KULTURA

Kino Urania – Štampar + Poznanović = dobitna kombinacija

U novom filmskom tjednu premijerno možete pogledati novi Marvelov nastavak o superjunaku Ant-Manu, Ana Poznanović opet dolazi, Vlatko Štampar i njegova "bolja polovica". Trokut tuge je ponovno u programu!

Objavljeno 15.02.2023
Matija Ivanković

Kažu da smijeh liječi, stoga su vam u kinu Urania vam pripremili čak 2 predstave u jednom filmskom tjednu. Omiljena Ana Poznanović ponovno dolazi sa novom komedijom „Muškarci i druge životinje“ u kojoj će nastaviti pričati o svemu što bi (prema riječima njene bake) žena trebala prešutjeti ako se planira udavati. Predstava je na rasporedu u četvrtak 16.2. u 19:00 h i humanitarnog je karaktera: prihod od ulaznica će Urania donirati Udruzi Pobjede za pse iz Azila u Nemetinu.

„Dobro ili zlo? Materijalno ili duhovno? Kakvi smo kad smo sami? I kakvi smo pred drugima. Show o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori. I zašto je toliko prokleto teško ne buljiti u nudista?“ Odgovore na ta i još brojna pitanja saznajte od Vlatka Štampara u utorak 21.2. u 19:00 hBolja polovica.

U novom filmskom tjednu premijerno možete pogledati novi Marvelov nastavak o superjunaku Ant-Manu.

Partneri superjunaci Ant-Man i Wasp vraćaju se kako bi nastavili uzbudljive pustolovine u novom nastavku sage Kvantumanija. Ovaj put istražuju Kvantno carstvo u kojem komuniciraju s neobičnim stvorenjima i upuštaju se u avanturu koja nadilazi granice onoga što su mislili moguće.

Zbog velikog interesa na program se vraća i Trokut tuge koji ima 3 nominacije za Oscara: za najbolji film, za najboljeg redatelja i za najbolji originalni scenarij. Film je proglašen najboljim filmom 2022. godine na dodijeli Europske filmske nagrade (EFA): europskog Oscara osvojio je u kategorijama najbolji scenarist i redatelj, a nagrađen je i Osječanin Zlatko Kićo Burić kao najbolji glumac.

Ne propustite pogledati ni sinkronizirane filmove Nikica u potrazi za blagom i Neustrašiva njuška, nove avanture Asterixa i Obelixa Srednje kraljevstvo, And the Oscar Goes To naslove Duhovi otoka, Poslije sunca i Sve u isto vrijeme, komičnu dramu Čovjek zvan Otto (Tom Hanks), dok na programu Kino kluba ostaje i dokumentarna priča o ovisnicima Kako spasiti mrtvog prijatelja.

Početak ožujka u kinu Urania u znaku je ženskih filmova i ciklusa (O)ženi. Ove godine premijerno gledateljima nudimo 5 izvrsnih naslova: Nemir, Korzet, Ženski odgovor, Svitanje u Kalkuti i Aline: Glas ljubavi, a više o svemu moći ćete pročitati u narednim newsletterima.

U kinu Urania nastavljaju i s VR Game Room-om, gdje možete istražiti VR svijet pomoću njihovih Occulus Quest naočala te isprobati neke od najpopularnijih VR igrica.

U ponedjeljak 27.2. u 19:00 h u kino Urania se vraća Neša Bridžis s novim materijalom „The Best Of vol. 2“. Tijekom svoje 30-ogodišnje karijere vrlo je teško izdvojiti najbolje u samo 90 minuta, ovoga puta Neša Bridžis pripremio je za vas novu kompilaciju svojih najboljih skečeva iz svojih 7 predstava.

ULAZNICE su u prodaji na blagajni kina Urania radnim danima u vremenu od 12:00- 21:30 sati, a vikendom od 10:30-12:00 sati i od 16:30-21:30 sati. Za ostale informacije ih možete kontaktirati:

➡ 031 205 501 – Uprava (pon-pet od 9:00-17:00 sati)
➡ 031 205 507 – Blagajna kina (svaki dan od 17:30:-21:30 sati)
➡ inbox poruka na Facebooku ili Instagramu kina Urania.

Proslavite rođendan u Uraniji ili isprobajte nove VR naočale i provjerite zašto svi kažu da su kod njih najbolje zabave. Posebne pogodnosti i povoljnije cijene možete iskoristiti uz studentsku i umirovljeničku iskaznicu te na dječjim matinejama i obiteljskim srijedama, uz grupne popuste i poklon vouchere . Detaljni cjenik ulaznica možete pročitati na LINKU.

Program Kina Urania 16.2.-22.2.2023 by OsijekNews on Scribd

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black

U režiji Sama Taylor-Johnsona, glazbena biografija Back to Black prati život i glazbu Amy Winehouse (Marisa Abel) kroz njezino putovanje Više…

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! Počinjemo već u četvrtak kada nam se u goste vraća Kazalište Planet Više…

Kviz će biti moguće pratiti na hrvatskom, ali i engleskom jeziku, uživo ili online putem Google obrasca. U uskrsnom filmskom tjednu premijerno na film kina Urania stižu i 2 nova naslova

Filmski kviz kao poklon za Uskrs

Uoči Uskrsa, Urania vas poziva na 2. po redu Cinema4YOU(th) filmski kviz, koji će se održati u Kino klubu kina Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Noć knjige je manifestacija pokrenuta 2012. godine s ciljem da se kroz jedinstvenu manifestaciju potakne kultura čitanja i uvažavanja knjige kao civilizacijskog i kulturnog dosega, te da poticaj razgovoru o statusu i važnosti knjige u suvremenom društvu

[NAJAVA] Noć knjige u Muzeju Slavonije

Posjetitelji koncerta su dugotrajnim pljeskom nagradili sve izvođače, a zbor je zajedno sa svim nazočnima otpjevao skladbu Gospodin slavno uskrsnu

Uskrsni koncert Pjevačkoga društva sv. Josipa Osijek

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black