GOSPODARSTVO

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada? Provjerite!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

    Objavljeno 15.05.2019
    Tamara Lemajić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    Elen Automatika d.o.o. zapošljava Software inženjera (m/ž) za rad od kuće.
    Nužno je da imate VŠS/VSS te da poznajete tehnike programiranja. Od vas se očekuje i znanje engleskog jezika, a dodatno, poželjno je i znanje njemačkog jezika. Plaća – od  6 000 kn, pa naviše. Ako ste motivirani za klik i prijavu, detalji su na linku.

    Agroprojekt Grupa d.o.o., zbog povećanog obujma posla traži radnika u proizvodnji i na montaži metalnih konstrukcija i strojeva (m/ž). Mjesto rada je Osječko-baranjska županija, a plaća koju možete očekivati u rasponu je od  7 000 kn do 8 000 kn. Prijavu možete izvršiti klikom na istaknuti gumb ‘brza prijava’.  

    Vijci Kranjec, moderna tvrtka i jedan od najznačajnijih distributera vijčane robe, pričvrsne i spojne tehnike te ovjesnih sustava za Republiku Hrvatsku, proširuje svoj tim. Zapošljava terenskog komercijalista (m/ž) u Osijeku, Slavonskom Brodu i brojnim drugim gradovima diljem Hrvatske. Posebne pogodnosti poslodavca, poput  fleksibilnog radnog vremena, N1 vozila, mobitela, laptopa i edukacija, zasigurno su odličan mamac za klik na oglas i prijavu. Sretno.

    Noel d.o.o. traži vozača (m/ž) C i E kategorije, za vožnju tegljača s poluprikolicom po lokacijama u Hrvatskoj i u Sloveniji. Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, a možete očekivati plaću u rasponu od 6 500 kn do 9 000 kn. Za više informacija provjerite link. 

    Baltazar d.o.o. zapošljava pomoćnog montera dizala (m/ž) i montera dizala (m/ž), za terenski rad po Hrvatskoj i Sloveniji. Osim odličnih uvjeta koje nudi ovaj poslodavac, možete očekivati primanja od 8 000 kn i 9 000 kn! Prijave se zaprimaju do 20.05.

    Gromela Centar d.o.o. zapošljava dva dipl. Ing. građevinarstva (m/ž). Imate li iskustvo u trajanju od 4 godine? Stručni ste u području visokogradnje? Ako uz sve navedeno želite preuzeti odgovornost poslovođe gradilišta i imate sve potrebne kvalitete za tu poziciju, kliknite na brzu prijavu i pravovremeno aplicirajte na ovaj natječaj.

    Dekra za svog klijenta zapošljava više radnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a očekuju vas pomoćni poslovi u pogonu, sudjelovanje u procesu proizvodnje, pripremanje, vaganje i paletiranje sirovine u proizvodnji. Prethodno radno iskustvo nije uvjet za prijavu, a sve ostale bitne detalje doznajte na linku.

    LPP S.A., poljski maloprodajni lanac te nositelj prepoznatljivih brendova poput Reserveda, Croppa, Sinsaya i drugih, zapošljava prodavača (m/ž) u Osijeku. Marljivi ste i pozitivno pristupate radu? Usmjereni ste na kupca i prodajne rezultate? Ako ste odgovorili s ‘da’, na dobrom ste putu da se uklopite u natječaj. Provjerite detalje na linku i pravovremeno se prijavite.

    Super igra d.o.o., djeluje pod brendom Arena i objedinjuje poslovanje internet casina, casina i automat klubova, na području cijele Hrvatske. Zbog povećanja posla traži više osoba za radno mjesto: operater – blagajnik (m/ž) za automat klub u Požegi. Provjerite detalje na linku i započnite svoj posao kod ovog poslodavca.

    Naton ljudski potencijali d.o.o., za klijenta, zapošljava njegovatelja (m/ž) u Njemačkoj. Mjesečna plaća koju možete očekivati iznosi 1 900 eura, a plaćeni su vam i prekovremeni sati te rad vikendom. Poslodavac vam osigurava i plaćen smještaj, a koje uvjete trebate zadovoljiti da biste se odlično uklopili u ovaj natječaj, provjerite u oglasu za posao.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Vaš posao.hr.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI