GOSPODARSTVO

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

    Objavljeno 02.07.2019
    Alan Srčnik

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    Italcro d.o.o., jedna od vodećih firmi u Hrvatskoj, u sektoru veleprodaje željezarijsko-agrarijske robe, zapošljava trgovačkog predstavnika (m/ž) u Osječko-baranjskoj županiji. Očekuje vas svakodnevni kontakt s klijentima, akvizicija novih klijenata, pružanje informacija vezano uz artikle, briga o naplati potraživanja. Područje obilaska terena proteže se od Makarske do Dubrovnika, a posebne pogodnosti uključuju službeni automobil, tablet, mobitel. Dovoljno razloga za klik i prijavu.

    Manpower, za klijenta, zapošljava prodavača u A1 centru (m/ž), u Osijeku, Rijeci, Zadru, Zagrebu i Vukovaru. Odgovaranje na upite korisnika u prodajnom prostoru, pružanje informacija korisnicima i prezentacija i prodaja usluga tvrtke, dio su poslovnih zadaća koje vas očekuju na ovoj poziciji. Aplicirajte na vrijeme.

    Dekada komunikacije dio je grupacije ISG (International Service Group) koja vrši usluge zapošljavanje u cijeloj Europi i širom svijeta. Za svog klijenta Austriacard traži osobe za rad na poziciji: Key account manager (m/ž), za Hrvatsku i Sloveniju. Od Vas se očekuje lokalna briga o kupcima i praćenje prodajnih ciljeva na razini kupca i prodajnog područja, kao i priprema prijedloga te pregovaranje o cijenama i ugovorima. Također i pronalaženje i realizacija potencijalnih kupaca i tržišta, kao i stjecanje klijenata. Prijavite se brzom prijavom!

    Nicole Marie d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Osijeku. Očekuje vas prodaja sunčanih naočala u trgovačkom centru Portanova, konstantna komunikacija s kupcima, rad na blagajni te ostali poslovi sukladno potrebama organizacije rada. Plaća koju možete očekivati u rasponu je od 4.000 kn do 5.000 kn. Ako ste zainteresirani, prijavite se brzom prijavom.

    KeepBuzz Limited traži iskusnog fotografa (m/ž) s iskustvom u fotografiranju hrane. Posao je honorarni i obavlja se od doma, a potrebno vam je višegodišnje iskustvo te minimalno srednja stručna sprema. Ako ste motivirani za ovaj posao – kliknite na brzu prijavu.  Ukoliko vas više zanima pozicija UX / UI dizajnera, za rad od kuće, provjerite više detalja u oglasu za posao.

    Welmax Group, međunarodna tvrtka iz Poljske koja se bavi prodajom i promocijom zdravog načina života, zapošljava motiviranu osobu koja će raditi na poziciji: prodajni predstavnik (m/ž) na području Hrvatske. Od odabrane osobe očekuje se brzo uspostavljanje kontakata, stvaranje novih klijenata, upravljanje kvalitetom i dosljednošću isporučenih proizvoda i usluga. Provjerite uvjete i ako smatrate da vaše kvalifikacije ispunjavaju očekivanja ovog poslodavca, pošaljite životopis (poželjno na engleskom jeziku) s propratnim pismom putem ‘brze prijave’.

    APGM – Ljubić zapošljava vozača teretnog vozila (m/ž) za rad na području Hrvatske. Očekuje vas prijevoz paletirane robe (građevinskog materijala), kao i strojeva, kontejnera. Također, vaša će zadaća biti i dizanje i montaža hidrauličkom dizalicom. Ako imate jednogodišnje iskustvo, nemate što čekati – prijavite se.

    Triglav Savjetovanje u Osijeku zapošljava 5 zastupnika u osiguranju (m/ž). Prezentirat ćete i prodavati osobna i zdravstvena osiguranja, a nudi vam se i mogućnost korištenja osobnog vozila. Ako ste spremni na terenski rad, prijavite se.

    Mesna industrija Ravlić ima raspisan natječaj za djelatnika ili djelatnicu na poziciji: referent transporta – dispečer (m/ž) u mjestu Petrijevci. Osnovne odgovornosti uključuju pripremanje izvještaja o troškovima distribucije, otklanjanje zastoja i uskih grla u distributivnim aktivnostima – sudjelovanje, pripremu i pomoć u poslovima, uz nadležnost voditelja logistike i distribucije. Predviđena početna plaća u rasponu je od 5.500 kn do 6.500 kuna (bruto). Prijavite se.

    Putnička agencija ‘Pointers Adriatic’ u potrazi je za kreatoricom turističkih paketa (m/ž) u Osijeku. Posao obuhvaća stvaranje paket aranžmana za definirana tržišta i ciljane grupe na definiranim tržištima. Bit ćete u stalnom kontaktu sa svim dobavljačima kako bi se kreirao kvalitetan i tržištu zanimljiv turistički paket aranžman. Poslodavac od vas očekuje izvrsno znanje njemačkog i engleskog jezika, petogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Ako ste zainteresirani pogledajte ovu ponudu na linku.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

    Sretno u pronalaženju posla.

    Vaš posao.hr.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ