GOSPODARSTVO

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada, a u i/li iz Osijeka?

Ovo su radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

    Objavljeno 16.09.2018
    Alan Srčnik

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

    Adecco d.o.o., za međunarodnog klijenta Amazon.com Inc, globalnog lidera u e–trgovini, zapošljava na poziciji Agente servizio clienti per Amazon.it (m/ž) za rad od kuće. Da biste aplicirali, trebate vrlo dobro znanje talijanskog jezika u govoru i pismu, fiksnu telefonsku liniju te brzi/flat internet. Ako se uz to aktivno koristite MS Office paketom, strpljivo i ljubazno prostupate korisnicima, ova bi vas poslovna pozicija mogla zanimati. Više informacija potražite na linku.  

    Plodine d.d. zapošljavaju više izvršitelja na poziciji: Prodavač na odjelu mesa/Mesara (m/ž) na području Hrvatske. Za rad na ovoj poziciji od vas se očekuje višegodišnje radno iskustvo te izražene komunikacijske i prodajne vještine. Prijavite se ovdje.

    Manpower za svog klijenta, uspješnu tvrtku s više od 15 godina tradicije u području prodaje i distribucije medicinskih pomagala, zapošljava Kliničkog specijalista za medicinska pomagala (m/ž). Mjesto rada: Hrvatska. Ukoliko ste spremni upravljati ključnim kupcima, tražiti nove te osmišljavati i provoditi brojne projekte, prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    MSA Adria d.o.o. zapošljava na poziciji: Tajni kupac (m/ž). Riječ je o osobi koja posjećuje i prema unaprijed definiranim kriterijima opaža razinu kvalitete usluge te sve što se događa na prodajnim mjestima (trgovine, hoteli, auto saloni, ljekarne, benzinske postaje itd). Posao tajnog kupca je povremeni honorarni posao koji omogućuje dodatnu zaradu. Ovisno o interesu i vremenu koje ima na raspolaganju, kandidat odlučuje o prihvaćanju svakog pojedinog zadatka. Opširnije provjerite na linku.  

    Mons Multifidus d.o.o. na području RH zapošljava na 4 pozicije. Cjevar, Zavarivač, Električar, Bravar, ponuđene su pozicije na koje se možete prijaviti i postati dio ovog tima koji čine ljudi sa znanjem i kvalifikacijama u građevinskom i industrijskom inženjeringu, te uslužnom sektoru operativnog iznajmljivanja automobila. Tvrtka Mons Multifidus d.o.o. osnovana je 2016. u 100%  privatnom vlasništvu. Prijavite se brzom prijavom.

    DEKRA za privremeno zapošljavanje d.o.o. za klijenta traži više motiviranih i odgovornih djelatnika na poziciji: Pomoćni radnik u laboratoriju (m/ž) za rad u Osijeku. Uvjeti prijave su: SSS kemijski, prehrambeno kemijski ili ekološki smjer, iskustvo u radu na sličnim ili istim poslovima te odgovornost u radu. Prijave su na linku.

    Cammeo ima otvoreni natječaj za Vozača taxi vozila (m/ž), za rad u Osijeku, Đakovu, Vinkovcima, Našicama. Poslodavac vam nudi rad u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječnu zaradu, stimulaciju kroz bonuse, uz mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja. Prijavite se putem linka.

    Euro Reflex zapošljava 2 djelatnika na poziciji: CNC operater (m/ž) u Osijeku. Traži se osoba sa SSS i jednogodišnjim iskustvo rada na CNC savijačici. Prijave su na linku. Sretno!

    Bettina d.o.o. zapošljava električara u sektoru silosa u mjestu Novi Bezdan. Opis poslova uključuje obavljanje električarskih poslova na održavanju strojeva i postrojenja, izmjenu i popravke oštećenih dijelova, kao i praćenje rezervnih dijelova i kontrolu ispravnosti strojeva i uređaja. Opširnije provjerite ovdje.

    Adria Grupa d.o.o. zapošljava na poziciji: Sanitarni tehničar- inženjer (m/ž) na području cijele RH. Uvjeti koje trebate zadovoljiti za ovaj posao uključuju SSS, vozačku dozvolu B kategorije te dobro poznavanje rada na računalu. Prijavite se do 07.09. na ovaj natječaj putem linka.

    Foto: Pixabay

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kada završimo modernizaciju tramvajske infrastrukture nećemo stati. Planiramo i radimo na preseljenju remize na Zeleno polje, a uskoro ćemo javnosti predstaviti idejno rješenje – istaknuo je gradonačelnik

    Završetak radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture se očekuje do kraja ove godine

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Ukupno je u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2024. za provedbu ovih mjera osigurano 834.300 eura što je povećanje za 520.000 eura u odnosu na prethodnu godinu.

    Otvoreni javni pozivi iz poljoprivrede i ruralnog razvoja