SPORT

KK Vrijednosnice izgubile od prvaka Hrvatske rezultatom 74:86

Vrijednosnice su posložile svoje redove, dale sve od sebe, ali Vitamini ne dozvoljavaju domaćinima bilo kakvu priliku za rezultantski zanimlijviju završnicu i mirno privode utakmicu kraju...

    Objavljeno 14.01.2019
    Antonela Verković

    Sinoć su KK Vrijednosnice Osijek u osmini finala Kupa Krešimira Ćosića izgubile od prvaka Hrvatske rezultatom 74:86.

    Time je Cedevita osigurala mjesto na završnom turniru koji će biti održan od 13. do 16. veljače.

    Već na samom početku Cedevita je pokazala da na ovoj utakmici neće ništa prepustiti slučaju i odličnom igrom došla do 13 poena prednosti na kraju prve četvrtine. U nastavku su Vrijednosnice posložile svoje redove i nisu dozvolile da gosti iz Zagreba naprave osjetnu razliku te se na odmor odlazi rezultatom 37:50.

    Nakon odmora Vitamini ne dozvoljavaju domaćinima bilo kakvu priliku za rezultatski zanimljiviju završnicu i mirno privode utakmicu kraju.

     Prije svega čestitam svojim momcima na velikoj borbi i zalaganju koje su pokazali tijekom cijele utakmice. Prije početka utakmice postavio sam im dva cilja: zaustaviti njihov ofenzivni skok i što manji broj izgubljenih lopti. Djelomično smo taj cilj i ostvarili. Limitirali smo ekipu Cedevite samo na 4 ofenzivna skoka s čim sam ja jako zadovoljan. U startu utakmice smo imali problema s njihovom tranzicijom i kontra napadima gdje su nam davali dosta lakih koševa. Kad smo se malo stabilizirali u obrani učinili smo utakmicu djelomično zanimljivom i tako da sam zadovoljan angažmanom i borbenošću svojih igrača – rekao je trener Kujundžić.

    Najbolji strijelci kod Brokera bili su Abdul Malik s 18 i Mario Ihring s 14 poena, a kod Vitamina Jakov Mustapić s 16 i Filip Krušlin s 13 poena.

    REZULTATI

    KK Vrijednosnice Osijek – KK Cedevita 74:86 (12:25, 25:25, 16:19, 21:17)

    KK Vrijednosnice Osijek: Pavlović 12, Ihring 14, Mandić 8, Maskaljević, Boras, Bačić, Perić 2, Abdul Malik 18, Šango 9, Darling 0, Vrkić 7, Gospić 4.

    KK Cedevita: Pullen 7, Wideman, Cobbs 11, Krušlin 13, Katić 4, Bajo 10, Buljević 6, Stipanović 12, Bošnjak 0, Ramljak 7, Mustapić 16, Murić.

    FOTO: KK Vrijednosnice Osijek

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Policija će snimati prije, tijekom i poslije utakmice, ulazi u stadion bit će otvoreni od 18 sati. Na snazi će biti posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu

    Nogometna utakmica između Hrvatske i Turske u Opus Areni

    Na stadionu Opus Arena u četvrtak, s početkom u 20,45 sati, odigrat će se nogometna utakmica Europskih kvalifikacija za EURO Više…

    Vezano uz prošlu utakmicu između NK Osijek i GNK Dinamo, klub navijača Bijelo-plavi je poslao priopćenje za medije kojeg u cijelosti prenosimo

    Priopćenje Kluba navijača Bijelo-plavi

    Ponukani sramotno tendencioznim suđenjem na posljednjoj utakmici našeg NK Osijeka protiv GNK Dinamo na Opus Areni, osjećamo dužnost stati u Više…

    Na osječkom stadionu odigrat će se nogometna utakmica između NK Osijeka i Zalaegerszegi TE

    Danas u Opus Areni nova nogometna poslastica

    Na osječkom stadionu u Opus Areni danas će se s početkom u 20 sati odigrati nogometna utakmica Europske konferencijske lige Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.

    Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova. Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.  

    Taekwondo klub Osijek na natjecanju “Plemeniti turnir Zaprešića 2024.”