GOSPODARSTVO

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova...

  Objavljeno 04.06.2019
  Lucija Tokić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

  posao.hr za klijenta, stranu kompaniju s višegodišnjim iskustvom u području prodaje luksuznih kućanskih rješenja, zapošljava odgovornu osobu za poziciju: voditelj call centra (m/ž). Mjesto rada su Osijek, Đakovo, Našice, Požega.  Također, nudi i mogućnost zaposlenja na poziciji: operater u call centru (m/ž) u istim gradovima. Fiksna i redovita plaća, zanimljivi bonusi, redovite edukacije, rad u ugodnoj radnoj atmosferi, sve vas to čeka. Provjerite željeni natječaj na linku i pravovremeno se prijavite.

  Autotrans d.o.o. – Rijeka, jedan od vodećih autobusnih prijevoznika i član međunarodne grupacije Arriva Deutsche Bahn, zapošljava vozača autobusa (m/ž) u Slavoniji, točnije u Požegi i Osijeku. Arriva se ubraja među najveće operatere u putničkom prometu u Europi, a u Hrvatskoj upravlja voznim parkom od 600 autobusa i zapošljava 1400 djelatnika. Svaki djelatnik Arrive dio je globalnog tima, čije su temeljne vrijednosti timski rad i zadovoljstvo korisnika visokom kvalitetom usluge. Želite li se pridružiti ovom uspješnom timu? Kliknite na link i provjerite oglase.

  Manpower za klijenta traži osobu za popunu pozicije: prodajni zastupnik u dućanskoj prodaji (m/ž) u Osijeku. Opis posla uključuje dogovaranje i ugovaranje usluge s privatnim korisnicima, podršku postojećim korisnicima, administriranje korisničke dokumentacije i izvještavanje prema dogovorenim principima. Očekuje vas fiksna plaća uz stimulativne bonuse, ovisno o ostvarenom rezultatu. Ukoliko ste zainteresirani, svoj životopis i molbu za posao možete priložiti klikom na brzu prijavu.

  Workforce, za klijenta – Optimu Telekom, zapošljava agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž). Odabranog kandidata očekuje proaktivna prodaja telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite, sudjelovanje u izgradnji tima te poznavanje područja telekomunikacijskog poslovanja. Ukoliko se dokažete na poslu moguće je trajno zaposlenje u Optimi Telekom. Mjesto rada je Osijek, a kako se možete prijaviti, doznajte na linku.

  Bor-plastika d.o.o., od male neperspektivne tvrtke razvila se u renomiranu, poznatu i od struke priznatu firmu, koja nudi širok spektar proizvoda od termoplastike. Trenutno zapošljava na 4 pozicije u mjestu Kneževi Vinogradi. Traženi kadrovi su: radnik u proizvodnji (m/ž), radnik na održavanju (m/ž), tehnolog (m/ž) i bravar (m/ž). Tvrtka iza sebe ima 22 godine uspješnog poslovanja koje je zasnovano na kvalitetama i entuzijazmu, motivaciji i neprestanoj edukaciji zaposlenika. Ukoliko želite biti dio ovog tima – prijavite se.

  Paneli Projekt d.o.o., obiteljska je tvrtka koja se bavi prodajom i obradom iverala te okova za izradu namještaja po mjeri. Trenutno je u potrazi za monterom namještaja (m/ž) u Osijeku. Sastavljanje namještaja u proizvodnji, dostava i montaža namještaja, osnovne su zadaće koje vas očekuju na ovom radnom mjestu. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju rad u ugodnom i prijateljskom okruženju, mogućnost napredovanja i dnevne tople obroke. Ako ste dovoljno motivirani za ovaj posao, kliknite na link i prijavite se.

  Dom zdravlja Dr. Andrija Štampar u potrazi je za doktorom medicine – specijalistom ginekologom (m/ž) u Novoj Gradišci. Uvjeti za prijavu su završen studij medicine, kao i specijalizacija u traženom području te godina dana iskustva. Radi se o poslu na određeno vrijeme, a sve potrebne informacije oko prijave možete provjeriti na linku. 

  Mandis Pharm privatna je zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost. Danas slovi za jednog od vodećih privatnih ljekarničkih lanaca i posluje sa 16 ljekarničkih jedinica i 2 specijalizirane prodavaonice za lijekove i medicinske proizvode. U Čemincu zapošljava farmaceutskog tehničara – pripravnika (m/ž). Kontakt e-mail možete pronaći u oglasu.

  Ansell zapošljava na poziciji: Territory Sales Manager (m/f) – Industrial Sales, na području Hrvatske. Primarna zadaća na ovom radnom mjestu jest promocija i prodaja proizvoda te ostvarenje prodajnih rezultata. Ako imate minimalno trogodišnje iskustvo iz područja prodaje, krase vas pregovaračke vještine i sjajan ste komunikator, prijavite se do 15.06.

  Randstad Norway AS, globalni lider u HR industriji, za rad u Norveškoj traži djelatnike na pozicijama: zavarivač (m/ž), monter ventilacije (m/ž), vodoinstalater (m/ž). Želite li započeti svoj inozemni rad? Ne preostaje vam ništa drugo nego da se prijavite na željeni natječaj.

  Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  Vaš posao.hr.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

   U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

  Kadus d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju, zbog razvoja poslovanja Optima Telekom traži više radnika za svoj Više…

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

  Tražite posao? Donosimo sjajan izbor!

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude Više…

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Zeleni i ljevica zadovoljni što su klimatske promjene prioritet

  Finski premijer: borba protiv klimatskih promjena prioritet predsjedanja

  Najveći broj smrti, 36%, uzrokovano je bolestima krvožilnog sustava, 26% je posljedica raka a 8% respiratornih bolesti...

  Španjolska s najnižom stopom smrtnosti u EU-u, Hrvatska u vrhu

  Iz Hrvatske je u Njemačku 2018. iselilo 57.724 građana te sada iznosi 395.665 građana

  Rekordni broj državljana RH koji žive u Njemačkoj