GOSPODARSTVO

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada? Provjerite!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Objavljeno 15.05.2019
  Tamara Lemajić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

  Elen Automatika d.o.o. zapošljava Software inženjera (m/ž) za rad od kuće.
  Nužno je da imate VŠS/VSS te da poznajete tehnike programiranja. Od vas se očekuje i znanje engleskog jezika, a dodatno, poželjno je i znanje njemačkog jezika. Plaća – od  6 000 kn, pa naviše. Ako ste motivirani za klik i prijavu, detalji su na linku.

  Agroprojekt Grupa d.o.o., zbog povećanog obujma posla traži radnika u proizvodnji i na montaži metalnih konstrukcija i strojeva (m/ž). Mjesto rada je Osječko-baranjska županija, a plaća koju možete očekivati u rasponu je od  7 000 kn do 8 000 kn. Prijavu možete izvršiti klikom na istaknuti gumb ‘brza prijava’.  

  Vijci Kranjec, moderna tvrtka i jedan od najznačajnijih distributera vijčane robe, pričvrsne i spojne tehnike te ovjesnih sustava za Republiku Hrvatsku, proširuje svoj tim. Zapošljava terenskog komercijalista (m/ž) u Osijeku, Slavonskom Brodu i brojnim drugim gradovima diljem Hrvatske. Posebne pogodnosti poslodavca, poput  fleksibilnog radnog vremena, N1 vozila, mobitela, laptopa i edukacija, zasigurno su odličan mamac za klik na oglas i prijavu. Sretno.

  Noel d.o.o. traži vozača (m/ž) C i E kategorije, za vožnju tegljača s poluprikolicom po lokacijama u Hrvatskoj i u Sloveniji. Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, a možete očekivati plaću u rasponu od 6 500 kn do 9 000 kn. Za više informacija provjerite link. 

  Baltazar d.o.o. zapošljava pomoćnog montera dizala (m/ž) i montera dizala (m/ž), za terenski rad po Hrvatskoj i Sloveniji. Osim odličnih uvjeta koje nudi ovaj poslodavac, možete očekivati primanja od 8 000 kn i 9 000 kn! Prijave se zaprimaju do 20.05.

  Gromela Centar d.o.o. zapošljava dva dipl. Ing. građevinarstva (m/ž). Imate li iskustvo u trajanju od 4 godine? Stručni ste u području visokogradnje? Ako uz sve navedeno želite preuzeti odgovornost poslovođe gradilišta i imate sve potrebne kvalitete za tu poziciju, kliknite na brzu prijavu i pravovremeno aplicirajte na ovaj natječaj.

  Dekra za svog klijenta zapošljava više radnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a očekuju vas pomoćni poslovi u pogonu, sudjelovanje u procesu proizvodnje, pripremanje, vaganje i paletiranje sirovine u proizvodnji. Prethodno radno iskustvo nije uvjet za prijavu, a sve ostale bitne detalje doznajte na linku.

  LPP S.A., poljski maloprodajni lanac te nositelj prepoznatljivih brendova poput Reserveda, Croppa, Sinsaya i drugih, zapošljava prodavača (m/ž) u Osijeku. Marljivi ste i pozitivno pristupate radu? Usmjereni ste na kupca i prodajne rezultate? Ako ste odgovorili s ‘da’, na dobrom ste putu da se uklopite u natječaj. Provjerite detalje na linku i pravovremeno se prijavite.

  Super igra d.o.o., djeluje pod brendom Arena i objedinjuje poslovanje internet casina, casina i automat klubova, na području cijele Hrvatske. Zbog povećanja posla traži više osoba za radno mjesto: operater – blagajnik (m/ž) za automat klub u Požegi. Provjerite detalje na linku i započnite svoj posao kod ovog poslodavca.

  Naton ljudski potencijali d.o.o., za klijenta, zapošljava njegovatelja (m/ž) u Njemačkoj. Mjesečna plaća koju možete očekivati iznosi 1 900 eura, a plaćeni su vam i prekovremeni sati te rad vikendom. Poslodavac vam osigurava i plaćen smještaj, a koje uvjete trebate zadovoljiti da biste se odlično uklopili u ovaj natječaj, provjerite u oglasu za posao.

  Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  Vaš posao.hr.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Tko kaže da kod nas nema posla? Ovdje se traže radnici na sve strane

  Traže se radnici! – Izašao novi popis radnih mjesta

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  Zapošljavaju: NTH Mobile, Mamut Fortis, Ljekarne Prima Pharme, Autoprijevoznik Tomislav Mauerman, Skripta tisak...

  Držite budućnost u svojim rukama – Otvorena su nova radna mjesta

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  Radnike traže raznovrsne tvrtke, pronađite idealnu za sebe!

  Nova ponuda poslova – stižu nove prilike!

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Ako želite znati više o radu reciklažnog dvorišta, odvajanju otpada, važnosti kružnog gospodarstva te ostalim sličnim pitanjima pridružite se

  Grad Osijek poziva građane na besplatne radionice – Reciklažna dvorišta

  Osječko-baranjska županija će napraviti energetsku obnovu zgrada svih škola i drugih ustanova kojima smo osnivač, a kao i u ove dvije škole koje danas obilazimo, postići ćemo velike uštede u energentima

  Europskim novcem obnovit će se sve školske zgrade

  Navedeni susret bio je izvrsna prilika i za predstavljanje Xiaomi 5G pametnih telefona na testnoj 5G mreži, upravo u srcu Osijeka na Trgu Ante Starčevića

  FOTO U gradu Osijeku, budućem prvom 5 G gradu u Hrvatskoj, predstavljen Xiaomi 5G pametni telefon