa"... u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stižu i 2 nova filmska naslova

Ponovno pitamo: Tko je ovdje lud?

Četvrtak 29. veljače u kinu Urania neće biti poseban samo zbog datuma. Na taj dan će ponovno ugostiti Kazalište Planet Više…

U novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stižu i 3 nova filmska naslova. Ožujak i početak travnja u kino Urania donose 4 nove stand up komedije!

U ožujku 4 nove predstave u kinu Urania

Ožujak i početak travnja u kino Urania donose 4 nove stand up komedije! Najnoviji stand up show jednog od začetnika Više…

Redatelj i članovi filmske ekipe prisustvovat će premijeri koja će biti održana u Kinu Urania 9. veljače u 19.30 sati

Osječka premijera trilera Igora Mirkovića “Slatka Simona”

Osječka premijera dugometražnog igranog filma „Slatka Simona scenarista i redatelja Igora Mirkovića bit će održana u Kinu Urania u petak Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Susret ugode će voditi Vlado Pest, veliki zaljubljenik u priče grada Osijeka. Gospodin Pest spaja već duži niz godina, u suradnji s Muzejom Slavonije posjetitelje s raznolikim temama o gradu, kulturi i životu.

Susret ugode u društvu Damira Doležala

Doznati ćemo "Tko je ovdje lud" zašto netko ima a "Nit' ora nit' kopa"... u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stižu i 2 nova filmska naslova

Ponovno pitamo: Tko je ovdje lud?

Tonino Baliardo jedan je od osnivača i vođa Gipsy Kingsa, ali prije svega virtuoz na gitari i svjetski priznat skladatelj. Skladao je i producirao najveće hitove grupe kao što su Bamboleo i Djobi Djoba, a bavi se i skladanjem filmske glazbe.  

Gypsy Kings ft. Tonino Baliardo ove godine u Lisinskom