KULTURA

Kino Urania – Izvrsni filmski naslovi za ulazak u Novu godinu

Gameri, jeste spremni? S Novom godinom Kino klub kina Urania pretvara se u VR Game Room a očekuje nas i Aleks Curać Šarić s odličnim stand Up-om "Nema. Na. Čemu"

Objavljeno 28.12.2022
Matija Ivanković

Blagdansko razdoblje se nastavlja u veselom filmskom duhu, s novim premijernim naslovom u omiljenom vam kinu Urania. Na program stiže sinkronizirana igrano-animirana glazbena avantura Lil, Lil, krokodil, temeljena na književnom serijalu Bernarda Wabera, koja će oživjeti omiljenog raspjevanog krokodila Lila (Shawn Mendes).

Na Silvestrovo u subotu 31. prosinca 2022. te na Novu godinu u nedjelju 1.1.2023. kino Urania neće raditi.

Neka vam nova godina bude ispunjena zdravljem, veseljem, uspjehom, ljubavlju… i naravno dobrim predstavama, koncertima i filmovima.

Gameri, jeste spremni? S Novom godinom Kino klub kina Urania pretvara se u VR Game Room. Isprobajte najpopularnije VR igrice poput SuperHot, Beat Saber i sl., otputujte u svemir, budite na pozornici na koncertu omiljenog benda, posjetite neku stranu zemlju, istražite piramide ili koju zanimljivu 3D animaciju ili pak skočite padobranom i istražite tajne morskih dubina. Čuda se skrivaju u VR svijetu – otkrijte ih!

Ne propustite pogledati ni sinkronizirane crtić Mačak u čizmama: Posljednja želja, biografiju Whitney Houston I Wanna Dance with Somebody, najnoviji kino spektakl Avatar: Put vode, dok na programu Kino kluba ostaju njemačka biografska drama Krivotvoritelj i napeti triler Mona Lisa i krvavi mjesec.

Poznat je i novi datum prvog stand up comedy showa u novoj godini! U četvrtak 2.2. s početkom u 19 h u Uraniju se ponovno vraća poznati Lajnap-ovac Aleks Curać Šarić. Nema. Na. Čemu. Da, tako se zove njegov najnoviji, 6. po redu stand up materijal u kojemu nas prenosi sve što je naučio u životu, a zna da će nam trebati. „Od toga kako odgojiti tuđu djecu pa do kako ne istući tu istu djecu kada tvoje metode odgoja ne uspiju. Kako biti sretan što si singl, a još sretniji kada to pričaš nekome tko je u vezi. Kako vjerovati u sve ovo i ignorirati znakove da si potpuno u krivu.“

 

Program kina Urania 29.12.2022-4.1.2023 by OsijekNews on Scribd

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Novi filmovi u filmskom tjednu, VR game room, Stand up nastupi... kino Urania je i dalje najbolji izbor za uživanje u filmskoj umjetnosti i odličnim stand up večerima!

Urania – Raj za ljubitelje umjetničkih filmova

Rijetko kada se dogodi da u jednom tjednu istovremeno u ponudi u kinu imaju ovako artistički vrijedne filmove. Drama o Više…

Stand up-ovac Lajnap-ovac Aleks Curać Šarić, Neša Bridžis sa svojim novim materijalom, nova tri filmska naslova, kino Urania će biti jako zanimljiva slijedećih sedam dana

Kino Urania – Povratnički tour de force Brendana Frasera

Ovoga ljeta Brendan Fraser je nakon premijere filma Kit na 79. Festivalu u Veneciji suznih očiju zahvalio publici koja ga Više…

Višestruko nagrađivani Steven Spielberg, jedan od najznačajnijih redatelja u povijesti kinematografije, nakon ekranizacija svih mogućih priča, od fantastičnih avantura do ozbiljnih ratnih filmova, napokon je snimio film o sebi

Spielbergovo ljubavno pismo kinematografiji

Sjećate li se prvog filma koji ste pogledali u kinu? A osjećaja koje ste u tome trenutku proživjeli? Upravo u Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Dvorana se prema riječima gradonačelnika Radića namjerava dovršiti do konca 2024. godine. Dvorana će imati 417 sjedećih mjesta, nakon koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog bit će i najveća u Hrvatskoj.

Osječki gradonačelnik Radić i ministrica kulture Obuljen Koržinek najavili završetak Koncertne dvorane i održavanje Panonskog festivala knjige

Novi filmovi u filmskom tjednu, VR game room, Stand up nastupi... kino Urania je i dalje najbolji izbor za uživanje u filmskoj umjetnosti i odličnim stand up večerima!

Urania – Raj za ljubitelje umjetničkih filmova

Kao najveći nacionalni muzej općeg tipa, smješten u baroknoj osječkoj Tvrđi, Muzej Slavonije je omiljeno mjesto susreta brojnim posjetiteljima. Kultura, i u malim dozama, utječe na povećanje razine hormona sreće, a nove spoznaje nadopunjuju naše životno znanje.

Noć muzeja u muzeju Slavonije