GOSPODARSTVO

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Objavljeno 02.07.2019
  Alan Srčnik

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

  Italcro d.o.o., jedna od vodećih firmi u Hrvatskoj, u sektoru veleprodaje željezarijsko-agrarijske robe, zapošljava trgovačkog predstavnika (m/ž) u Osječko-baranjskoj županiji. Očekuje vas svakodnevni kontakt s klijentima, akvizicija novih klijenata, pružanje informacija vezano uz artikle, briga o naplati potraživanja. Područje obilaska terena proteže se od Makarske do Dubrovnika, a posebne pogodnosti uključuju službeni automobil, tablet, mobitel. Dovoljno razloga za klik i prijavu.

  Manpower, za klijenta, zapošljava prodavača u A1 centru (m/ž), u Osijeku, Rijeci, Zadru, Zagrebu i Vukovaru. Odgovaranje na upite korisnika u prodajnom prostoru, pružanje informacija korisnicima i prezentacija i prodaja usluga tvrtke, dio su poslovnih zadaća koje vas očekuju na ovoj poziciji. Aplicirajte na vrijeme.

  Dekada komunikacije dio je grupacije ISG (International Service Group) koja vrši usluge zapošljavanje u cijeloj Europi i širom svijeta. Za svog klijenta Austriacard traži osobe za rad na poziciji: Key account manager (m/ž), za Hrvatsku i Sloveniju. Od Vas se očekuje lokalna briga o kupcima i praćenje prodajnih ciljeva na razini kupca i prodajnog područja, kao i priprema prijedloga te pregovaranje o cijenama i ugovorima. Također i pronalaženje i realizacija potencijalnih kupaca i tržišta, kao i stjecanje klijenata. Prijavite se brzom prijavom!

  Nicole Marie d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Osijeku. Očekuje vas prodaja sunčanih naočala u trgovačkom centru Portanova, konstantna komunikacija s kupcima, rad na blagajni te ostali poslovi sukladno potrebama organizacije rada. Plaća koju možete očekivati u rasponu je od 4.000 kn do 5.000 kn. Ako ste zainteresirani, prijavite se brzom prijavom.

  KeepBuzz Limited traži iskusnog fotografa (m/ž) s iskustvom u fotografiranju hrane. Posao je honorarni i obavlja se od doma, a potrebno vam je višegodišnje iskustvo te minimalno srednja stručna sprema. Ako ste motivirani za ovaj posao – kliknite na brzu prijavu.  Ukoliko vas više zanima pozicija UX / UI dizajnera, za rad od kuće, provjerite više detalja u oglasu za posao.

  Welmax Group, međunarodna tvrtka iz Poljske koja se bavi prodajom i promocijom zdravog načina života, zapošljava motiviranu osobu koja će raditi na poziciji: prodajni predstavnik (m/ž) na području Hrvatske. Od odabrane osobe očekuje se brzo uspostavljanje kontakata, stvaranje novih klijenata, upravljanje kvalitetom i dosljednošću isporučenih proizvoda i usluga. Provjerite uvjete i ako smatrate da vaše kvalifikacije ispunjavaju očekivanja ovog poslodavca, pošaljite životopis (poželjno na engleskom jeziku) s propratnim pismom putem ‘brze prijave’.

  APGM – Ljubić zapošljava vozača teretnog vozila (m/ž) za rad na području Hrvatske. Očekuje vas prijevoz paletirane robe (građevinskog materijala), kao i strojeva, kontejnera. Također, vaša će zadaća biti i dizanje i montaža hidrauličkom dizalicom. Ako imate jednogodišnje iskustvo, nemate što čekati – prijavite se.

  Triglav Savjetovanje u Osijeku zapošljava 5 zastupnika u osiguranju (m/ž). Prezentirat ćete i prodavati osobna i zdravstvena osiguranja, a nudi vam se i mogućnost korištenja osobnog vozila. Ako ste spremni na terenski rad, prijavite se.

  Mesna industrija Ravlić ima raspisan natječaj za djelatnika ili djelatnicu na poziciji: referent transporta – dispečer (m/ž) u mjestu Petrijevci. Osnovne odgovornosti uključuju pripremanje izvještaja o troškovima distribucije, otklanjanje zastoja i uskih grla u distributivnim aktivnostima – sudjelovanje, pripremu i pomoć u poslovima, uz nadležnost voditelja logistike i distribucije. Predviđena početna plaća u rasponu je od 5.500 kn do 6.500 kuna (bruto). Prijavite se.

  Putnička agencija ‘Pointers Adriatic’ u potrazi je za kreatoricom turističkih paketa (m/ž) u Osijeku. Posao obuhvaća stvaranje paket aranžmana za definirana tržišta i ciljane grupe na definiranim tržištima. Bit ćete u stalnom kontaktu sa svim dobavljačima kako bi se kreirao kvalitetan i tržištu zanimljiv turistički paket aranžman. Poslodavac od vas očekuje izvrsno znanje njemačkog i engleskog jezika, petogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Ako ste zainteresirani pogledajte ovu ponudu na linku.

  Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

  Sretno u pronalaženju posla.

  Vaš posao.hr.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Stiže 10 novih prilika za posao!

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Stiže 10 novih prilika za posao!

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  Vrijeme nikoga ne čeka, ne čekajte ni vi! Zgrabite svoj idealan posao odmah!

  Tražite posao? Donosimo 10 noviteta s portala posao.hr

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Rekonstrukcijom školske zgrade omogućeno je nesmetano odvijanje nastave za 16 razrednih odjeljenja

  Područna škola Briješće u novom ruhu

  Privremeno zaustavljanje u planu je zbog Miholjske regate

  Privremeno zaustavljanje prometovanja kompom

  Iako je prošlo skoro dva mjeseca, Turistička zajednica primila je samo jednu ponudu za organizaciju ovog događanja

  Ove godine ništa od Adventa u Tvrđi?