KULTURA

Kino Urania – Izvrsni filmski naslovi za ulazak u Novu godinu

Gameri, jeste spremni? S Novom godinom Kino klub kina Urania pretvara se u VR Game Room a očekuje nas i Aleks Curać Šarić s odličnim stand Up-om "Nema. Na. Čemu"

Objavljeno 28.12.2022
Matija Ivanković

Blagdansko razdoblje se nastavlja u veselom filmskom duhu, s novim premijernim naslovom u omiljenom vam kinu Urania. Na program stiže sinkronizirana igrano-animirana glazbena avantura Lil, Lil, krokodil, temeljena na književnom serijalu Bernarda Wabera, koja će oživjeti omiljenog raspjevanog krokodila Lila (Shawn Mendes).

Na Silvestrovo u subotu 31. prosinca 2022. te na Novu godinu u nedjelju 1.1.2023. kino Urania neće raditi.

Neka vam nova godina bude ispunjena zdravljem, veseljem, uspjehom, ljubavlju… i naravno dobrim predstavama, koncertima i filmovima.

Gameri, jeste spremni? S Novom godinom Kino klub kina Urania pretvara se u VR Game Room. Isprobajte najpopularnije VR igrice poput SuperHot, Beat Saber i sl., otputujte u svemir, budite na pozornici na koncertu omiljenog benda, posjetite neku stranu zemlju, istražite piramide ili koju zanimljivu 3D animaciju ili pak skočite padobranom i istražite tajne morskih dubina. Čuda se skrivaju u VR svijetu – otkrijte ih!

Ne propustite pogledati ni sinkronizirane crtić Mačak u čizmama: Posljednja želja, biografiju Whitney Houston I Wanna Dance with Somebody, najnoviji kino spektakl Avatar: Put vode, dok na programu Kino kluba ostaju njemačka biografska drama Krivotvoritelj i napeti triler Mona Lisa i krvavi mjesec.

Poznat je i novi datum prvog stand up comedy showa u novoj godini! U četvrtak 2.2. s početkom u 19 h u Uraniju se ponovno vraća poznati Lajnap-ovac Aleks Curać Šarić. Nema. Na. Čemu. Da, tako se zove njegov najnoviji, 6. po redu stand up materijal u kojemu nas prenosi sve što je naučio u životu, a zna da će nam trebati. „Od toga kako odgojiti tuđu djecu pa do kako ne istući tu istu djecu kada tvoje metode odgoja ne uspiju. Kako biti sretan što si singl, a još sretniji kada to pričaš nekome tko je u vezi. Kako vjerovati u sve ovo i ignorirati znakove da si potpuno u krivu.“

 

Program kina Urania 29.12.2022-4.1.2023 by OsijekNews on Scribd

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black

U režiji Sama Taylor-Johnsona, glazbena biografija Back to Black prati život i glazbu Amy Winehouse (Marisa Abel) kroz njezino putovanje Više…

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! Počinjemo već u četvrtak kada nam se u goste vraća Kazalište Planet Više…

Kviz će biti moguće pratiti na hrvatskom, ali i engleskom jeziku, uživo ili online putem Google obrasca. U uskrsnom filmskom tjednu premijerno na film kina Urania stižu i 2 nova naslova

Filmski kviz kao poklon za Uskrs

Uoči Uskrsa, Urania vas poziva na 2. po redu Cinema4YOU(th) filmski kviz, koji će se održati u Kino klubu kina Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Posjetitelji koncerta su dugotrajnim pljeskom nagradili sve izvođače, a zbor je zajedno sa svim nazočnima otpjevao skladbu Gospodin slavno uskrsnu

Uskrsni koncert Pjevačkoga društva sv. Josipa Osijek

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova