GOSPODARSTVO

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Objavljeno 02.07.2019
  Alan Srčnik

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

  Italcro d.o.o., jedna od vodećih firmi u Hrvatskoj, u sektoru veleprodaje željezarijsko-agrarijske robe, zapošljava trgovačkog predstavnika (m/ž) u Osječko-baranjskoj županiji. Očekuje vas svakodnevni kontakt s klijentima, akvizicija novih klijenata, pružanje informacija vezano uz artikle, briga o naplati potraživanja. Područje obilaska terena proteže se od Makarske do Dubrovnika, a posebne pogodnosti uključuju službeni automobil, tablet, mobitel. Dovoljno razloga za klik i prijavu.

  Manpower, za klijenta, zapošljava prodavača u A1 centru (m/ž), u Osijeku, Rijeci, Zadru, Zagrebu i Vukovaru. Odgovaranje na upite korisnika u prodajnom prostoru, pružanje informacija korisnicima i prezentacija i prodaja usluga tvrtke, dio su poslovnih zadaća koje vas očekuju na ovoj poziciji. Aplicirajte na vrijeme.

  Dekada komunikacije dio je grupacije ISG (International Service Group) koja vrši usluge zapošljavanje u cijeloj Europi i širom svijeta. Za svog klijenta Austriacard traži osobe za rad na poziciji: Key account manager (m/ž), za Hrvatsku i Sloveniju. Od Vas se očekuje lokalna briga o kupcima i praćenje prodajnih ciljeva na razini kupca i prodajnog područja, kao i priprema prijedloga te pregovaranje o cijenama i ugovorima. Također i pronalaženje i realizacija potencijalnih kupaca i tržišta, kao i stjecanje klijenata. Prijavite se brzom prijavom!

  Nicole Marie d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Osijeku. Očekuje vas prodaja sunčanih naočala u trgovačkom centru Portanova, konstantna komunikacija s kupcima, rad na blagajni te ostali poslovi sukladno potrebama organizacije rada. Plaća koju možete očekivati u rasponu je od 4.000 kn do 5.000 kn. Ako ste zainteresirani, prijavite se brzom prijavom.

  KeepBuzz Limited traži iskusnog fotografa (m/ž) s iskustvom u fotografiranju hrane. Posao je honorarni i obavlja se od doma, a potrebno vam je višegodišnje iskustvo te minimalno srednja stručna sprema. Ako ste motivirani za ovaj posao – kliknite na brzu prijavu.  Ukoliko vas više zanima pozicija UX / UI dizajnera, za rad od kuće, provjerite više detalja u oglasu za posao.

  Welmax Group, međunarodna tvrtka iz Poljske koja se bavi prodajom i promocijom zdravog načina života, zapošljava motiviranu osobu koja će raditi na poziciji: prodajni predstavnik (m/ž) na području Hrvatske. Od odabrane osobe očekuje se brzo uspostavljanje kontakata, stvaranje novih klijenata, upravljanje kvalitetom i dosljednošću isporučenih proizvoda i usluga. Provjerite uvjete i ako smatrate da vaše kvalifikacije ispunjavaju očekivanja ovog poslodavca, pošaljite životopis (poželjno na engleskom jeziku) s propratnim pismom putem ‘brze prijave’.

  APGM – Ljubić zapošljava vozača teretnog vozila (m/ž) za rad na području Hrvatske. Očekuje vas prijevoz paletirane robe (građevinskog materijala), kao i strojeva, kontejnera. Također, vaša će zadaća biti i dizanje i montaža hidrauličkom dizalicom. Ako imate jednogodišnje iskustvo, nemate što čekati – prijavite se.

  Triglav Savjetovanje u Osijeku zapošljava 5 zastupnika u osiguranju (m/ž). Prezentirat ćete i prodavati osobna i zdravstvena osiguranja, a nudi vam se i mogućnost korištenja osobnog vozila. Ako ste spremni na terenski rad, prijavite se.

  Mesna industrija Ravlić ima raspisan natječaj za djelatnika ili djelatnicu na poziciji: referent transporta – dispečer (m/ž) u mjestu Petrijevci. Osnovne odgovornosti uključuju pripremanje izvještaja o troškovima distribucije, otklanjanje zastoja i uskih grla u distributivnim aktivnostima – sudjelovanje, pripremu i pomoć u poslovima, uz nadležnost voditelja logistike i distribucije. Predviđena početna plaća u rasponu je od 5.500 kn do 6.500 kuna (bruto). Prijavite se.

  Putnička agencija ‘Pointers Adriatic’ u potrazi je za kreatoricom turističkih paketa (m/ž) u Osijeku. Posao obuhvaća stvaranje paket aranžmana za definirana tržišta i ciljane grupe na definiranim tržištima. Bit ćete u stalnom kontaktu sa svim dobavljačima kako bi se kreirao kvalitetan i tržištu zanimljiv turistički paket aranžman. Poslodavac od vas očekuje izvrsno znanje njemačkog i engleskog jezika, petogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Ako ste zainteresirani pogledajte ovu ponudu na linku.

  Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

  Sretno u pronalaženju posla.

  Vaš posao.hr.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Radi se o društvu s ograničenom odgovornošću specijalizirano za gradnju vodova za električnu struju i telekomunikacije

  Poslodavac nudi stan u Zagrebu, plaću do 15.000 kuna, automobil i mobitel

  Bubanj-Niskogradnja je društvo s ograničenom odgovornošću specijalizirano za gradnju vodova za električnu struju i telekomunikacije. Iz poduzeća trenutno šire postojeći Više…

  Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno

  Život je prekratak za dosadan posao. Donosimo pregršt poslovnih prilika

  Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude Više…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada

  Ostali ste bez posla ili razmišljate o mijenjanju starog? Imamo priliku za vas!

  Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno. Špedicija Devetak d.o.o. iz Osijeka Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Hrvatska je kao tema pretraživanja prestigla čak i Španjolsku, Italiju i Grčku

  Nijemci u zadnja 3 mjeseca najviše pretražuju Hrvatske destinacije za odmor

  Radi se na promociji domaće i tradicionalne kuhinje te namirnica

  Turističke zajednice deset županija surađuju na projektu “Okusi hrvatske tradicije”

  S 60 milijuna eura iznos je višestruko uvećan na čak 387 milijuna eura

  Europska komisija predstavila prijedlog znatno pojačanog Fonda za pravednu tranziciju