SPORT

KK Mursa Osijek postala KK Mursa Vrijednosnice Osijek

Ovim ugovorom obuhvaćena je suradnja u slijedeće tri godine na financijskom, logističkom i sportskom planu oba kluba

  Objavljeno 10.08.2019
  Alan Srčnik

  Na konferenciji za novinare u VIP salonu dvorane Gradski Vrt potpisan je ugovor o suradnji klubova KK Vrijednosnice Osijek i KK Mursa Osijek.

  Ovim ugovorom obuhvaćena je suradnja u slijedeće tri godine na financijskom, logističkom i sportskom planu oba kluba, oba kluba će zadržati svoj pravni i sportski legitimitet, a odlučeno je da osječki ženski košarkaški klub od danas nosi ime

  KK MURSA VRIJEDNOSNICE OSIJEK

  Zrinko Zvocak, Predsjednik KK Mursa Vrijednosnice Osijek: košarkaški klubovi Vrijednosnice Osijek i Mursa Osijek potpisuju ugovor o partnerstvu, koji će obuhvatiti više stavaka: financije, logistika i sportski dio. Oduševio nas je nedavni kontakt Vrijednosnica Osijek, te ponuda za partnerstvo i sponzorstvo. Mi u Mursi doživljavamo ovu suradnju kao veliku stvar za našu budućnost, u naredne tri godine riješili smo glavna pitanja koja su nas tištila. Znate da smo nakon devet godina prošle sezone postali ponovno prvoligaš, no nakon niza problema izgubili smo taj status, te je ovo dobar način da uz sinergiju sa ovako jakim sponzorom, ponovno ostvarimo povratak u prvu ligu.

  Renato Martinko, direktor KK Vrijednosnice Osijek: suradnja sa KK Mursa nametnula nam se kao jedan normalan i prirodan slijed. Mursa ima tradiciju, stabilnost i vrijedne ljude u klubu koji skrbe i puno ulažu u vlastitu igračku bazu. Kako pratimo sva sportska događanja na području grada Osijeka, Osječko Baranjske Županije i šire, mislimo da Mursi nedostaje samo malo pomoći da bi ostvarila svoje ambicije. Grad Osijek, i cijela Slavonija i Baranja zaslužuju ženskog košarkaškog prvoligaša, želimo dati doprinos i pripomoći ljudima koji vode Mursu da svoj rad kapitaliziraju na način postanu stabilan košarkaški prvoligaš.

  Dražen Dogan, glavni tajnik Zajednice Sportova Grada Osijeka: ovo je projekt koji može biti primjer i ostalim sportovima u gradu Osijeku, Zajednica je tu svakako da podrži ovakve dobre i hvale vrijedne projekte. Kroz svoje programe ćemo također poduprijeti ovu suradnju jer smatram da trebaju biti primjer i ostalim sportovima. Mislim da su oba kluba stabilizirani i organizirani na najvišem nivou, a mogu slobodno reći da sve do Zagreba nemamo ovako posložene i uređene klubove, te još jednom ponavljam da će imati našu punu potporu.

  Zvonko Milas, Predsjednik Košarkaškog Saveza Osječko Baranjske Županije: košarkaška obitelj Hrvatske i naše Slavonije i Baranje nema baš neke osobite rezultate u poslijednje vrijeme, svi se težimo vratiti na staze stare slave. Smatram da nam najviše nedostaje dobrih odnosa i suradnje, a ovaj sporazum u našoj maloj Županijskoj obitelji je pokazatelj dobrih odnosa i put ka uspjehu. Sa pozicije Županijskog Košarkaškog Saveza dobit će maksimalnu potporu i želim klubovima sreću i uspjeh u provedbi ovog sporazuma.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Predkadeti KK Vrijednosnice Osijek svrstali su se u 10 najboljih klubova pretkadeta u Hrvatskoj :D

  Mladi Brokeri se kvalificirali u Jedinstvenu predkadetsku ligu

  Finalnom utakmicom i pobjedom protiv ”KK Slavonski Brod 1946”, predkadeti KK Vrijednosnice Osijek dokazali su da su najbolja ekipa Slavonije Više…

  Nova pobjeda mladih Brokera u gradskom derbiju

  Utakmica juniorskog prvenstva Slavonije i Baranje

  Sinoć je u dvorani Jug odigrana utakmica juniorskog prvenstva Slavonije i Baranje između KK Vrijednosnice Osijek – KA Osijek. Mladi Više…

  Prvo poluvrijeme utakmice završava rezultatom 51:44, no samo nekoliko minuta nakon odmora zabijenom tricom Antonia Jordana Brokeri se približavaju na rezultat 64:62.

  5. kolo HTPL: KK Dubrava Furnir – KK Vrijednosnice Osijek

  Sinoć je u Zagrebu odigrano 5. kolo HTPL u kojem su Brokeri pobjedili Dubravu. KK Dubrava Furnir – KK Vrijednosnice Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Titula jesenskih prvakinja je vraćena u Osijek, a "zečice" su zadržale maksimalni učinak u Prvoj ligi

  ŽNK Osijek osvojile naslov jesenskih prvakinja

  Osječke navijačice donose pet pehara iz Velike Gorice!

  Cheerleading klub Midal otvara vrata novim članovima i članicama

  City Fitness opet nudi najbolje pogodnosti na dvogodišnju članarinu, te vas poziva da postanete ekskluzivan gold član!

  Postani ekskluzivni City fitness GOLD član