Arhiva

‘Klikeraj’ organizira radionice za djecu ‘Imam ideju’

  Objavljeno 21.10.2015
  OsijekNews redakcija

  I ove školske godine ‘Klikeraj’- udruga koja svojim radom promiče  i potiče razvoj djece, održava radionice za djecu ‘Imam ideju’ u kojima kroz raznovrsne aktivnosti tim psihologa radi na razvijanju kreativnog mišljenja kod mališana.

  Dobrodošla su sva djeca od 5 do 9 godina. Prvi izvanškolski obogaćeni program za potencijalno darovitu djecu sastoji se od tri modula, a prvi modul započinje 7. studenog u prostorima škole stranih jezika Lingua (Gundulićeva 5). Svaki modul obuhvaća 12 radionica kroz koje se, uz stručno vođene i ciljane aktivnosti nastojimo razvijati vještine mišljenja pristupajući svakom djetetu individualno, u skladu s njegovim sposobnostima, interesima i preferencijama.

  Predbilježbe se primaju do kraja ovog mjeseca i pozivaju se svi zainteresirani roditelji da za sve informacije kontaktiraju ‘Klikeraj’na klikeraj@gmail.com, a sve o radu udruge možete pročitat na klikeraj.hr.

  U studenom, osim radionica, održat će se edukacija za odrasle koja se tiče osnova kreativnosti i namijenjena je svima koji se svakodnevno bave dječjim razvojem (roditelji, učitelji, odgojitelji, psiholozi, pedagozi i dr.).

  Foto klikeraj.hr