GOSPODARSTVO

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova...

    Objavljeno 04.06.2019
    Lucija Tokić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    posao.hr za klijenta, stranu kompaniju s višegodišnjim iskustvom u području prodaje luksuznih kućanskih rješenja, zapošljava odgovornu osobu za poziciju: voditelj call centra (m/ž). Mjesto rada su Osijek, Đakovo, Našice, Požega.  Također, nudi i mogućnost zaposlenja na poziciji: operater u call centru (m/ž) u istim gradovima. Fiksna i redovita plaća, zanimljivi bonusi, redovite edukacije, rad u ugodnoj radnoj atmosferi, sve vas to čeka. Provjerite željeni natječaj na linku i pravovremeno se prijavite.

    Autotrans d.o.o. – Rijeka, jedan od vodećih autobusnih prijevoznika i član međunarodne grupacije Arriva Deutsche Bahn, zapošljava vozača autobusa (m/ž) u Slavoniji, točnije u Požegi i Osijeku. Arriva se ubraja među najveće operatere u putničkom prometu u Europi, a u Hrvatskoj upravlja voznim parkom od 600 autobusa i zapošljava 1400 djelatnika. Svaki djelatnik Arrive dio je globalnog tima, čije su temeljne vrijednosti timski rad i zadovoljstvo korisnika visokom kvalitetom usluge. Želite li se pridružiti ovom uspješnom timu? Kliknite na link i provjerite oglase.

    Manpower za klijenta traži osobu za popunu pozicije: prodajni zastupnik u dućanskoj prodaji (m/ž) u Osijeku. Opis posla uključuje dogovaranje i ugovaranje usluge s privatnim korisnicima, podršku postojećim korisnicima, administriranje korisničke dokumentacije i izvještavanje prema dogovorenim principima. Očekuje vas fiksna plaća uz stimulativne bonuse, ovisno o ostvarenom rezultatu. Ukoliko ste zainteresirani, svoj životopis i molbu za posao možete priložiti klikom na brzu prijavu.

    Workforce, za klijenta – Optimu Telekom, zapošljava agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž). Odabranog kandidata očekuje proaktivna prodaja telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite, sudjelovanje u izgradnji tima te poznavanje područja telekomunikacijskog poslovanja. Ukoliko se dokažete na poslu moguće je trajno zaposlenje u Optimi Telekom. Mjesto rada je Osijek, a kako se možete prijaviti, doznajte na linku.

    Bor-plastika d.o.o., od male neperspektivne tvrtke razvila se u renomiranu, poznatu i od struke priznatu firmu, koja nudi širok spektar proizvoda od termoplastike. Trenutno zapošljava na 4 pozicije u mjestu Kneževi Vinogradi. Traženi kadrovi su: radnik u proizvodnji (m/ž), radnik na održavanju (m/ž), tehnolog (m/ž) i bravar (m/ž). Tvrtka iza sebe ima 22 godine uspješnog poslovanja koje je zasnovano na kvalitetama i entuzijazmu, motivaciji i neprestanoj edukaciji zaposlenika. Ukoliko želite biti dio ovog tima – prijavite se.

    Paneli Projekt d.o.o., obiteljska je tvrtka koja se bavi prodajom i obradom iverala te okova za izradu namještaja po mjeri. Trenutno je u potrazi za monterom namještaja (m/ž) u Osijeku. Sastavljanje namještaja u proizvodnji, dostava i montaža namještaja, osnovne su zadaće koje vas očekuju na ovom radnom mjestu. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju rad u ugodnom i prijateljskom okruženju, mogućnost napredovanja i dnevne tople obroke. Ako ste dovoljno motivirani za ovaj posao, kliknite na link i prijavite se.

    Dom zdravlja Dr. Andrija Štampar u potrazi je za doktorom medicine – specijalistom ginekologom (m/ž) u Novoj Gradišci. Uvjeti za prijavu su završen studij medicine, kao i specijalizacija u traženom području te godina dana iskustva. Radi se o poslu na određeno vrijeme, a sve potrebne informacije oko prijave možete provjeriti na linku. 

    Mandis Pharm privatna je zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost. Danas slovi za jednog od vodećih privatnih ljekarničkih lanaca i posluje sa 16 ljekarničkih jedinica i 2 specijalizirane prodavaonice za lijekove i medicinske proizvode. U Čemincu zapošljava farmaceutskog tehničara – pripravnika (m/ž). Kontakt e-mail možete pronaći u oglasu.

    Ansell zapošljava na poziciji: Territory Sales Manager (m/f) – Industrial Sales, na području Hrvatske. Primarna zadaća na ovom radnom mjestu jest promocija i prodaja proizvoda te ostvarenje prodajnih rezultata. Ako imate minimalno trogodišnje iskustvo iz područja prodaje, krase vas pregovaračke vještine i sjajan ste komunikator, prijavite se do 15.06.

    Randstad Norway AS, globalni lider u HR industriji, za rad u Norveškoj traži djelatnike na pozicijama: zavarivač (m/ž), monter ventilacije (m/ž), vodoinstalater (m/ž). Želite li započeti svoj inozemni rad? Ne preostaje vam ništa drugo nego da se prijavite na željeni natječaj.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Vaš posao.hr.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ